Yeni bulmuş çabuk kaybetmiş gibi davranmaBitmemeli...
Yeni bulmuş çabuk kaybetmiş gibi davranmaBitmemeli...
İlk yabancı dizim o yüzden beni normal karşılamalısın.Yeni bulmuş çabuk kaybetmiş gibi davranma
Sorduğumuz adamlara bak Birisi mezarda diğeri forumun tımarhanesinde @Çiğdem
İnsan da sayılmaz konuşan fok konuşan sincap tımarhaneden daha çok , Sirkikisi de insan evladı sonuçta Ayrım gözetmeden sorduk ne var
Kısa ve net: AYNEN ÖYLE
Biz geçen yıl 3 kişilik takımdık film ve dizi ekibi olarak geçen yılkı takım ruhumuza laf yokYani geçen sene sadece siz mi etkinliğe katıldınız O kadar insan izledi filmleri, onlar sayılmıyor mu sizle birlikte aynı anda izlemedikleri için
İlk yabancı dizim o yüzden beni normal karşılamalısın.
En beteri sensin bee!!! Saplantılı aşkını beklerken heder oldun @Harunnn60İnsan da sayılmaz konuşan fok konuşan sincap tımarhaneden daha çok , Sirk
Aaa katılıyorum ama Forumdash abiciğimde buna uymadı oyüzden yukarlarda bir yerlerde ben seni savundum kütük bey ona eleştiri etmeyede yüzün yok dedim ?A Benim gibi rahmetliyi bekliyor olsaydı ozaman haklı olurdu ama şuan ikinizde birbirinizden betersiniz
ikisi de insan evladı sonuçta Ayrım gözetmeden sorduk ne var
Oscar konusunda değil destereyi babamı bile tanımam Kaç yıldır izliyorum oscar zamanı filmleri, şimdi niye onu bekleyeyim ki Ya gelmez de, kaçırırsam filmleri zamanında izleyemezsem?İnsan da sayılmaz konuşan fok konuşan sincap tımarhaneden daha çok , Sirk
Aaa katılıyorum ama Forumdash abiciğimde buna uymadı oyüzden yukarlarda bir yerlerde ben seni savundum kütük bey ona eleştiri etmeyede yüzün yok dedim ?A Benim gibi rahmetliyi bekliyor olsaydı ozaman haklı olurdu ama şuan ikinizde birbirinizden betersiniz
Oscar konusunda değil destereyi babamı bile tanımam Kaç yıldır izliyorum oscar zamanı filmleri, şimdi niye onu bekleyeyim ki Ya gelmez de, kaçırırsam filmleri zamanında izleyemezsem?
Hhaha @destere hortlayacak bu ay içinde elbet döndüğünde burayada uğrar elbet siz hainleri ve heyete uyanı görecekTmm, seni mazur görüyorum bu konuda İlk aşk gibidir ilk diziler
En beteri sensin bee!!! Saplantılı aşkını beklerken heder oldun @Harunnn60
İzlediğim filmlerde hiç senin orumunu görmedim. İzlediğinden şüpheleyimOscar konusunda değil destereyi babamı bile tanımam Kaç yıldır izliyorum oscar zamanı filmleri, şimdi niye onu bekleyeyim ki Ya gelmez de, kaçırırsam filmleri zamanında izleyemezsem?
Yaklaşık 15 gün kaldı oscara. Seninki gelmez o zamana kadar bekleme boşuna, izle işte filmleriHhaha @destere hortlayacak bu ay içinde elbet döndüğünde burayada uğrar elbet siz hainleri ve heyete uyanı görecek ?A
Yok izliyorum da yorum olayını hep geciktiriyorum, şu huyumdan vazgeçemedim bir türlüİzlediğim filmlerde hiç senin orumunu görmedim. İzlediğinden şüpheleyim
İzlediğine dair seni yoklamaya alıcam @ÇiğdemYaklaşık 15 gün kaldı oscara. Seninki gelmez o zamana kadar bekleme boşuna, izle işte filmleri
Yok izliyorum da yorum olayını hep geciktiriyorum, şu huyumdan vazgeçemedim bir türlü
En kısa zamanda yorumlarım gelecek, beklemede kalınİzlediğine dair seni yoklamaya alıcam @Çiğdem
Dizinin yarısından çoğu çöplük, hâlâ daha uzatıyorlar. Adam akıllı 3 tane başrolün yok, yaratamıyorsun da. Sırf, ne çekilirse çekilsin izleyecek kitle için diziyi devam ettiriyorlar.
@Harunnn60 heyecandan konuyu yanlış yere açmışım taşır mısın rica etsem?
FTWD için de bunları söyleyeceğin günleri iple çekiyorum
12'ye kadar yolu yokmuydu bunun @dreamy
Taşıdım
tanıtım harika gözüküyor arkadaşlar @Harunnn60 @kerem @serhatt @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Maskeli Fedai @Sherlock @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @turkuazz @ozgur2113Darly şov daha yeni başlıyor rikciksiz maggiesiz tabikide onay alacak @dreamy @mrt-06 @sokak sanati @Yiğitt @DarkLegenD @Harunnn60 @MasacRE @destere
Yaklaşık 15 gün kaldı oscara. Seninki gelmez o zamana kadar bekleme boşuna, izle işte filmleri
Yok izliyorum da yorum olayını hep geciktiriyorum, şu huyumdan vazgeçemedim bir türlü
Aaa üşeniyorum ayoll dizilere bile vakit şey edemiyorum walking deadı izleyecem halaİzlediğine dair seni yoklamaya alıcam @Çiğdem
@Harunnn60 ın bu sefer kalbine inecek 😱😱😱tanıtım harika gözüküyor arkadaşlar ?A @Harunnn60 @kerem @serhatt @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Maskeli Fedai @Sherlock @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @turkuazz @ozgur2113
En iyi film adaylarından dördünü izledim, dördünü izlemedim. O dördünü törene kadar izleyip yorumları da son gün yaparım muhtemelen @ForumdashAaa üşeniyorum ayoll dizilere bile vakit şey edemiyorum walking deadı izleyecem hala
Bizim adet oldu artık son gece tören başlayana kadar koşuşturucaz yine @Sherlock dediği gibi Oscara katılanlar gibi bende de bir tatlı telaş oluyor yetişmeye çalısıyorum işin tadı orada ?A
Avatarını yorumlamişmiydinEn iyi film adaylarından dördünü izledim, dördünü izlemedim. O dördünü törene kadar izleyip yorumları da son gün yaparım muhtemelen @Forumdash
Yok o da bekleyenler arasındaAvatarını yorumlamişmiydin
Keşke sinirden gülme reaksiyonu da olsa @bazinga şuan gerekli deYok o da bekleyenler arasında
Sen kaç point verdinKeşke sinirden gülme reaksiyonu da olsa @bazinga şuan gerekli de