senden abska seven yok ebnce hatta elena yüzünden tvd hayranalrı the originala kaçmaya basladılarkendi adına konuş
senden abska seven yok ebnce hatta elena yüzünden tvd hayranalrı the originala kaçmaya basladılarkendi adına konuş
Bende yarin izliycem@*YıldırıM* @cookies @Forumdash @KayıpSehir
5.bölümü izledim
zaman zaman eğlenceli zaman zaman duygusal zaman zaman aksiyonlu bir bölümdü yanı herşeyin olduğu bir bölüm olmuş yeni vampir olan kız ölür umarım bir an önce birde o çıktı başımızaelena sonunda kendine uygun bir tipsiz buldu hahaha damon gibi bir adamı kesinlikle hak etmiyordu elena o tipsiz çocukla takılmaya devam etsin
laric o doktor kadını etki altına alamadı beni öpmeden git dedi ama olmadı yanı o kadında var birşeyler 😱😱😱 bonnia ölmedi bence damonlar bonniayı geri getirmenin yolunu bulucakalr gibi görünüyor stefana çok sinir oluyordum ama son sahnede acıdım stafena damonu gördüğü sahnede o çalan müzik beni benden aldı vlla çok duygusaldıstefan damona dokunamdan bilemedi yanı hortlak falanmı diyede düşündü kesin hahah
içindeki teen ortaya çıkmı yineS06B05 izledim
Bonieeeeeeee ♥♥♥♥♥♥ [
Bu bölüm de Bonie için ergenlik yapıp ve aşkım böceğim canım bi tanem böceğim çiceğim arım balım peteğim vb diyorumUSER=88168]@Çiğdem-[/USER]Damon Allah seni bildiği gibi yapınİşine gelince boyun kırmayı biliyorsunok karnına girmiş bi hamelede çocugun boynunu kırabilirdi. Ne gerek vardı öyle boğuşmaya
Elena resmen bu sezon 3.figuran oyunculardan farkı yokRolunun azalmasını sevdim. Laric neden o doktoru etki altına alamadı?? Gözünü de gösterdiler oysa 😕
Stef ve Damon sahnesinde bi ben mi duygulanmadım
Neyse Boniee canım bebeğim aşkım bi tanem kimse seni kurtaramazsa ben gelip kurtaracam seni o körpe kuyulardan diyip bi kez daha vurgu yapayım
Bonie'me 8/10
Bölüme 7/10 bu sezon benden 7'den yukarı alamıcan TVD
buyur şarkıyı yarın cumartesi sabahtan akşama kadar dinle Damon'ı hayal et
Boruu değil Bonie buiçindeki teen ortaya çıkmı yine
Ordaki şeyi anlamlandıramadım ne ediyor mu???@destere de kontrol etsin bakayım her şeyi şeyediyor mu
ben baktım da resimlere bildiğin tuvana türkayın kömürleştrilip,çirkinleştirilmiş hali bu kızOrdaki şeyi anlamlandıramadım ne ediyor mu???
Sen güzelden anlasaydın HTGWdsadsadfas kara fatma teyzeye aşık olmazdınben baktım da resimlere bildiğin tuvana türkayın kömürleştrilip,çirkinleştirilmiş hali bu kıztek iyi yanı daha çok boobs göstermiş ne de olsa ergen dizisi
kpa yı izliyon yaBende soğuk nevale izlemek isteseydim kutuplardaki ayıların belgeselini izlerdim
şarkı güzelmişS06B05 izledim
Bonieeeeeeee ♥♥♥♥♥♥ [
Bu bölüm de Bonie için ergenlik yapıp ve aşkım böceğim canım bi tanem böceğim çiceğim arım balım peteğim vb diyorumUSER=88168]@Çiğdem-[/USER]Damon Allah seni bildiği gibi yapınİşine gelince boyun kırmayı biliyorsunok karnına girmiş bi hamelede çocugun boynunu kırabilirdi. Ne gerek vardı öyle boğuşmaya
Elena resmen bu sezon 3.figuran oyunculardan farkı yokRolunun azalmasını sevdim. Laric neden o doktoru etki altına alamadı?? Gözünü de gösterdiler oysa 😕
Stef ve Damon sahnesinde bi ben mi duygulanmadım
Neyse Boniee canım bebeğim aşkım bi tanem kimse seni kurtaramazsa ben gelip kurtaracam seni o körpe kuyulardan diyip bi kez daha vurgu yapayım
Bonie'me 8/10
Bölüme 7/10 bu sezon benden 7'den yukarı alamıcan TVD
buyur şarkıyı yarın cumartesi sabahtan akşama kadar dinle Damon'ı hayal et
Orda ay parçası gibi kömürleşmemiş Bonie (Tuvana) varkpa yı izliyon ya
Kıza bi resim yolla yada sende onun gibi konu açşarkı güzelmişbu şarkıyı dinleyen @Çiğdem- niye damon u hayal etsinki beni hayal etsin daha iyi bence
buzhane de var amaOrda ay parçası gibi kömürleşmemiş Bonie (Tuvana) var
Kıza bi resim yolla yada sende onun gibi konu açBak kız kendini sana göstermek için konular açtı
Bir kıvılcım bile o buzları eritir, panik yokbuzhane de var amahem de tuvananın 10 katı sahneleriyle
konular açtı ama içini görmedimOrda ay parçası gibi kömürleşmemiş Bonie (Tuvana) var
Kıza bi resim yolla yada sende onun gibi konu açBak kız kendini sana göstermek için konular açtı
ateşi yakacak barut olmadıktan sonra zor o işBir kıvılcım bile o buzları eritir, panik yok
dalak mı önemli senin için böbrek mi?konular açtı ama içini görmedimben iç güzelliğe önem veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?