AMC The Walking Dead 3. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Spoilersiz bi yorum yapiyim zaten spoiler yapacak bişey yok bölümde bu bölüm çok fıss geçti ilk defa sıkıldığımı hissettim diyebilirim.

Gelecek bölüm müthiş olacak.Bu bölüm 7 lik bölümdü.Sophianın anasının verdiği taktikler göz dolduruyordu 😎 Merlei harbi sevmeye başladım. :D

Fena değildi bence. Zombiler falan da öldürüldü aksiyon vardı azda olsa. Gelecek bölüm süper olacak.

- - - Ekleme - - -

La spoilerı eskiden becerebiliyordum ben.

Nihayet izleyebildim. Bölüm aşırı durgun başladı ama sonları harikaydı.

Merle ne yaparsa yapsın bana güven vermiyor. Bence gruba almamalılar.

Rick ile daha fazla uğraşmasınlar görmesin Lori'yi falan. Oradan bir şey çıkmaz boşu boşuna vakit geçiriyorlar o boş sahnelerle.

Daryl ve sonlarda Michonne reyisliklerini gösterdiler. Yalnız vali çok fena saldırdı ve o kadar etkili bir durumdayken neden geri çekildiğini de anlamadım. İstese hepsinin işini bitirebilecek bir durumdaydı...

Durgun bir bölüm olsa da sıkılmadım.Ara sıra aksiyon sahneleride vardı özellikle Andrea'nın zombiyi etkisiz hale getirişi etkileyiciydi.Bu bölüm zaten ara bölümdü bir daha ki bölüm güzel olur baya.Carl da büyük ayıp etti bu arada ibsan babasına öyle dermi Rick herzaman reyizdir. :D

fragmanda grdüğümüz çatıdaki büyük ihtimal morgan fragmanın sonunda rick ve carl bi yere dğru bkıyo ztn morgan ve oğlunu goruyolar buyuk ihtimal...

Fena bölüm değildi bence.

Adım adım savaşa gidiliyor ama bizim grup çok zayıf kaldı. Sayıca çok azız. Şişman zenci adam ve yanındakilerin karşı tarafa kaptırılması kötü oldu. Takıma takviye şart. Merle bu bölümde iyi gibi gösterildi ama geçmişe bakınca tam güvenemiyor insan.

Andrea az daha bir işe yarayacaktı ama yine olmadı.

Bence oraya hurra 10 kişi gitmemeleri lazım. 2-3'er kişi kısa süreli aralıklarla gidip küçük çaplı savaş çıkarıp Woodbury'nin nüfusunu azaltabilir.

Yorumları burdan yapabilirsiniz.

Maggie-the-walking-dead-maggie-greene-32485295-1600-1200.jpg

Çok iyi bir bölümdü bence, Michonne reyiz reyizliğini gösterdi :D Haftaya savaş başlıyor :D Rick vs. Vali

Herşey den önce çok zevkli bir bölümdü.Sonunda hapishaneden dışarı çıkabildik.Morgan kafayı yemiş adama çok üzüldüm. :( 8 lik bölümdü.War is start! :D