AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2yZVMoh.png

istediğim iki kişiden biri çıkmış mutluyum :) maggie çıksa daha mutlu olacaktım yalnız o da şansızlık işte değerini bilmeyen mısır püskülü @Çiğdem- e çıkmış bize çıksa sevinçten havalara uçarız :))
ayolll maggie çıksın diye neden benim gibi yanı kadın gibi düşünüpc evap veriyorsun michonne çıkması normal kendi kişiliğinle cevaplasana :F:F:F

"Rick" çıktı!

Şimdi durduk yere Amerika kıtasını keşfetmeyelim; ama doğuştan-doğal lider olduğunu söylemeden de geçmeyelim. Ancak bu liderlikten hiç ama hiçbir zaman zevk almadın. Sadece lider olman gerektiği için lidersin. Sorumluluk almak çok zordur, lider olmayanlar anlayamaz 😉 Ayrıca sen tam bir aile babası/annesisin. Çocukların için, mesela ölmen gerekiyor, ama böyle çok acılı-işkenceli bir ölüm, anlık değil yani, ölürsün hiç şüphesiz. Hatta bunun söylenmesi bile sana saçma geliyor, ey liderlerin lideri!

"Rick" çıktı!

Şimdi durduk yere Amerika kıtasını keşfetmeyelim; ama doğuştan-doğal lider olduğunu söylemeden de geçmeyelim. Ancak bu liderlikten hiç ama hiçbir zaman zevk almadın. Sadece lider olman gerektiği için lidersin. Sorumluluk almak çok zordur, lider olmayanlar anlayamaz 😉 Ayrıca sen tam bir aile babası/annesisin. Çocukların için, mesela ölmen gerekiyor, ama böyle çok acılı-işkenceli bir ölüm, anlık değil yani, ölürsün hiç şüphesiz. Hatta bunun söylenmesi bile sana saçma geliyor, ey liderlerin lideri!
demin kim kime sormuştuda böyle bir soru hatırlamıyorum :) ama bende sana sorayım ?
rick çıkana kadar kaç kez teste girdin sen onu söyle :))

ya herkesemi istediği çıkar ben niye maggie yi bulamadımki ? :) hile yaptığınız kesin :)

demin kim kime sormuştuda böyle bir soru hatırlamıyorum :) ama bende sana sorayım ?
rick çıkana kadar kaç kez teste girdin sen onu söyle :))

ya herkesemi istediği çıkar ben niye maggie yi bulamadımki ? :) hile yaptığınız kesin :)
Valla ilkinde çıktı :D

rick severlere rick çıkıyor daryl severlere daryl çıkıyor :) bende pek şaşırmadım demekki milletin kalbi temiz, bir benim kalbim mor muş :)
Hmm anladım. :D Bende Rick'i seviyorum bana da Rick çıktı. :D
Bu arada sana The Affair konusunda test ile alakalı bir şey sordum niye cevap vermedin? :)

Hangi Walking Dead Karakterisin?
Testini Çöz Hemen Öğren!

"Rick" çıktı!

LİNK : http://onedio.com/haber/hangi-walking-dead-karakterisin--332053

@destere @Çiğdem- @mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati @GreatOttoman @Titanium @cevaa
Yav, rick ile alakasız her şeyi seçtim nerdeyse Rick çıktı ne iştir bu. :F

6x3

Herkes aşırı övmüş ama ben beğenmedim bu bölümü. Aksiyon aksiyon bıktım. Bütün bölüm boyunca zombi çığlıkları izledik. Sıkılıp başka şeylerle ilgilendim bölümün belli kısımlarında. Yalnız iki sahne güzeldi onlar hatrına çok yerin dibine sokmayacağım. :)

İlki Glenn'in ölümü tabii. :( Son dönemde pasif kalsa da severdim kendisini ölümü üzücü oldu. Ölmeme teorileri doğruysa da iyi olur tabii. :D

İkincisi Rick'in sonda düştüğü durum tabii. Bir sonraki bölümü merak ettim o yüzden. :)

6/10

6x4

Bazı arkadaşlar bu bölümde sıkılabilir veya geçtiğimiz bölüme göre hayal kırıklığı yaşayabilir. Ara bölüm gibi geldi bana, beğendim ben bölümü.

