AMC The Walking Dead 3. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu bölümde durgunu fırtına öncesi sessizlik gibi son 3 bölüm harika olacak. Glenn'in yerinde olmak istedim bu bölüm Maggie'yle :D

İnsan savaşı istemiyorum ilk bölümlerdeki gibi zombilerin insanları koca gökdelenler barındıran şehirde kovalamalarını istiyorum.

Durgun bölümdü yine. Bu haftaki bölümün maliyeti daha da düşüktü herhalde. :D

Bir sonraki bölümde de olaylar olaylar olmaz büyük ihtimal. Son iki bölüm ise büyük ihtimal dozu yukarıya çıkarırlar. :):)

Zombilerin savaşı bir süre sonra sıkar ki zombilerde bir şey yok zaten artık kolayca vuruyorlar. Başka konular bulmak zorundalar ve bu valiyle olan savaş iyi bir konu oldu. :)

Zombilerin savaşı bir süre sonra sıkar ki zombilerde bir şey yok zaten artık kolayca vuruyorlar. Başka konular bulmak zorundalar ve bu valiyle olan savaş iyi bir konu oldu. :)

Zombiler kolayca vurulmazlar güvende olamazlarsa 5-10 zombi dalsın bakalım nolcak. :D Nerden buldular şu hapishaneyi. :T:

Bölümün ismine fırtına öncesi sessizlik koysak daha iyi olurdu :)
Darly ve Martinez'in kapışmaları iyiydi :D

Maggie ve Gleen'e bişey demiyorum zaten :D
Merle ise zaten diken üstünde bu olay iyice gerer fakat 4.sezona kadar bu konu konuşulmaz gibime geliyor çünkü savaş hazırlıkları vs. gibi..

Sezon finalinde bence maggie ölecek gibi bana göre inş ölmez ama bu bölümdeki konuşmalar sanki biraz tüyo verirmiş gibi geldi

Ortalama bir bölümdü, hep gelecek bölüm süper olcak diyoruz ama daha olmadı :D

Ben çok beğendim bu bölümü. Kesinlikle durgun değildi bol zombiliydi.

CcC Milton Reyiz CcC

Yine beklediğimiz bölüm bu değildi. :D

Yer yer heyecanlı kısımlar da yok değildi.
Andrea'ya yazık oldu. :(

Yorumları bu konudan yapabilirsiniz.

Benim Yorumum: Yine durgun bir bölümdü ama sıkıcı değildi. Son sahnesi fenaydı :(

the-walking-dead-season-3-episode-15-this-sorrowful-life-3.jpg