The Walking Dead 10. Sezon Onayı Aldı!

Bitmemeli...

0UMoyjm97_VAZgkTft0hGtd3TIjnZxfjxJ_dsjS0lhAzxIkoqdE0Rg91cXKJ4P5e8axIXxxNRaOeeKdr-5jkI5LHeYmYAlRdrh1tOYD9_mCspZDoGs335A=w480-h272-nc
Yeni bulmuş çabuk kaybetmiş gibi davranma:A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Çok değil sadece 2 kişiye sorsak bana katılırlar. Hatta soralım @Çiğdem @destere :A
Sorduğumuz adamlara bak :A Birisi mezarda diğeri forumun tımarhanesinde :A @Çiğdem
ikisi de insan evladı sonuçta:A Ayrım gözetmeden sorduk ne var:F
İnsan da sayılmaz konuşan fok konuşan sincap tımarhaneden daha çok , Sirk :F :F :F

Aaa katılıyorum ama Forumdash abiciğimde buna uymadı oyüzden yukarlarda bir yerlerde ben seni savundum kütük bey ona eleştiri etmeyede yüzün yok dedim :A :A :A Benim gibi rahmetliyi bekliyor olsaydı ozaman haklı olurdu ama şuan ikinizde birbirinizden betersiniz :F :F :F

İlk yabancı dizim o yüzden beni normal karşılamalısın. :A

Tmm, seni mazur görüyorum bu konuda :A İlk aşk gibidir ilk diziler :A

İnsan da sayılmaz konuşan fok konuşan sincap tımarhaneden daha çok , Sirk :F:F:F

Aaa katılıyorum ama Forumdash abiciğimde buna uymadı oyüzden yukarlarda bir yerlerde ben seni savundum kütük bey ona eleştiri etmeyede yüzün yok dedim ?A:A Benim gibi rahmetliyi bekliyor olsaydı ozaman haklı olurdu ama şuan ikinizde birbirinizden betersiniz :F:F:F
En beteri sensin bee!!! Saplantılı aşkını beklerken heder oldun :F @Harunnn60

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Çiğdem
ikisi de insan evladı sonuçta:A Ayrım gözetmeden sorduk ne var:F
İnsan da sayılmaz konuşan fok konuşan sincap tımarhaneden daha çok , Sirk :F:F:F

Aaa katılıyorum ama Forumdash abiciğimde buna uymadı oyüzden yukarlarda bir yerlerde ben seni savundum kütük bey ona eleştiri etmeyede yüzün yok dedim ?A:A Benim gibi rahmetliyi bekliyor olsaydı ozaman haklı olurdu ama şuan ikinizde birbirinizden betersiniz :F:F:F
Oscar konusunda değil destereyi babamı bile tanımam :A Kaç yıldır izliyorum oscar zamanı filmleri, şimdi niye onu bekleyeyim ki :A Ya gelmez de, kaçırırsam filmleri zamanında izleyemezsem? :A

Oscar konusunda değil destereyi babamı bile tanımam :A Kaç yıldır izliyorum oscar zamanı filmleri, şimdi niye onu bekleyeyim ki :A Ya gelmez de, kaçırırsam filmleri zamanında izleyemezsem? :A
Tmm, seni mazur görüyorum bu konuda :A İlk aşk gibidir ilk diziler :A

En beteri sensin bee!!! Saplantılı aşkını beklerken heder oldun :F @Harunnn60
Hhaha @destere hortlayacak bu ay içinde elbet döndüğünde burayada uğrar elbet siz hainleri ve heyete uyanı görecek :A :A :A

İzlediğim filmlerde hiç senin orumunu görmedim. İzlediğinden şüpheleyim :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Hhaha @destere hortlayacak bu ay içinde elbet döndüğünde burayada uğrar elbet siz hainleri ve heyete uyanı görecek ?A:A
Yaklaşık 15 gün kaldı oscara. Seninki gelmez o zamana kadar bekleme boşuna, izle işte filmleri :A
İzlediğim filmlerde hiç senin orumunu görmedim. İzlediğinden şüpheleyim :A
Yok izliyorum da yorum olayını hep geciktiriyorum, şu huyumdan vazgeçemedim bir türlü :A

Dizinin yarısından çoğu çöplük, hâlâ daha uzatıyorlar. Adam akıllı 3 tane başrolün yok, yaratamıyorsun da. Sırf, ne çekilirse çekilsin izleyecek kitle için diziyi devam ettiriyorlar.
@Harunnn60 heyecandan konuyu yanlış yere açmışım taşır mısın rica etsem? :A
FTWD için de bunları söyleyeceğin günleri iple çekiyorum :A
12'ye kadar yolu yokmuydu bunun @dreamy :A
Darly şov daha yeni başlıyor rikciksiz maggiesiz tabikide onay alacak :Z:Z:Z @dreamy @mrt-06 @sokak sanati @Yiğitt @DarkLegenD @Harunnn60 @MasacRE @destere
tanıtım harika gözüküyor arkadaşlar :A :A @Harunnn60 @kerem @serhatt @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Maskeli Fedai @Sherlock @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @turkuazz @ozgur2113

Yaklaşık 15 gün kaldı oscara. Seninki gelmez o zamana kadar bekleme boşuna, izle işte filmleri :A

Yok izliyorum da yorum olayını hep geciktiriyorum, şu huyumdan vazgeçemedim bir türlü :A
İzlediğine dair seni yoklamaya alıcam:A @Çiğdem
Aaa üşeniyorum ayoll dizilere bile vakit şey edemiyorum walking deadı izleyecem hala :F

Bizim adet oldu artık son gece tören başlayana kadar koşuşturucaz yine @Sherlock dediği gibi :F Oscara katılanlar gibi bende de bir tatlı telaş oluyor yetişmeye çalısıyorum işin tadı orada :A :A :A

Aaa üşeniyorum ayoll dizilere bile vakit şey edemiyorum walking deadı izleyecem hala :F

Bizim adet oldu artık son gece tören başlayana kadar koşuşturucaz yine @Sherlock dediği gibi :F Oscara katılanlar gibi bende de bir tatlı telaş oluyor yetişmeye çalısıyorum işin tadı orada ?A:A
En iyi film adaylarından dördünü izledim, dördünü izlemedim. O dördünü törene kadar izleyip yorumları da son gün yaparım muhtemelen :A @Forumdash