AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6x4

Bende beğendim bölümü. Ha çok iyi değildi belki ama farklı bir bölümdü. Özellikle insani yönü daha baskındı.

Bu bölümün bence en nemli özelliği Morgan'ı daha iyi tanıdık. Hatırlarsanız hepimiz Morgan'ı bu sezon daha farklı görmüştük adam daha insancıl olmuştu. Hepimiz şaşırmıştık. Sonra kimimiz kızmıştık kimimiz bu halini yanlış bulmuştuk.
Bu bölüm itibariyle bu boşluk giderildi. Adam durduk yerde böyle olmamış. O yüzden bu bölümün olması iyi oldu.

Artık herkes ''Morgan niye böyle yaa?'' demez.

Diz için demiyorum ama kanal yapıyor bunu. Dizinin süresi konusunda vazgeçsinler artık. 60 dakika olunca reyting artmıyor. Ama ısrarla yapıyorlar. Umarım daha 60 dakikalık bölüm olmaz. 40-45 dakika yeterli.

8.0

Bu bölümü sıkıcı bulan kişiler olabilir belki bölüm biraz durgundu öbür bölümler ile kıyas yaparsak ama bu bölümde morgan ın Bazı durumlarda niçin farklı davrandığını anlamış olduk..daha önceki sezonlarda da böyle bölümler olmuştu aslında o yüzden bölümü bir önceki bölümleri daha iyi anlayabilmek açısından iyi buldum..bu arada bölüm tam 1 saat sürdü..morganın düşmanlarına niçin bu kadar sakin davrandığı bu bölümde anlamış oldu izleyici..

6x4

Pek beğenmedim maalesef. Morgan'ı pek sevmem zaten genel olarak sıkıldığım bir bölüm oldu. Bide 1 saat olması kötü olmuş. İnşallah haftaya Rick reyizin bölümüde 1 saat olur

6/10

Jenerikte Steven Youn Yazmadım ben wefat.

Ortalama bir bölüm olmuş. İzlerken hafif sıkıldım. Çok uzundu çünkü. Tek karakterli bölümler Max. 40 olmalı.

7.5/10

6x4

Sıktı bu bölüm birde 60 dk yapmışlar. Sırf 1 hafta daha Glenn'e ne oldu merak edelim diye yapılmış bu bölüm bence.

Morgan'ın evinde kaldığı adam melek gibiydi. TWD'nin ilk sezonlarında Dale diye bir adam vardı ne tatlı amca derdim bu herif ona 10 basar, tam anlamıyla iyilik abidesiydi.
Yazık oldu.. En çok bölümün sonunda ölen keçiye üzüldüm aslında, bari onu kurtarsaydı.

7/10

#Tabitha

Dale'yi sevmezdim ben, hep sinsilik peşindeydi o adam

Earstman ile bir mi tutuyon o adamı?

6x5

Orta bir bölüm olmuş. Biz Gleen bekleyelim bunlar ne çeksin bize.

Maggie gebeymiş.😱 Hayır kurgu bu kötü olmaz. Gleen madem ölecek niye böyle saçma kurgu olmuş. Ölürken üzmeleri taraftarı olsam çok mu total olur.
Gleen ölmeden önce söyleseydin yaa bunu bize.ss

Rick yolunu buldu
Doktor şişkoda yapıştı Tara'ya.
Hayır olum döşeğindesiniz düşündüğünüz şeye Bak bir defa üstünüz pis.ss

Deana ve oğlu psikopata bağladı. Ses çıkartma dediler gitti kulaklarına karpuz suyu sıktı Zombilerin.
Al başına bela.

Carl'ın sahnesi berbattı. Iyy ergen kavgası. neydi o öyle. Hiç becerememiş güldüm o sahnede.

7.5/10

4.bölümü hiç beğenmemiştim ben ayolll ekip ayrı bölümleri sevmiyorum birde sadece morgana bölüm yapmışlar sıkıntıdan patladım vlla

şimdi 5.bölüme baıcam ayy inş ekibin bir arada olduğu güzel bir bölüm izlerizde dizi bu sezonda bozmaz

Bende açtım izliyorum şimdi.

6x5

Bu kadar da izleyiciyle dalga geçilmez ki bu hafta da merakta kaldık.
)))

Spencer'a gıcık oldum keşke geçen bölüm öleydi. Ayrıca şu kendine güvensiz doktorumsu kızın sahneleri fena sıkıcı, biri şuna özgüven versin?

Maggie kendine macera aradı resmen.
O tünelde böyle yaratıklar çıkacağını tahmin etmiştim madem çıkmayacaksın o zaman bu şovunun amacı ne?
Birde hamile...

