Şu kel kafalı kadın resmen diziyi bitirdiBen devam ediyorum şimdi.
Şu kel kafalı kadın resmen diziyi bitirdiBen devam ediyorum şimdi.
Bu diziden hala umudun var mı gerçekten?Şu kel kafalı kadın resmen diziyi bitirdiAcilen bu sezonun sonlarıa yeni bir düşman gelmeli ve gelecek sezonu kurtarmaları lazım @Harunnn60 romanlarını okumuş şöyle negan , vali tarzında başka gelebilicek düşman varmı hatta boştakı düşmanları derleyen diziye gelmemiş olanlardan bir konu hazırlasın@MasacRE @dreamy @Forumdash @DarkLegenD @Yiğitt
Kel kadının aksanına hayranım.Şu kel kafalı kadın resmen diziyi bitirdiAcilen bu sezonun sonlarıa yeni bir düşman gelmeli ve gelecek sezonu kurtarmaları lazım @Harunnn60 romanlarını okumuş şöyle negan , vali tarzında başka gelebilicek düşman varmı hatta boştakı düşmanları derleyen diziye gelmemiş olanlardan bir konu hazırlasın@MasacRE @dreamy @Forumdash @DarkLegenD @Yiğitt
Kel kadının aksanına hayranım.
Maggie’nin yanlarına gittiği grup çok güçlüymüş diye duydum. Fısıldayanlar konusu bitince ona geçiş yaparlar
Fısıldayanlar iyiydi ama başlarını seçemediler doğru kişiyiBu diziden hala umudun var mı gerçekten?
11. sezonda teşrif edecek diziye evet.Fısıldayanlar iyiydi ama başlarını seçemediler doğru kişiyiAaa Maggie daha gelecekti değilmi yine hevesimi kaçırdı @dreamy şuan@mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE
@Forumdash abicimizin kafası rahat tabi bırakmıştı
İstiyorum ama maggie gelmeden düşman gelsin çokmu şey istiyorum ayoll11. sezonda teşrif edecek diziye evet.Sen düşman grubun değişmesini istemiyor muydun, onun katılmasıyla diğer grup da gelir diziye işte
Maggie gelmesin ekibi satıp gitti. 😱İstiyorum ama maggie gelmeden düşman gelsin çokmu şey istiyorum ayoll@mrt-06 @MasacRE @DarkLegenD @Harunnn60
@dreamy @MasacRE anlamıyolar işte ayollMaggie gelmesin ekibi satıp gitti. 😱
Olmaz öyle şey, Maggie gelecek o kadarİstiyorum ama maggie gelmeden düşman gelsin çokmu şey istiyorum ayoll@mrt-06 @MasacRE @DarkLegenD @Harunnn60
Dizi yaptı hemen battı demek isminin bir ağırlığı yokmuşOlmaz öyle şey, Maggie gelecek o kadar
Dizi kötüyse Maggie ne yapsınDizi yaptı hemen battı demek isminin bir ağırlığı yokmuş@Forumdash @Harunnn60 @dreamy @DarkLegenD @mrt-06
Tutsaydı iyi olurdu daha dizimize bulaşmazdıDizi kötüyse Maggie ne yapsın
Dizi kötüyse Maggie ne yapsın
Ara sezon finalini izledim yani 8.bölüm, çok kötüydü yine.Tutsaydı iyi olurdu daha dizimize bulaşmazdıDaha Supernaturala gelecek o kabus bölüm bir an önce gelip bitsede hafızamdan silsem: (@Forumdash @mrt-06 @Harunnn60 @dreamy @DarkLegenD
Oo sen bile beğenmediysen durum cidden vahim demektir
Oo sen bile beğenmediysen durum cidden vahim demektir
Ben ikinci yarısı başlayınca güncel bölümleri bulunuyor 2.yarısından itibaren baslıcam izlemeye @MasacRE @DarkLegenD @dreamy @Harunnn60 a tavsiyem
Öyle dizi mi izlenir be, hayatta olmazBen ikinci yarısı başlayınca güncel bölümleri bulunuyor 2.yarısından itibaren baslıcam izlemeye @MasacRE @DarkLegenD @dreamy @Harunnn60 a tavsiyem
Bölümler olmayıncaÖyle dizi mi izlenir be, hayatta olmazYa tamamen bırakırım ya da diğer bölümleri izleyip öyle devam
@DarkLegenDDewanke??@Çiğdem @Harunnn60 @MasacRE
8'de kalmıştım tüm sezonu yüklenmiş Blu TV'ye hadi devam edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?