istediğim iki kişiden biri çıkmış mutluyum maggie çıksa daha mutlu olacaktım yalnız o da şansızlık işte değerini bilmeyen mısır püskülü @Çiğdem- e çıkmış bize çıksa sevinçten havalara uçarız )Sana da iyisi çıkmış.
istediğim iki kişiden biri çıkmış mutluyum maggie çıksa daha mutlu olacaktım yalnız o da şansızlık işte değerini bilmeyen mısır püskülü @Çiğdem- e çıkmış bize çıksa sevinçten havalara uçarız )Sana da iyisi çıkmış.
ayolll maggie çıksın diye neden benim gibi yanı kadın gibi düşünüpc evap veriyorsun michonne çıkması normal kendi kişiliğinle cevaplasanaistediğim iki kişiden biri çıkmış mutluyum maggie çıksa daha mutlu olacaktım yalnız o da şansızlık işte değerini bilmeyen mısır püskülü @Çiğdem- e çıkmış bize çıksa sevinçten havalara uçarız )
demin kim kime sormuştuda böyle bir soru hatırlamıyorum ama bende sana sorayım ?"Rick" çıktı!
Şimdi durduk yere Amerika kıtasını keşfetmeyelim; ama doğuştan-doğal lider olduğunu söylemeden de geçmeyelim. Ancak bu liderlikten hiç ama hiçbir zaman zevk almadın. Sadece lider olman gerektiği için lidersin. Sorumluluk almak çok zordur, lider olmayanlar anlayamaz 😉 Ayrıca sen tam bir aile babası/annesisin. Çocukların için, mesela ölmen gerekiyor, ama böyle çok acılı-işkenceli bir ölüm, anlık değil yani, ölürsün hiç şüphesiz. Hatta bunun söylenmesi bile sana saçma geliyor, ey liderlerin lideri!
Valla ilkinde çıktıdemin kim kime sormuştuda böyle bir soru hatırlamıyorum ama bende sana sorayım ?
rick çıkana kadar kaç kez teste girdin sen onu söyle )
ya herkesemi istediği çıkar ben niye maggie yi bulamadımki ? hile yaptığınız kesin
inandım daha doğrusu inanmak zorundayım ? sağlamasını yapmak mümkün değil )Valla ilkinde çıktı
Bunda şaşıracak ne var destere? Herkese Rick çıkmış nerdeyse.inandım daha doğrusu inanmak zorundayım ? sağlamasını yapmak mümkün değil )
rick severlere rick çıkıyor daryl severlere daryl çıkıyor bende pek şaşırmadım demekki milletin kalbi temiz, bir benim kalbim mor muşBunda şaşıracak ne var destere? Herkese Rick çıkmış nerdeyse.
Hmm anladım. Bende Rick'i seviyorum bana da Rick çıktı.rick severlere rick çıkıyor daryl severlere daryl çıkıyor bende pek şaşırmadım demekki milletin kalbi temiz, bir benim kalbim mor muş
Yav, rick ile alakasız her şeyi seçtim nerdeyse Rick çıktı ne iştir bu.Hangi Walking Dead Karakterisin?
Testini Çöz Hemen Öğren!
"Rick" çıktı!
Şimdi durduk yere Amerika kıtasını keşfetmeyelim; ama doğuştan-doğal lider olduğunu söylemeden de geçmeyelim. Ancak bu liderlikten hiç ama hiçbir zaman zevk almadın. Sadece lider olman gerektiği için lidersin. Sorumluluk almak çok zordur, lider olmayanlar anlayamaz 😉 Ayrıca sen tam bir aile babası/annesisin. Çocukların için, mesela ölmen gerekiyor, ama böyle çok acılı-işkenceli bir ölüm, anlık değil yani, ölürsün hiç şüphesiz. Hatta bunun söylenmesi bile sana saçma geliyor, ey liderlerin lideri!
LİNK : http://onedio.com/haber/hangi-walking-dead-karakterisin--332053
@destere @Çiğdem- @mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati @GreatOttoman @Titanium @cevaa
Valla 2 kişiye Michonne 1 kişiye Maggie çıktı. Gerisi hep Rick.Yav, rick ile alakasız her şeyi seçtim nerdeyse Rick çıktı ne iştir bu.
Ben de öyle hiç lider ruhu yoktur bende ama Rick çıkıyorum nasıl oluyorsa kafasına göre sallamış bunu yapan.Yav, rick ile alakasız her şeyi seçtim nerdeyse Rick çıktı ne iştir bu.
aynen ya morgan reise daha çok bölüm ayırsınlar bence bu adama ayrı dizi yapsalar izlerim valla6x4
Ben açıkcası izlerken bayağı eğlendim diyebilirim. Eğlendim güzel bir kelime olmasada Bu adamın nasıl bu kadar kırıldığını görmek istemiştim. Çünkü gözümüze gayet düzgün gözüküyordu ve çok iyi bir ders vardı, biz okadar eleştirdik ve bizim yüzümüze insanların ne yaşadıklarını bilemezsiniz'i tokat gibi yapıştırdı.
Peynirci diye sayıkladığı adam resmen melek figüru gibiydi yalnız, onca şey orasında sen o adama denk gel.