Hatalardan ders aldılar galiba.ama bölüm yine süperdi rambo filmine bağladılar bukadar aksiyonlu bölümler çok az hatırlıyorum sezon finallerinde oluyordu daha çok
Hatalardan ders aldılar galiba.ama bölüm yine süperdi rambo filmine bağladılar bukadar aksiyonlu bölümler çok az hatırlıyorum sezon finallerinde oluyordu daha çok
7. sezonu bul bana, hemen izler yetişirim sanahangi sezondasın ama bu sezona gelebildinmi bu sezonu dizimag veriyor
sana kaçd efa attığım oranın olduğu tek siteyi ne bekledinde izlemedin7. sezonu bul bana, hemen izler yetişirim sana
Çok kalitesizdi.sana kaçd efa attığım oranın olduğu tek siteyi ne bekledinde izlemedin
Başka yerde yok ayoll bulmuşsunda kalitelisimi kaldı 7.seson yok başka yerdeÇok kalitesizdi.
Tamam at bi bakarımBaşka yerde yok ayoll bulmuşsunda kalitelisimi kaldı 7.seson yok başka yerde
ben yine orayı atacam sana
aa oradanda kaldırmışlar başka bakarım ama bukadar beklersen olucağı buyduTamam at bi bakarım
Merakla bekliyorum yeni linkiaa oradanda kaldırmışlar başka bakarım ama bukadar beklersen olucağı buydu
Sen de hep aynı hatayı yapıyorsun Haruncum 180 derece o.8x2
Tövbe Bismilallah. 2 bölümdür aksiyon eksik olmuyor.
Yalnız her sezon bir karakterin özelliklerini 360 derece değiştirecekler illa.
8.7Jesus lk geldiğinde neydi şimdi neydi. Oldu mu bu şimdi? Neymiş adam öldürülmemeli filan. Hayır ilkin de yanıldın 2.cisin de hala nasıl dersin öldürmeyin diye. Tam dayaklık bunlar.
İlk sezonda gruptan ayrılan adam geri döndü. Yaz başında geleceği haberi vardı ama bu kadar erken beklemiyordum. Bence Rick ile anlaşırlar ilerde. O bebekte onun galiba bir üzüldüm öyle uykuda görünce onun için.
@Çiğdem- @mrt-06 @turkuazz @tolgab @MasacRE- @destere
Alışmış dilimiz artık.Sen de hep aynı hatayı yapıyorsun Haruncum 180 derece o.
gidimde 3.bölümü izleyeyim8x2
Tövbe Bismilallah. 2 bölümdür aksiyon eksik olmuyor.
Yalnız her sezon bir karakterin özelliklerini 360 derece değiştirecekler illa.
8.7Jesus lk geldiğinde neydi şimdi neydi. Oldu mu bu şimdi? Neymiş adam öldürülmemeli filan. Hayır ilkin de yanıldın 2.cisin de hala nasıl dersin öldürmeyin diye. Tam dayaklık bunlar.
İlk sezonda gruptan ayrılan adam geri döndü. Yaz başında geleceği haberi vardı ama bu kadar erken beklemiyordum. Bence Rick ile anlaşırlar ilerde. O bebekte onun galiba bir üzüldüm öyle uykuda görünce onun için.
@Çiğdem- @mrt-06 @turkuazz @tolgab @MasacRE- @destere
Nasıl dayanıyorsun rambo serisine devamyarınn bakarım )
aksiyon var mıNasıl dayanıyorsun rambo serisine devam
bu bölümde kesilmedi aynen aksiyona devam ettileraksiyon var mı