CW The Vampire Diaries 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kendi adına konuş
senden abska seven yok ebnce hatta elena yüzünden tvd hayranalrı the originala kaçmaya basladılar
damon olamdan asla yeni sezona başlamazlar yanı diziyi bitirmeleri lazım damon 5.sezon finalinde öldü oalrak bitti fanlar ortalığı yıktı vlla yapımcı damon ölmedi açıklaması yaptıda öyle kendini kurtardı

@*YıldırıM* @cookies @Forumdash @KayıpSehir
5.bölümü izledim
zaman zaman eğlenceli zaman zaman duygusal zaman zaman aksiyonlu bir bölümdü yanı herşeyin olduğu bir bölüm olmuş yeni vampir olan kız ölür umarım bir an önce birde o çıktı başımıza
elena sonunda kendine uygun bir tipsiz buldu hahaha damon gibi bir adamı kesinlikle hak etmiyordu elena o tipsiz çocukla takılmaya devam etsin

laric o doktor kadını etki altına alamadı beni öpmeden git dedi ama olmadı yanı o kadında var birşeyler 😱😱😱 bonnia ölmedi bence damonlar bonniayı geri getirmenin yolunu bulucakalr gibi görünüyor stefana çok sinir oluyordum ama son sahnede acıdım stafena damonu gördüğü sahnede o çalan müzik beni benden aldı vlla çok duygusaldı
stefan damona dokunamdan bilemedi yanı hortlak falanmı diyede düşündü kesin hahah

Bende yarin izliycem

S06B05 izledim

Bonieeeeeeee ♥♥♥♥♥♥ [

Bu bölüm de Bonie için ergenlik yapıp ve aşkım böceğim canım bi tanem böceğim çiceğim arım balım peteğim vb diyorum
Damon Allah seni bildiği gibi yapın
İşine gelince boyun kırmayı biliyorsun
ok karnına girmiş bi hamelede çocugun boynunu kırabilirdi. Ne gerek vardı öyle boğuşmaya

Elena resmen bu sezon 3.figuran oyunculardan farkı yok
Rolunun azalmasını sevdim. Laric neden o doktoru etki altına alamadı?? Gözünü de gösterdiler oysa 😕

Stef ve Damon sahnesinde bi ben mi duygulanmadım

Neyse Boniee canım bebeğim aşkım bi tanem kimse seni kurtaramazsa ben gelip kurtaracam seni o körpe kuyulardan diyip bi kez daha vurgu yapayım

Bonie'me 8/10
Bölüme 7/10 bu sezon benden 7'den yukarı alamıcan TVD
USER=88168]@Çiğdem-[/USER]

buyur şarkıyı yarın cumartesi sabahtan akşama kadar dinle Damon'ı hayal et

içindeki teen ortaya çıkmı yine

ben baktım da resimlere bildiğin tuvana türkayın kömürleştrilip,çirkinleştirilmiş hali bu kız
tek iyi yanı daha çok boobs göstermiş ne de olsa ergen dizisi
Sen güzelden anlasaydın HTGWdsadsadfas kara fatma teyzeye aşık olmazdın

şarkı güzelmiş
bu şarkıyı dinleyen @Çiğdem- niye damon u hayal etsinki beni hayal etsin daha iyi bence

Orda ay parçası gibi kömürleşmemiş Bonie (Tuvana) var

Kıza bi resim yolla yada sende onun gibi konu aç
Bak kız kendini sana göstermek için konular açtı
konular açtı ama içini görmedim
ben iç güzelliğe önem veriyorum