Nasıl benden yuksek verebilirsin😱 dur bakıcamBak ona yorum yaptım, bakabilirsin Sen 6 vermişsin ben 7, yine 1 puan fazla vermişim ama çok fark yok arada
Nasıl benden yuksek verebilirsin😱 dur bakıcamBak ona yorum yaptım, bakabilirsin Sen 6 vermişsin ben 7, yine 1 puan fazla vermişim ama çok fark yok arada
Filme puan veriyoruz sonuçta şarkıcıya değil Yoksa Gaga'ya 1 Freddie'ye 10 verirdim yaniNasıl benden yuksek verebilirsin😱 dur bakıcam
Listede oldu için bilmen normalEvet Freddie Mercury'nun filmi 2010'lu da olsak arada dinliyoruz böyle 70'leri 80'leri falan @Forumdash
Yalnız o goril kılıklı dediğin adamlar da 90'ların grubuyduListede oldu için bilmen normal
Yabancı şarkıcılarda da 2010 öteye gidemiyorsun bir kaç goril kılıklı gitarcı bağıran adamlar müzik grubu göstermiştin bu ayılar kimmi birşey demiştim Sgat vardı o arada sohbetde çiğdem böyle söylüyor benim sevdiklerime haklımı demiştin evet çiğdem haklı demişti @Forumdash
Kütük zevikine örnek olarak demiştim zaten onu benYalnız o goril kılıklı dediğin adamlar da 90'ların grubuydu
Yabancı şarkıcılarda da 2010'dan öteye gidemiyorsun demişsin de ondan belirteyim dedimKütük zevikine örnek olarak demiştim zaten onu ben ?A
Film de çok iyiydi yani Kesik kesik anlatımlar sahneler vardi Sen de demişsin O anlatı tarzına düşük vermeliydin 7 lik kesinlikle değil.Filme puan veriyoruz sonuçta şarkıcıya değil Yoksa Gaga'ya 1 Freddie'ye 10 verirdim yani
Herkesin puanlama kriteri farklı tabi. Bence 3 puan kırmak yeterliydi filmin eksilerine sen de 4 puan kırmayı uygun görmüşsünFilm de çok iyiydi yani Kesik kesik anlatımlar sahneler vardi Sen de demişsin O anlatı tarzına düşük vermeliydin 7 lik kesinlikle değil.
Gaga zaten soğuk bi tip oldugu için ona vamplık yakışıyor. Burda pek olmamiş, güçlü kocasını seven abd kadını yaratilmaya çalişilmiş ama olmamiş
Açılan konularla alakalı konuşmama özelliğimizle biliniyoruz biz herzaman konu dısı konusuruz Sende konuyla alakalı emsaj bekelyince afallıorum onu forumun ciddi beyleriyle konusursunuz bizle değil biz konulara gelip çorba etmekle meşkuluz .F @xemrexxx @ForumdashNeyle alakalı konuşmadınız hiçbir şey anlamadım ne diyorsun
Değiştir demiyorum zaten de (acaba desem mi) Ne bileyim layık göremıyorumHerkesin puanlama kriteri farklı tabi. Bence 3 puan kırmak yeterliydi filmin eksilerine sen de 4 puan kırmayı uygun görmüşsün
Şu an konuyla alakalı mı konuşuyoruz sanki TWD 10. sezon konusunda müzik gruplarını benim kütüklüklerimi falan konuşuyoruz bilmem farkında mısınAçılan konularla alakalı konuşmama özelliğimizle biliniyoruz biz herzaman konu dısı konusuruz Sende konuyla alakalı emsaj bekelyince afallıorum onu forumun ciddi beyleriyle konusursunuz bizle değil biz konulara gelip çorba etmekle meşkuluz .F @xemrexxx @Forumdash
Senin avatardakı adamı gaga sanmamla yine karıştı ortalık @ForumdashŞu an konuyla alakalı mı konuşuyoruz sanki TWD 10. sezon konusunda müzik gruplarını benim kütüklüklerimi falan konuşuyoruz bilmem farkında mısın
Evet biz aşure gibiyiz @MasacRE tek bi konuya tek bi yerde takılı kalmıyoruzAçılan konularla alakalı konuşmama özelliğimizle biliniyoruz biz herzaman konu dısı konusuruz Sende konuyla alakalı emsaj bekelyince afallıorum onu forumun ciddi beyleriyle konusursunuz bizle değil biz konulara gelip çorba etmekle meşkuluz .F @xemrexxx @Forumdash
Elleşme puanıma ben memnunum verdiğim puandan, bak ben sana karışıyor muyumDeğiştir demiyorum zaten de (acaba desem mi) Ne bileyim layık göremıyorum
Senin avatardakı adamı gaga sanmamla yine karıştı ortalık @Forumdash
Bir de bunu yapan ve bunla gurur duyan kişi de moderatör Başka bir forumda böyle birini bırak mod yapmayı sınırsız ip ban atarlarEvet biz aşure gibiyiz @MasacRE tek bi konuya tek bi yerde takılı kalmıyoruz
Israrın yalvarmaya dönerse bakarızElleşme puanıma ben memnunum verdiğim puandan, bak ben sana karışıyor muyum
Bir de bunu yapan ve bunla gurur duyan kişi de moderatör Başka bir forumda böyle birini bırak mod yapmayı sınırsız ip ban atarlar
Hhaha bu konularda sohbetde @destere @xemrexxx ile biz öncü kuvvetiz zaten diğer forumlardan farklı olmasınında bu konularda olan goygoylar oldu Delilerin raporu vardır dokunmazlar bizde deli başları olarak dokunulmuyoruz kendi halimize bırakmışlar ?AEvet biz aşure gibiyiz @MasacRE tek bi konuya tek bi yerde takılı kalmıyoruz
Başka forumda bizim kadar seneler çürüten mi var acabaBir de bunu yapan ve bunla gurur duyan kişi de moderatör Başka bir forumda böyle birini bırak mod yapmayı sınırsız ip ban atarlar