AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S06B15

Carol sahneleri harikaydı. Helal olsun kadına. Carol'un sahnelerini Maggie'ye verileceğini söylemiştim
Kız saçı da kesti bebek de düştü. Artık daha katı bir Maggie izleriz
Cakma carol olacak malasef

Sonu heycanlı bitti Darly'i Dwight vurdu yakın mesafeden kurşun girip cıkmıştık. O delikten ne kan akmiştir😱

Rick ve Michonne sahnesi çok tatlıydı yaa

6x15

Bence yine vasat bir bölümdü. Aksiyon hiç yoktu.

Rick ve Michonne birbirlerine yakışmıyor maalesef
Darly vuruldu ama ölmez omuzuna geliyor gibiydi kurşun. Carol'da fena ya

6x15

Bence yine vasat bir bölümdü. Aksiyon hiç yoktu.

Rick ve Michonne birbirlerine yakışmıyor maalesef
Darly vuruldu ama ölmez omuzuna geliyor gibiydi kurşun. Carol'da fena ya

@Harunnn60 @Çiğdem- cevaa nın yorumuna sizi etiketleyeyimde bol bol spoiler yiyin
bu konuda tek kişi olmak istemiyorum

5 bölümdür izlemiyorum yazın biriksin öyle izlerim.
Fakat yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla aklıma gelen şey olduysa yakarız o seti!

neler oldu neler ben söylemiyim zaten @cevaa nın spoiler sız yorumunu takip edersen bölümleri izlemektende kurtulmuş olursun herşeyi açıkça söyylüyor

15.bölüm sezon finalinden önce çok sönük bir bölüm son sahne heyecanlı sadece🙂
@Harunnn60 @destere
aa vlla son sahne dışında boş bir bölümdü bence darly ölmedi kafasından vurmadığını düşünüyorum omuzundan vurdu sanırım darly e birşey olmasın

glende yakalandığına göre haftaya sezon fnalinde beklediğim gibi ölebilir yeni düşman geliyor çünkü sezon finalinde ayy kurtuluruz inş bu glenden @destere az kaldı

6x15. Bölüm

güzel bir bölümdü, carol u sevdim hayrettir
kadın şaşırtıyor beni

carol un haç ı kullanarak gerçekleştirdiği ikinci katliam bu ama bu seferki şahaneydi
kadın kolunda otomatik silah taşıyormuş

şu @Çiğdem- in salağı daryl dwight ın peşine düşerek hem kendisini hemde michone u tehlikeye attı umarım ordan michone haricinde kimse sağ çıkmaz zaten daryl vurulduda yalnız niye kafasından değilde omzundan vuruldu orasını çözemedik yine kurtulur bu gidişle

yorumun bu kadarmı
carol undan bahsetmeyecekmisin