maggieye ne diyorsun tm glenden kurtuldum dedin daha tipsizini buldu kadın :A
Onu unuttum demeyi. :F

Şu adamı diyorsun dizide eşcinsel bu karakter :F Geçen sezon dalgasını geçmiştik hatta. :A Yine unuttun sen. :A

rgbxrhk32xiozmvsggyl.jpg

2.Bölüm ayy vlla 1.bölümden bile daha aksiyonluydu nolmuş bunlara rambo serisi izliyoruz sankı :A bu arada bu michonneye ne olmuştu yaa ortada yok birşey olduda benmi kaçırdım yoksa unuttummu :F
spoi yorumum
şu sarı sakallı olan adamda kendini birşey sanıyor lider sanıyor galiba öldürmeyin yakaladıklarınızı falan diye karışıyor daryl sanıyor herhalde kendini :A

bol çatışma sahneleri gördük rickin eskiden kurtardığı bir adam hainlik ediyor ricke silah dayadı birielrini çğırdım gelicekler dedi bakalım neler olucak :A

@Harunnn60 @MasacRE- @sokak sanati @mrt-06 @destere @turkuazz

2.Bölüm ayy vlla 1.bölümden bile daha aksiyonluydu nolmuş bunlara rambo serisi izliyoruz sankı :A bu arada bu michonneye ne olmuştu yaa ortada yok birşey olduda benmi kaçırdım yoksa unuttummu :F
spoi yorumum
şu sarı sakallı olan adamda kendini birşey sanıyor lider sanıyor galiba öldürmeyin yakaladıklarınızı falan diye karışıyor daryl sanıyor herhalde kendini :A

bol çatışma sahneleri gördük rickin eskiden kurtardığı bir adam hainlik ediyor ricke silah dayadı birielrini çğırdım gelicekler dedi bakalım neler olucak :A

@Harunnn60 @MasacRE- @sokak sanati @mrt-06 @destere @turkuazz
@Harunnn60 bile bıraktı galiba. :A

sen geçen sezonu izleyebildinmiydi @Yiğitt site falan vermiştik :F

bu sezon siteler veriyor yasaklamadan :A