AMC The Walking Dead 3. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzledim biraz önce...

Durgun bir bölümdü sanki genel itibariyle. Çok az karakter yer aldı ama buna rağmen ilgi çekici yönleri mevcuttu.

Morgan'ın kurduğu tuzaklar çok iyi olmuş, çok zekice. Takıma katılmasını isterdim bu bölüm olmadı belki ama ilerleyen zamanlarda katılacağını düşünüyorum.

Michonne reyis için ayrı bir paragraf açmak gerek. Bölümün gizli kahramanıydı. Dizideki en sevdiğim karakter artık o sanırım. Zaten Rick duygusuzlaştı iyice eski Rick olsa yoldan geçen adamı dinlerdi. Bence dinlemeliydi de adam lazım bize sonuçta. :(

Gelecek hafta bu bölümkü durgunluğun acısını çıkaracaklar gibi. Olaylar olaylar. :) Zaten son 4 bölüm kaldı artık savaş kapıya dayanacaktır iyice. :):)

İzlemediysen okuma iki saat spoiler şeyiyle uğraşmıyacam.

O adamı harbi alması lazımdı iyice duygusuzlaştı. Adamın öldüğünü görünce üzüldüm bayağı. Michonne en sevdiğim karakter hakkaten.Bak gözün aşağıya kayar diye buraları da dolduruyorum lütfen bakma yukarsına.

İzledim az önce sıcaği sıcapına dumanı üstündeki yorumum

Genel itibariyle çok durgun bi bölümdü.İzlemesekte olur.Hatta haftaya yayınlanacak bölümde özet bölümde gösterse bile kafi.Neyse bu bölüm Miconne üzerine kuruluydu.Gruba katıldı sinaylleri verildi.Gidicekti artık gitmiyecek.

İzlemeyen kalmamıştır zaten o yüzden spoilerle uğraşamayacağım.

Bölümde aksiyon,heyecan olmasa da güzel,değişik bir bölümdü sıkılmadım yani.Rick kendine gelmeye başladı en baştaki arabadan silahla vurması çok cooldu. :D
Bölüm yıldızı Michonne'du gruba girdi sayılır artık,daha fazla insana ihtiyaca var,Morgan'da gelirse çok süper inşallah ilerleyen bölümlerde gelir.

Bölüm IMDb'de çok beğenilmiş şu an için puanı 8.8 ve dizinin bölüm bazında rekoru 8.9 sanırım gözümden kaçırdığım bölüm yoksa. :)

Bizim yorumlara göre uyuşmuyor. :)

Tamam o kadar aksiyon falan yoktu ama seyir zevki açısından sıkmadan izletti bence. :)

Farklı bölümdü evet dediğim gibi durgundu ama farklı bölümler lazım arada. 2-3 sene sonra dönüp Walking Dead hakkında konuşurken hatırlayacağımız bölümlerden olacaktır bence.

Farklılığın asıl sebebi tabii ki Morgan'ın kurduğu zekice tuzaklar.

Farklı bölümdü evet dediğim gibi durgundu ama farklı bölümler lazım arada. 2-3 sene sonra dönüp Walking Dead hakkında konuşurken hatırlayacağımız bölümlerden olacaktır bence.

Farklılığın asıl sebebi tabii ki Morgan'ın kurduğu zekice tuzaklar.

Aynen aslında Rick'le beraber devam etseydi yola 2 taraf içinde daha iyi olacaktı o bölümden sonra daha da ölen olmazdı. :D

Napsın olm adam tek başına yaşıyo. :( Hele tuzakları iyiydi adam zekasını konuşturmuş Rick'e zeka anlamında 3'e katlar Morgan. :D