Ben size oranla onu bekliyor gibiyim 5-6 film izledim şuanlık Hortlasında biz onla birlikte gideriz siz öyle bakın ayollOscar mı desem, Muhafız mı desem, TWD'yi bırakıyorum diyp tekrar başlaması mı desem Çooooook
Ben size oranla onu bekliyor gibiyim 5-6 film izledim şuanlık Hortlasında biz onla birlikte gideriz siz öyle bakın ayollOscar mı desem, Muhafız mı desem, TWD'yi bırakıyorum diyp tekrar başlaması mı desem Çooooook
Birlkte izlemedikten sonra önemi yok tek zaten istedin zaman izliyorsun @ForumdashEtkinlik açıldı ya işte, izleyin filmleri sizi tutan mı var
Rick geri gelmeyecek, bu acı haberden haberin yok mu? Hikayesini filmde devam ettireceklermiş. Ne kadar iyi olacak bilmiyoruz ama diziden karakterler de olacağı söylendiği için umudum var bu filmden. Bir Judith - Rick buluşması güzel giderdi.
Sanki birlikte izleyince aynı eve toplaşıp izlemiş oluyoruz Sen izle yorumunu yap, destere de gelince yapar yorumlarını olur biter işte @ForumdashBirlkte izlemedikten sonra önemi yok tek zaten istedin zaman izliyorsun @Forumdash
Neyse bizim rahmetli etkinlik bitmeden hortlarsa onunla tamamlarım ben ?A @destere
Etkinlik açıldı ya işte, izleyin filmleri sizi tutan mı var
Etkinlik nedir? Nasıl gerçekleşir hiç mi bilmiyorsun😱Sanki birlikte izleyince aynı eve toplaşıp izlemiş oluyoruz Sen izle yorumunu yap, destere de gelince yapar yorumlarını olur biter işte @Forumdash
Yoktu haberim. İyi oldu liste doluydu Film gişe yaparsa dizi de biterRick geri gelmeyecek, bu acı haberden haberin yok mu? Hikayesini filmde devam ettireceklermiş. Ne kadar iyi olacak bilmiyoruz ama diziden karakterler de olacağı söylendiği için umudum var bu filmden. Bir Judith - Rick buluşması güzel giderdi.
Etkinlik nedir? Nasıl gerçekleşir hiç mi bilmiyorsun😱
Yoktu haberim. İyi oldu liste doluydu Film gişe yaparsa dizi de biter
Mesala biz geçen yıl her gece belirledimiz filmi aynı anda izleyip yorum ediyorduk bunu yapmayanlar etkinlik yapıyoruz sanmasınlar herkes tek dizi film izlerSanki birlikte izleyince aynı eve toplaşıp izlemiş oluyoruz Sen izle yorumunu yap, destere de gelince yapar yorumlarını olur biter işte @Forumdash
Hiç, böyle ayrı ayrı izlenecekse zaten forum kafasına göre izlediği dizi/filmle etkinlik yapıyorMesala biz geçen yıl her gece belirledimiz filmi aynı anda izleyip yorum ediyorduk bunu yapmayanlar etkinlik yapıyoruz sanmasınlar herkes tek dizi film izler ?A
Ben rahmetliyi bekliyorum siz düşünün ayoll Zaten sizi kalaylayacak sakin kafayla biz izleriz @MasacREHiç, böyle ayrı ayrı izlenecekse zaten forum kafasına göre izlediği dizi/filmle etkinlik yapıyor
Benim valla izleyecek oldugum son 3 filmim kaldı Asıl sen düşün. Kaç film izledin?Ben rahmetliyi bekliyorum siz düşünün ayoll Zaten sizi kalaylayacak sakin kafayla biz izleriz ?A @MasacRE
Deredevilin kadın versionu olan dizi Yenilmezler ve örümcek adam, aya çıkma filmi ve gaga 5 film sanırım oda zaten 3-4 izleyip gelecekti onla devam ederiz Sen bitirmişsin sana fırça kayacak ayrıca @MasacRE i eleştirmeyede hakkın yokBenim valla izleyecek oldugum son 3 filmim kaldı Asıl sen düşün. Kaç film izledin?
Etkinlik nedir? Nasıl gerçekleşir hiç mi bilmiyorsun😱
Yani geçen sene sadece siz mi etkinliğe katıldınız O kadar insan izledi filmleri, onlar sayılmıyor mu sizle birlikte aynı anda izlemedikleri içinMesala biz geçen yıl her gece belirledimiz filmi aynı anda izleyip yorum ediyorduk bunu yapmayanlar etkinlik yapıyoruz sanmasınlar herkes tek dizi film izler ?A
Kısa ve net: AYNEN ÖYLEYani geçen sene sadece siz mi etkinliğe katıldınız O kadar insan izledi filmleri, onlar sayılmıyor mu sizle birlikte aynı anda izlemedikleri için
Kısa ve net: YOK ÖYLE BİR ŞEYKısa ve net: AYNEN ÖYLE
Sorduğumuz adamlara bak Birisi mezarda diğeri forumun tımarhanesinde @Çiğdem
ikisi de insan evladı sonuçta Ayrım gözetmeden sorduk ne varSorduğumuz adamlara bak Birisi mezarda diğeri forumun tımarhanesinde @Çiğdem
Bitmemeli...Etkinlik nedir? Nasıl gerçekleşir hiç mi bilmiyorsun😱