AMC The Walking Dead 3. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reyiz niye spoiler veriyorsun ekranı elimle kapatıp yazıyorum. :D

Konuya girmekten korkuyorum cevaa yine patlatmıştır bombaları spoiler butonu koymadan. :D

Zor değil ya alışkanlık haline getirin artık [*spoiler= dışarıda okunabilecek kısım] Gizli kısım [*/spoiler] (* olmayacak)

Son sahneleri bana Drogbaaa Afrika Aslanı golü attı dedirtti. :D

Daryl reyissss Merleyi sevmeye başladım.. :D

Başlarda ortalarda filan durgundu merle ve dary kardeşlerin köprüdeki sahlerini süperdi.Son anda tam axel o oro... derken küt kafadan gitti vali tam psikopat çıktı adam havaya ateş eder gibi :D arabadan zombileri indirmeleri filan süperdi herşey 11.bölümde andreada geliyo fakat tyresse ve grubuna noldu göstermediler oraları filan onlarda katılırsa gruba grup tadından yenmez ohh :D

Başlarda ortalarda filan durgundu merle ve dary kardeşlerin köprüdeki sahlerini süperdi.Son anda tam axel o oro... derken küt kafadan gitti vali tam psikopat çıktı adam havaya ateş eder gibi :D arabadan zombileri indirmeleri filan süperdi herşey 11.bölümde andreada geliyo fakat tyresse ve grubuna noldu göstermediler oraları filan onlarda katılırsa gruba grup tadından yenmez ohh :D

Vali Counter Strike'dan kaçmış gibiydi. :D

Sezonun en iyi bölümlerindendi başlarda harbi sıktı bu ne ya filan dedim ama son bölümde kendini affettirdi gerçekten süperdi grup ve Rick reyiz bu hırsla değil Vali'yi ABD ordusuna bile kafa tutar valla :D.Darly reyiz yine tek kelimeyle reyizliğini konuşturdu ama o arkasındaki çiziklerin ne olduğunu anlamadım.Merle güven vermeye başladı ama inşallah yamuk yapmaz.Michonne reyizden bahsetmeden de olmaz son sahnede şak şak kafa kesti süperdi ya :D.Birdahaki bölüme diğer grupla birleşilir artık ve İNTİKAMM !! :D

Bölüm son 10 dakika haricinde durgundu az daha uyuyordum. Ama son 10 dakika enfesti gerçekten. Michonne reyizin kafa kesmeleri, Vali'nin HS'leri, Daryl'ın okları havada uçuşurken gözümüzü kırpamadık bile. Helal olsun. :D

11.Bölüm hakkındaki görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz,iyi seyirler...

Lütfen spoiler vermeyiniz.[Bilmeyenler için : [*spoiler= dışarıda okunabilecek kısım] Gizli kısım [*/spoiler] (* olmayacak) ]