maggie işe yararları sağ köşede toplamış soldakiler hepsi gittti sadece biri kaldı şimdi sıra onda )Hüznün resmedilmiş hali...
maggie işe yararları sağ köşede toplamış soldakiler hepsi gittti sadece biri kaldı şimdi sıra onda )Hüznün resmedilmiş hali...
Gitmez o, onu öldürmeye kıyamaz kimsemaggie işe yararları sağ köşede toplamış soldakiler hepsi gittti sadece biri kaldı şimdi sıra onda )
senarist ben olacaktımki ? en fazla 3 bölüm dayanmıştı diziye )Gitmez o, onu öldürmeye kıyamaz kimse
Sen birde 3'ü izle.6x2
Vay anasını sayın seyirciler. Gerçekten haklıymışsınız rezalet ilk bölümün üstüne süper diyebilmek mümkün bu bölüm için.
Morgan reyisin askerleriyiz.
Carol'dan nefret ediyorum ama böyle anlarda işe yaradığı bir gerçek.
Gelenler kimdiler, niye silahsızdılar şimdilik bunlar soru işareti.
Ayrıca JSS
9/10
@OzaN dan uzun bir aradan sonra ilk defa olumlu yorum geliyor demekki dizi bir 15 sezon daha sürecek6x2
Vay anasını sayın seyirciler. Gerçekten haklıymışsınız rezalet ilk bölümün üstüne süper diyebilmek mümkün bu bölüm için.
Ayrıca JSS
9/10
hırs dedim ben ayolll"Michonne" çıktı!
Öncelikle şu denilebilir ki, kendine çok güveniyorsun. Ayakta kalmak, tek başına direnmek zorunda olduğunu biliyorsun çünkü. Bu yüzden özgürlüğüne de çok düşkünsün. "Tek başınalık" anlatır seni yani. Seni zincirlere vurmaksa, imkansız; denemek isteyen buyursun da, başını da feda etmesi gerekiyor. Ayrıca oldukça zeki ve enerjiksin de. Son olarak ağladığın asla vaki değildir. En azından biz görmedik. Bu demek değil ki, duygusuz odunun tekisin!
maggie çıkması için @Çiğdem- gibi düşünmeye çalıştım cevap verirken ama michone çıktı yinede mutluyum iki favorimden biri demekki çiğdem senin işaretlediğin şıklardan birinde ters düştük ama o hangi şık acaba sen zekayı seçmedinmi yoksa )
işte ordan kaybettim tahmin ettim gerçi zeka seçiminde ters düşeceğimizi maggie hiçde hırslı değil tam aile kızı sevimli sempatik ve de zeki ama ne hikmetse zeki nin karşılığı michone muş maggie değilmişhırs dedim ben ayolll
Neden ?senarist ben olacaktımki ? en fazla 3 bölüm dayanmıştı diziye )
Offff be bana da Michone çıkmasını istiyordum.
Sen birde 3'ü izle.
3 bölüm nesine yetmiyor ? her kula nasip olmaz TWD de 3 bölüm oynamakNeden ?
zaten kadını karakteri güzelleştiriyor yoksa bende morları sevmem (sizin baskül violada olduğu gibi ) ama michone un karakteri kadına bir asalet katmış hem zeka hem soğukkanlılık hemde yerli yerinde aşırıya kaçmayan bir duygusallık var dört dörtlük insan )Michonne'u sevmem ama karakter tanımı çok hoşuma gitti.
Ya Ozan ilk tefa hak verdin bize.6x2
Ayrıca JSS
9/10
3 bölüm nesine yetmiyor ? her kula nasip olmaz TWD de 3 bölüm oynamak
zaten kadını karakteri güzelleştiriyor yoksa bende morları sevmem (sizin baskül violada olduğu gibi ) ama michone un karakteri kadına bir asalet katmış hem zeka hem soğukkanlılık hemde yerli yerinde aşırıya kaçmayan bir duygusallık var dört dörtlük insan )
Cidden ilk denemede Maggie çıkman büyük başarı. Özellikleri okuyunca sana da benziyor.@mrt-06 @destere
maggie çıktım ayolll son kelime beni tarif ediyor kısaca zaten
Maggie" çıktı!
Sen sadakat kelimesinin sözlükteki karşılığı olabilirsin. 100 yıl beklemen gerekse, "50 yıl daha var, gelme canım" dersin, o derece! Aşk insanısın da: Duygusal yani. Ancak çoğu duygusal insanda olduğu gibi kırılgan, zayıf bir insan asla değilsin. Güçlüsün, yıkıldığın yerden kalkmasını bilir, küllerinden her daim doğarsın. Güzelliğin ise BONUSu
bilsem hatırlatmazdım bırak @xemrexxx hepinizin yerine izliyor zaten yeterlidir benceVuiola dedin de kaç bölümdür izleyemiyorum kraliçe mi. Bugün telafi edeyim.
yukarda yorumları okumuyorsun sanırım yaptım michone çıktı ya yazdımda üstteCidden ilk denemede Maggie çıkman büyük başarı. Özellikleri okuyunca sana da benziyor.
@sokak sanati Tam adamın çıkmış sana.
@destere sende yap bakalım.
Cidden ilk denemede Maggie çıkman büyük başarı. Özellikleri okuyunca sana da benziyor.
@sokak sanati Tam adamın çıkmış sana.
@destere sende yap bakalım.
Sana da iyisi çıkmış.bilsem hatırlatmazdım bırak @xemrexxx hepinizin yerine izliyor zaten yeterlidir bence
yukarda yorumları okumuyorsun sanırım yaptım michone çıktı ya yazdımda üstte