8x2

Tövbe Bismilallah. :F 2 bölümdür aksiyon eksik olmuyor. :F

Yalnız her sezon bir karakterin özelliklerini 360 derece değiştirecekler illa. :A

Jesus lk geldiğinde neydi şimdi neydi. Oldu mu bu şimdi? Neymiş adam öldürülmemeli filan. Hayır ilkin de yanıldın 2.cisin de hala nasıl dersin öldürmeyin diye. :F Tam dayaklık bunlar. :A

İlk sezonda gruptan ayrılan adam geri döndü. Yaz başında geleceği haberi vardı ama bu kadar erken beklemiyordum. Bence Rick ile anlaşırlar ilerde. O bebekte onun galiba bir üzüldüm öyle uykuda görünce onun için. :(
8.7

@Çiğdem- @mrt-06 @turkuazz @tolgab @MasacRE- @destere

• Harika
  • Beğendim
Reactions: mrt-06 and tolgab
8x2

Yalnız her sezon bir karakterin özelliklerini 360 derece değiştirecekler illa. :A

Jesus lk geldiğinde neydi şimdi neydi. Oldu mu bu şimdi? Neymiş adam öldürülmemeli filan. Hayır ilkin de yanıldın 2.cisin de hala nasıl dersin öldürmeyin diye. :F Tam dayaklık bunlar. :A

İlk sezonda gruptan ayrılan adam geri döndü. Yaz başında geleceği haberi vardı ama bu kadar erken beklemiyordum. Bence Rick ile anlaşırlar ilerde. O bebekte onun galiba bir üzüldüm öyle uykuda görünce onun için. :(
8.7

Sen de hep aynı hatayı yapıyorsun Haruncum 180 derece o. :A

8x2

8.7

gidimde 3.bölümü izleyeyim :Z:Z:Z

3.Bölüm aksiyonlu bölümler devam ediyor özellikle son sezonlar boş durdun bölümlere alışmıştık bu sezon ilaç gibi geldi ayoll :Z:Z:Z @Harunnn60 @MasacRE-
Şu rickin eski tanıdığı adam ricke bilmiş bilmiş konuşurken darly gelip sus der gibi bir ok attı gebertti :F :F :F

morgan ve sarı sakallı adam grup olusturmus ikiye bölünmüşler kavga sahneleri güzeldi morganı sarı sakallı dövdü :A

daryl eski karizmasını yakaladı bu sezon :Z:Z:Z

bol aksiyonlu silahlı çatışma bölümleri izliyoruz son sahne yine silahlı bitti 4.bölümü bekliyoruz :Z:Z:Z

• Beğendim
  • Harika
Reactions: mrt-06 and MasacRE