Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nihayet izleyebildim. Bölüm aşırı durgun başladı ama sonları harikaydı.
Merle ne yaparsa yapsın bana güven vermiyor. Bence gruba almamalılar.
Rick ile daha fazla uğraşmasınlar görmesin Lori'yi falan. Oradan bir şey çıkmaz boşu boşuna vakit geçiriyorlar o boş sahnelerle.
Daryl ve sonlarda Michonne reyisliklerini gösterdiler. Yalnız vali çok fena saldırdı ve o kadar etkili bir durumdayken neden geri çekildiğini de anlamadım. İstese hepsinin işini bitirebilecek bir durumdaydı...
Durgun bir bölüm olsa da sıkılmadım.Ara sıra aksiyon sahneleride vardı özellikle Andrea'nın zombiyi etkisiz hale getirişi etkileyiciydi.Bu bölüm zaten ara bölümdü bir daha ki bölüm güzel olur baya.Carl da büyük ayıp etti bu arada ibsan babasına öyle dermi Rick herzaman reyizdir.
Adım adım savaşa gidiliyor ama bizim grup çok zayıf kaldı. Sayıca çok azız. Şişman zenci adam ve yanındakilerin karşı tarafa kaptırılması kötü oldu. Takıma takviye şart. Merle bu bölümde iyi gibi gösterildi ama geçmişe bakınca tam güvenemiyor insan.
Andrea az daha bir işe yarayacaktı ama yine olmadı.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.