AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hüznün resmedilmiş hali... :(

CSpHh-pUsAE4kWL.jpg:large
maggie işe yararları sağ köşede toplamış soldakiler hepsi gittti sadece biri kaldı şimdi sıra onda :))

Bana baya farklı bir çıktı ama mobilim kopyalayamiyorum. Resmini çektim birazdan sizlerle olacak :A

"Michonne" çıktı!

Öncelikle şu denilebilir ki, kendine çok güveniyorsun. Ayakta kalmak, tek başına direnmek zorunda olduğunu biliyorsun çünkü. Bu yüzden özgürlüğüne de çok düşkünsün. "Tek başınalık" anlatır seni yani. Seni zincirlere vurmaksa, imkansız; denemek isteyen buyursun da, başını da feda etmesi gerekiyor. Ayrıca oldukça zeki ve enerjiksin de. Son olarak ağladığın asla vaki değildir. En azından biz görmedik. Bu demek değil ki, duygusuz odunun tekisin!

maggie çıkması için @Çiğdem- gibi düşünmeye çalıştım cevap verirken ama michone çıktı yinede mutluyum :) iki favorimden biri demekki çiğdem senin işaretlediğin şıklardan birinde ters düştük ama o hangi şık acaba sen zekayı seçmedinmi yoksa :))

6x2

Vay anasını sayın seyirciler. Gerçekten haklıymışsınız rezalet ilk bölümün üstüne süper diyebilmek mümkün bu bölüm için. :):)

Morgan reyisin askerleriyiz. :):)

Carol'dan nefret ediyorum ama böyle anlarda işe yaradığı bir gerçek. :)

Gelenler kimdiler, niye silahsızdılar şimdilik bunlar soru işareti. :)

Ayrıca JSS

9/10

Offff be bana da Michone çıkmasını istiyordum. :T:

6x2

Vay anasını sayın seyirciler. Gerçekten haklıymışsınız rezalet ilk bölümün üstüne süper diyebilmek mümkün bu bölüm için. :):)

Ayrıca JSS

9/10
Sen birde 3'ü izle. :D

6x2

Ayrıca JSS

9/10
@OzaN dan uzun bir aradan sonra ilk defa olumlu yorum geliyor :) demekki dizi bir 15 sezon daha sürecek :)

"Michonne" çıktı!

Öncelikle şu denilebilir ki, kendine çok güveniyorsun. Ayakta kalmak, tek başına direnmek zorunda olduğunu biliyorsun çünkü. Bu yüzden özgürlüğüne de çok düşkünsün. "Tek başınalık" anlatır seni yani. Seni zincirlere vurmaksa, imkansız; denemek isteyen buyursun da, başını da feda etmesi gerekiyor. Ayrıca oldukça zeki ve enerjiksin de. Son olarak ağladığın asla vaki değildir. En azından biz görmedik. Bu demek değil ki, duygusuz odunun tekisin!

maggie çıkması için @Çiğdem- gibi düşünmeye çalıştım cevap verirken ama michone çıktı yinede mutluyum :) iki favorimden biri demekki çiğdem senin işaretlediğin şıklardan birinde ters düştük ama o hangi şık acaba sen zekayı seçmedinmi yoksa :))
hırs dedim ben ayolll :F:F:F

3 bölüm nesine yetmiyor ? her kula nasip olmaz TWD de 3 bölüm oynamak :)

Michonne'u sevmem ama karakter tanımı çok hoşuma gitti.:Z
zaten kadını karakteri güzelleştiriyor yoksa bende morları sevmem :) (sizin baskül violada olduğu gibi ) ama michone un karakteri kadına bir asalet katmış hem zeka hem soğukkanlılık hemde yerli yerinde aşırıya kaçmayan bir duygusallık var dört dörtlük insan :))

6x2

Ayrıca JSS

9/10
Ya Ozan ilk tefa hak verdin bize. :D

3 bölüm nesine yetmiyor ? her kula nasip olmaz TWD de 3 bölüm oynamak :)

zaten kadını karakteri güzelleştiriyor yoksa bende morları sevmem :) (sizin baskül violada olduğu gibi ) ama michone un karakteri kadına bir asalet katmış hem zeka hem soğukkanlılık hemde yerli yerinde aşırıya kaçmayan bir duygusallık var dört dörtlük insan :))

Vuiola dedin de kaç bölümdür izleyemiyorum kraliçe mi. Bugün telafi edeyim.:Z

@mrt-06 @destere
maggie çıktım ayolll son kelime beni tarif ediyor kısaca zaten:A:A:A
Maggie" çıktı!
trans.png

Sen sadakat kelimesinin sözlükteki karşılığı olabilirsin. 100 yıl beklemen gerekse, "50 yıl daha var, gelme canım" dersin, o derece! Aşk insanısın da: Duygusal yani. Ancak çoğu duygusal insanda olduğu gibi kırılgan, zayıf bir insan asla değilsin. Güçlüsün, yıkıldığın yerden kalkmasını bilir, küllerinden her daim doğarsın. Güzelliğin ise BONUSu :)
Cidden ilk denemede Maggie çıkman büyük başarı. :D Özellikleri okuyunca sana da benziyor. :D

@sokak sanati Tam adamın çıkmış sana.:F

@destere sende yap bakalım. :D

Vuiola dedin de kaç bölümdür izleyemiyorum kraliçe mi. Bugün telafi edeyim.:Z
bilsem hatırlatmazdım bırak @xemrexxx hepinizin yerine izliyor zaten yeterlidir bence :)

Cidden ilk denemede Maggie çıkman büyük başarı. :D Özellikleri okuyunca sana da benziyor. :D

@sokak sanati Tam adamın çıkmış sana.:F

@destere sende yap bakalım. :D
yukarda yorumları okumuyorsun sanırım :) yaptım michone çıktı ya yazdımda üstte :)