Yaşlı teyze kendinden geçti haha.
Bu bölümde de Michone yoktu hasret kaldım bitter çikolatama.
Rick sonunda Lory'nin yasını bitirdi, Jessie'le sonunda beklenen oldu.

Bölümün sonunda akan kanı anlamadım acaba Spencer aşağı mı düştü. Onun kanımıydı.

Yine de güzel bölümdü; 8/10

Biran şu kurabiye canavarı çocuğu dolapta unuttular sandım.

Nasıl da kibar zombi öldürdü canım, kıyamam.

6x5

Orta halli bir bölümdü ama Rick reyizin ilk başta ki girişi efsaneydi be

Rick Rick Rick
Abi adam diziler arasında en sevdiğim kişi
İlk başta ki koşarak gelişi müthiş ötesiydi
Kaç bölümdür beklediğimiz Rick ve Jessie olayıda sonunda oldu
8/10

6x5

Pek beğenmedim bölümü, sıkıldım açıkçası izlerken.

Aman Tanrım.
Rick ve Jessie aşkı başladı. Sonunda öoüşerek noktayı koydular. Lori'yi unutamam..

Ah Gleen ah.
Maggie dışarı çıkıp aramanın yolunu aradı ama o karanlık tünelden çıkamadı. Oradaki o zombili sahneler çok iyiydi, diziye heyecan kattı en azından.

Deanna ne kadar çirkinleşmiş yav.
Kadın bir psikopatlaşmış, o zombiyi görünce kendinden geçti resmen.

7/10

5.bölümde olmamış malesef ayy diziye nazar deydi vlla son 2 bölüm düşük seviyeye geçtiler tekrar

4.bölümde morgan dısında birşey görmedik 5.bölümdede az biraz rick vardı ama genelde kahramanlarımız yine yoktu o kadınları izleyip durduk son 2 bölümdür karahmanlarımıza bölüm çekilmiyor

vasatın altında bölümdü beklediğim kadar iyi değildi malesef dizi böyle gitmeye devam ederse bırakacam valla yorum yapmaya deymez bu bölüm hem sıkıldım hemde bişey anlamadım çorba yapmışlar resmen şuan bende devreler yanmış durumda

4/10

6x4. bölüm

güzel bir bölümdü olay tek kişi üzerinde gitsede zevkle seyrettim kalabılıklar kalite katmıyor diziye bu bölümde sakindi ortam ama çok şey anlatıyordu keçisinden tutun eastman ına kadar çıkan herşey güzeldi ..
keçinin ismi tabitha idi gotham izleyenler bilir özellikle ( @sürgünüm @Çiğdem- ) ordada bir tabitha var ama 90-60-90 lık bir tabitha
keçi bana o yüzden sempatik gelmiş olabilir belkide

bir arkadaşımızda keçiye kuzu demiş de kuzu değil bu basbayağı keçiydi

barış sanatı kitabı ve aikido felsefesini sevdim ama her zaman uygulamak imkansız sağlam bir irade şart ..
kısaca bölümü baştan sona sevdim diyebilirim..

orta derecede bir bölümdü...ama yinede izlenilir bir bölüm.
"bölüm çok fazla aksiyonlu olmasada bence fena değildi..özellikle bölüm başında rickin kendini zombi sürüsünden kurtarmaya çalışması çok heyecanlıydı..glenn nasıl olacak izleyici için asıl merak konusu o..maggie onun peşine düştü ama baktıki dışarısı hiç iyi değil çaresizce geri dönmek zorunda kaldı..bölüm sonunda bir sonraki bölüm fragmanını gösterdiğinde dışardaki ekipleri gösterdi..şu an dışarıda 4 kişi bulunuyor..darly glenn sosa abraham..bunlardan bakalım kimler dönecek ayrıca rick nasıl bir yol izleyecek bu durumda..bu sezon oldukça heyecanlı bölümler olacak sanırım..şu ana kadar çok heyecanlı oldu böylede devam edecektir mutlaka..bu diziyi iyi yapan bir etkende oyuncuların karakterlerin ekiplerin yaptıkları birbirini korumaları...diziyi iyi yapan şu aslında..dizi sadece zombi dizisi değil..bunun yanında insanlar arasındaki güven duygusu merhamet şefkat acıma duygusallık zor durumda olmasına rağmen birbirlerine yardım edebilme biribirini kollama en önemlisi insanlık..o durumda dahi insanların birbirine yaptıkları yardım.. dizi tüm yönüyle çok çok iyi.."]