Onu unuttum demeyi.maggieye ne diyorsun tm glenden kurtuldum dedin daha tipsizini buldu kadın
Şu adamı diyorsun dizide eşcinsel bu karakter Geçen sezon dalgasını geçmiştik hatta. Yine unuttun sen.
Onu unuttum demeyi.maggieye ne diyorsun tm glenden kurtuldum dedin daha tipsizini buldu kadın
Maggieye yanastı ama bölümde belki normale dönüyordur belli olmazOnu unuttum demeyi.
Şu adamı diyorsun dizide eşcinsel bu karakter Geçen sezon dalgasını geçmiştik hatta. Yine unuttun sen.
Hey Allahım senin bir beğendiğin yada merak ettiğin karakter neden hep eşcinsel çıkar. Geçen sezon yakıştıyorduk ama ters köşe yaptı senaristler Bence de yakışıyorlar ama bilmem.Maggieye yanastı ama bölümde belki normale dönüyordur belli olmaz
@Harunnn60 bile bıraktı galiba.2.Bölüm ayy vlla 1.bölümden bile daha aksiyonluydu nolmuş bunlara rambo serisi izliyoruz sankı bu arada bu michonneye ne olmuştu yaa ortada yok birşey olduda benmi kaçırdım yoksa unuttummu
spoi yorumum
şu sarı sakallı olan adamda kendini birşey sanıyor lider sanıyor galiba öldürmeyin yakaladıklarınızı falan diye karışıyor daryl sanıyor herhalde kendini
bol çatışma sahneleri gördük rickin eskiden kurtardığı bir adam hainlik ediyor ricke silah dayadı birielrini çğırdım gelicekler dedi bakalım neler olucak
@Harunnn60 @MasacRE- @sokak sanati @mrt-06 @destere @turkuazz
bu sezon 1.bölümü yorumladı o geçens ezon yetişip izlemiş@Harunnn60 bile bıraktı galiba.
Daha The Flash’ı bile izlemedim.bu sezon 1.bölümü yorumladı o geçens ezon yetişip izlemiş
sen izlemedin galiba
yavas yavas basla yabancı dizilere benceDaha The Flash’ı bile izlemedim.
Kısmetse Cuma günü başlıyorum.yavas yavas basla yabancı dizilere bence
@Harunnn60 bile bıraktı galiba.
Bu akşam bakacağım.bu sezon 1.bölümü yorumladı o geçens ezon yetişip izlemiş
sen izlemedin galiba
bende bakamadım henüz o velet dizisine ama başlayacam 1.bölümüne bugün yarın @mrt-06Bu akşam bakacağım.
Stranger Things'e bakamadık daha.ss
Senin siteler hep kötü, güzel bir site bul. Araştır da benim için, birlikte yorumlaşalım.sen geçen sezonu izleyebildinmiydi @Yiğitt site falan vermiştik
bu sezon siteler veriyor yasaklamadan
hangi sezondasın ama bu sezona gelebildinmi bu sezonu dizimag veriyorSenin siteler hep kötü, güzel bir site bul. Araştır da benim için, birlikte yorumlaşalım.
Bugün bakacaağım Stranger Thingse. TWD'yi gece izlerim.bende bakamadım henüz o velet dizisine ama başlayacam 1.bölümüne bugün yarın @mrt-06
BU micconnneye ne olmuştu yaa yada ne olduBugün bakacaağım Stranger Thingse. TWD'yi gece izlerim.
2.bölümü izlemedim ama ilk bölüm için diyorsan bir şey olmadı aynI duruyor yani. Rick ile sevgilik devam ediyor işte.BU micconnneye ne olmuştu yaa yada ne oldu
1.bölümde varmıydı o ben yok diye hatırlıyorumda nerede bu diyorum2.bölümü izlemedim ama ilk bölüm için diyorsan bir şey olmadı aynI duruyor yani. Rick ile sevgilik devam ediyor işte.
Toplasan 1 dk gözükmüştür. O kaldıkları yeri filan koruyor işte o kadar.1.bölümde varmıydı o ben yok diye hatırlıyorumda nerede bu diyorum
ama bölüm yine süperdi rambo filmine bağladılar bukadar aksiyonlu bölümler çok az hatırlıyorum sezon finallerinde oluyordu daha çokToplasan 1 dk gözükmüştür. O kaldıkları yeri filan koruyor işte o kadar.