The Walking Dead 10. Sezon Onayı Aldı!

Oscar mı desem, Muhafız mı desem, TWD'yi bırakıyorum diyp tekrar başlaması mı desem:X Çooooook
Ben size oranla onu bekliyor gibiyim 5-6 film izledim şuanlık :A Hortlasında biz onla birlikte gideriz siz öyle bakın ayoll :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Reytingler AMC'yi götürür 12.sezonu da götürür :A Hayır görmemiştim. Ama beğendim. Rick gelirse haber edin @Çiğdem- @MasacRE- :A
Rick geri gelmeyecek, bu acı haberden haberin yok mu? :( Hikayesini filmde devam ettireceklermiş. Ne kadar iyi olacak bilmiyoruz ama diziden karakterler de olacağı söylendiği için umudum var bu filmden. Bir Judith - Rick buluşması güzel giderdi. :D

• İlginç
Etkinlik açıldı ya işte, izleyin filmleri sizi tutan mı var :A
Sanki birlikte izleyince aynı eve toplaşıp izlemiş oluyoruz :A Sen izle yorumunu yap, destere de gelince yapar yorumlarını olur biter işte :A @Forumdash
Etkinlik nedir? Nasıl gerçekleşir hiç mi bilmiyorsun😱

Rick geri gelmeyecek, bu acı haberden haberin yok mu? :( Hikayesini filmde devam ettireceklermiş. Ne kadar iyi olacak bilmiyoruz ama diziden karakterler de olacağı söylendiği için umudum var bu filmden. Bir Judith - Rick buluşması güzel giderdi. :D
Yoktu haberim. İyi oldu liste doluydu :A Film gişe yaparsa dizi de biter :Z

Sanki birlikte izleyince aynı eve toplaşıp izlemiş oluyoruz :A Sen izle yorumunu yap, destere de gelince yapar yorumlarını olur biter işte :A @Forumdash
Mesala biz geçen yıl her gece belirledimiz filmi aynı anda izleyip yorum ediyorduk bunu yapmayanlar etkinlik yapıyoruz sanmasınlar herkes tek dizi film izler :A :A :A

Benim valla izleyecek oldugum son 3 filmim kaldı :A Asıl sen düşün. Kaç film izledin?
Deredevilin kadın versionu olan dizi :A Yenilmezler ve örümcek adam, aya çıkma filmi ve gaga 5 film sanırım oda zaten 3-4 izleyip gelecekti onla devam ederiz :A Sen bitirmişsin sana fırça kayacak ayrıca @MasacRE i eleştirmeyede hakkın yok :A :A :A

Mesala biz geçen yıl her gece belirledimiz filmi aynı anda izleyip yorum ediyorduk bunu yapmayanlar etkinlik yapıyoruz sanmasınlar herkes tek dizi film izler ?A:A
Yani geçen sene sadece siz mi etkinliğe katıldınız :A O kadar insan izledi filmleri, onlar sayılmıyor mu sizle birlikte aynı anda izlemedikleri için :A

Bitmemeli...

0UMoyjm97_VAZgkTft0hGtd3TIjnZxfjxJ_dsjS0lhAzxIkoqdE0Rg91cXKJ4P5e8axIXxxNRaOeeKdr-5jkI5LHeYmYAlRdrh1tOYD9_mCspZDoGs335A=w480-h272-nc

• Güldürdün