AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yani konuşmuştuk zaten 500 zombinin arasından kurtulursa TWD inandırıcılığını kaybeder benim için.

Yani konuşmuştuk zaten 500 zombinin arasından kurtulursa TWD inandırıcılığını kaybeder benim için.

şimdi olmayacak çok şey var onun için reyting uğruna olmayacak şeyleri denerlermi denerler o açıdan şüphelerim var ama bence gelmeyecek
bizim dizilerde olsa kesinlikle gelir derdim

şimdi olmayacak çok şey var onun için reyting uğruna olmayacak şeyleri denerlermi denerler o açıdan şüphelerim var ama bence gelmeyecek
bizim dizilerde olsa kesinlikle gelir derdim
7 reyting alıyor niye reyting için yapsınlar dizinin rakibi yok ki.

Pazartesi öğrenecekmişiz Gleen'e ne olduğunu.
@Çiğdem-

7 reyting alıyor niye reyting için yapsınlar dizinin rakibi yok ki.

Pazartesi öğrenecekmişiz Gleen'e ne olduğunu.
@Çiğdem-
bu haftaki fragmanı izledim pek bişey belli olmuyor ? şu grup yine dağıldı her hafta bir tarafa gidiyor kameralar diğer tarafta neler döndüğünü iki hafta arayla seyredebiliyoruz önümüzdeki haftanın fragmanından belki işler çözülür ?

Okuduğum şeylere göre 7.bölümde Glenn hakkında ne olduğunu öğrenecekmişiz zaten 8.bölümde sezon arasına gidiyor yani 7'de öğreniriz 8'de de yine bir olay olur sezon arasına girerler.

Okuduğum şeylere göre 7.bölümde Glenn hakkında ne olduğunu öğrenecekmişiz zaten 8.bölümde sezon arasına gidiyor yani 7'de öğreniriz 8'de de yine bir olay olur sezon arasına girerler.
yine twd sezon aralarıyla can sıksada 16 bölümle bizi mutlu ediyor bazı diziler 8 veya 10 bölüm le kabız ediyor insanları bekleki diğer sezon gelsin

ben çekirdeğin sonunu merak etmiyorum tek isteğim grubun biraraya gelmesi böyle dağınık olunca bazı bölümlerde aradığımız karakteri göremiyoruz

Onu bende sevmiyorum.
Ayrı ayrı takılıyorlar.
Sanırım dizinin maliyetini düşürmek için yapıyorlar. mesela bir oyuncuyu 1 bölümde oynatma ona vereceğin parayı zombilere aksiyona filan yatır mantıklı. Ama işte Rick ve Daryl gibi başrol karakterleri her bölüm olmalı.

ayollll bende sevmiyorum gleni ama elimde fotosu var bizzad kendim çektim

bu sahneyi bu sezon izlemedik henüz ilerki bölümde gelicek bu detayı fark eden tek kişide benim başka kisme fark etmemiz sosyal medyada bile

ayollll bende sevmiyorum gleni ama elimde fotosu var bizzad kendim çektim

bu sahneyi bu sezon izlemedik henüz ilerki bölümde gelicek bu detayı fark eden tek kişide benim başka kisme fark etmemiz sosyal medyada bile

Kız cidden sende ne göz var ya.
Eğer tutarsa bu teorin konusunu aç forumda.

7.bölüm güzel bir bölümdü @mrt-06 ve @Yiğitt çok sevinicekler

@Harunnn60 ve @destere sizlerde özellikle destere bana söylediğin laflardan utanıcaksın

ben şu 6.sezon teasarına bir daha inceleme yapayım belki yine spoili sahneler bulurum

glen ölmemiş ayoll diyorum fotom var elimde diye

yinede basit olmuş ölmemesi tabi o şyin altına saklandı ama zombilerin oraya girmemeleride tuhaftı neyse sonucta ölmedi

benim fotomdakı sahnede haftaya gelir galiba onun harici pek birşey yoktu ama glenn bölümü beklenen bir durum olduğundan bana güzel bir bölüm olarak geldi🙂

daha izlemedimde sanırım @Çiğdem- bu bölüm japon çekirdeğine rastladı bu kadar mutlu olduğuna göre başka bir sebep yoktur

Ay aklıma bir şeyler geliyor, inşallah doğrudur.

daha izlemedimde sanırım @Çiğdem- bu bölüm japon çekirdeğine rastladı bu kadar mutlu olduğuna göre başka bir sebep yoktur
Ben Twitter'ı açtım önüme çıktı bir sürü spoilerler çıktı. Sen yine şanslısın en azından.
Ay aklıma bir şeyler geliyor, inşallah doğrudur.
darly ile alakalı birşey var başkasından banane oyüzden heyecanlanmayın boşuna yanı

6x7

Geçen ki felaket bölümünden sonra bu bölüm ilaç gibi geldi.

Hem fazla karakter vardı hem sürpriz gelişmeler hemde zombi vardı.

Aslında Gleen'in ölmemesine kızacaktım ama Game Of Thorones'te Jon Snow'u 6-7 ay ölü gösterdi.
En azından Walking Dead 4 hafta ölü gibi gösterdi Glenn'i. O yüzden diğer popüler dizi yapıyorsa böyle taktikler Walking Dead'da yapabilir.
Kızmayacağım. bu yüzden.

Morgan ne yapıyor anlamadım. Bu kadar iyilik fazla bence. Tamam öğrendik hikayeni ama kendi yolunu çiz.

Orayı yöneten kadının oğlu yine gereksiz atraksiyonlara girdi. Yok arabayı alacakmışta filan da. Demiyor ki kaçacaktım ben.

Sonda o duvar yıkıldı içeri zombiler akın edecek kesin. Bizimkiler yine evsiz kalacak.

Onun dışında dikkatimi çeken Tara oldu. Hamilelik zamanı çekimlere denk geldiği için bu bölüm baya şişmişti. Hamile olduğunu bilmesem kız ne ara kilo aldı derdim.

Ay o değilde @mrt-06 senin Michonne iyice pasif kaldı dizide.Bu bölüm 1.5 dakika gözüktü sanırım.
Valla iyice kayboldu kadın bu sezon dizide.

8.6

@Çiğdem- @destere @sokak sanati @Yiğitt @cevaa
@turkuazz @crazymurat31 @GreatOttoman @OzaN

6x7. bölüm

güzel bir bölüm izledik
japon çekirdeği meğersem ölmemiş ? @Çiğdem- @Harunnn60 gleen in yaşamasını veya kurtulma hikayesini inandırıcı bulmasakta enid e yardım ettiği için mutlu oldum,, kız çok sempatik balon şişiriyor hala ne kadar tatlış
)
maggie nin sevinci görülmeye değerdi ? japonuyla artık çekirdek çitlesin

spencer ın olaya heeycan getirme pozisyonu gereksizdi ordada yine rick triplere girdide tara nın orta parmak işaretini görünce aklı başına geldi vatandaşın

tara ya hamilelik yakışmış harun madem tara hamile dizidede biriyle oynaşsın dizide hamile olarak devam etsin sahnesine ?

morgan ın peşine takılan carol dan nefret ettim kadın kıl bir tip doğru veya yanlış düşünmesi umrumda değil onun her hareketine soğuk bakıyorum ?
sam oğlanı hala çatı katında mama bekliyor annesinden? onu aşağı atmak lazım başka türlü gruba uyum sağlayamayacak

son sahnede duvar yıkılıyordu birde bakmışız rick altta kalmış ne kadar üzülürüm kimbilir

Bak buda bebişi.