Bu bölümde Rick ve tayfası falan yoktu. :D Yeni sezon afişimizde görünen ve ne zaman karşımıza çıkacak diye beklediğimiz Morgan vardı. Bölümün başından sonuna Morgan vardı. Aksiyon falanda yoktu. Eastman gibi çok iyi birisi vardı bölümde, ben kendisini çok sevdim. O kuzusu da tatlıydı, nasıl hayatta bırakmış şaşılası durum.

Son kısımda Eastman'ın öldüğünü öğendik maalesef, ben kendisini sevmiştim ve kadroya girdiğini falan sanmıştım. Keşke kalsaydı, değişik bir tipti.

Bu arada Morgan henüz Eastman ile tanışmadan önce o aylakları öldürüp yakıyordu, garibim iki adamı da öldürdü. Psikolojisi gitmiş iyice..

Ben tabi 3. bölüm sonunda Rick'i merak ediyordum. O sahneyle başlamasını beklerken şaşırdım. O anları bekliyorum ben asıl. :X

Dediğim gibi sıkıcı gelebilir bazı arkadaşlara, benim için gayet iyi bölümdü. Hiç sıkılmadan izledim. :)

8/10

zaten daha önce karakterlere yönelik bölümler olacağı söylenmişti bölüme gelecek olursak.
bölümün morgan reyize ayrılması iyi olmuş, bence çok iyi bir bölümdü hiçbi tarafı sıkıcı değildi. bu değişiklik iyi oldu bizim için, sanki farklı bi film veya diziymiş gibi izledik ayriyetten morgan reyiz en sevdiğim karakterlerden biriydi, farklı film çekilmiş gibiydi çok hoşuma gitti bu bölüm gruptan başka biri olsaydı beğenirmiydim bence beğenmezdim ama morgan gruptan değildi fazla görmemiştik bu açıdan çok iyi oldu.

6x4

Ben açıkcası izlerken bayağı eğlendim diyebilirim. Eğlendim güzel bir kelime olmasada Bu adamın nasıl bu kadar kırıldığını görmek istemiştim. Çünkü gözümüze gayet düzgün gözüküyordu ve çok iyi bir ders vardı, biz okadar eleştirdik ve bizim yüzümüze insanların ne yaşadıklarını bilemezsiniz'i tokat gibi yapıştırdı.

Peynirci diye sayıkladığı adam resmen melek figüru gibiydi yalnız, onca şey orasında sen o adama denk gel. :)

6x4

Ben açıkcası izlerken bayağı eğlendim diyebilirim. Eğlendim güzel bir kelime olmasada Bu adamın nasıl bu kadar kırıldığını görmek istemiştim. Çünkü gözümüze gayet düzgün gözüküyordu ve çok iyi bir ders vardı, biz okadar eleştirdik ve bizim yüzümüze insanların ne yaşadıklarını bilemezsiniz'i tokat gibi yapıştırdı.

Peynirci diye sayıkladığı adam resmen melek figüru gibiydi yalnız, onca şey orasında sen o adama denk gel. :)
aynen ya morgan reise daha çok bölüm ayırsınlar bence bu adama ayrı dizi yapsalar izlerim valla

6x4

Her şeyiyle farklı bir sezon oluyor. Bölüm fena değildi ama bazı yerlerinde inanılmaz sıkıldım. Tamam karaktere özel bölüm yapıyorsun, Morgan da sevdiğim bir karakter ama 1 saati aşkın süre nedir. Sen Türk dizisi misin? :(

7- /10