CW The Vampire Diaries 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6.sezon 2.bölümü izledim @cookies @Forumdash
aaa damonlar şuan ölü ama dizide görebiliyoruz gördüğümüz sürece ölü olmalarında sorun yok bence yeterki damonumu göreyim her bölüm:bhr::bhr::bhr:
matt konuştuğu adam vampir avcısı çıktı aaa avclar geri dönüyor ozaman 😱😱😱
bu bölümün tartışmasız bence en iyi oyuncusu enzoydu çocuğa sempatikliğim arttı birden o uyuz stefana gününü gösterdi stefanı zaten hiç sevmiyordum damonu ne çabuk unutmuş damon ise stefanı kurtarmak için ölmüştü :ppp::ppp::ppp: damona gerçekten değer veren kişi enzoymuş yanı sadece o çabalıyor :bhr::bhr::bhr:
damonların yanında olan kişi katerina olmasın sakın aklıma o geldi nedense😱😱😱
bu arada alarice elena damon beni öptü diye anlattığı sahne o sahnede damon elenayı öpmüyor 1.sezon finalinin son sahnesiydi damonun öptüğü kişi katerinaydı dizi nasıl böyle bir mantık hatası yapar anlamak zor 😱😱😱 ama bu böllümü beğendim ben:love1::love1::love1:

6.sezon 2.bölümü izledim @cookies @Forumdash
aaa damonlar şuan ölü ama dizide görebiliyoruz gördüğümüz sürece ölü olmalarında sorun yok bence yeterki damonumu göreyim her bölüm:bhr::bhr::bhr:
matt konuştuğu adam vampir avcısı çıktı aaa avclar geri dönüyor ozaman 😱😱😱
bu bölümün tartışmasız bence en iyi oyuncusu enzoydu çocuğa sempatikliğim arttı birden o uyuz stefana gününü gösterdi stefanı zaten hiç sevmiyordum damonu ne çabuk unutmuş damon ise stefanı kurtarmak için ölmüştü :ppp::ppp::ppp: damona gerçekten değer veren kişi enzoymuş yanı sadece o çabalıyor :bhr::bhr::bhr:
damonların yanında olan kişi katerina olmasın sakın aklıma o geldi nedense😱😱😱
bu arada alarice elena damon beni öptü diye anlattığı sahne o sahnede damon elenayı öpmüyor 1.sezon finalinin son sahnesiydi damonun öptüğü kişi katerinaydı dizi nasıl böyle bir mantık hatası yapar anlamak zor 😱😱😱 ama bu böllümü beğendim ben:love1::love1::love1:

Aa evet o kısımda mantik hatasi yaptilar 😱

Benimde aklima Katerina geldi insallah yanlarindaki odur yine dönsün diziye :bhr: özledim daha simdiden en azindan Elena gibi melun degil Katerina Petrova Forever :bhr:

Enzoyu bende sevdim :bhr:
O baş melaune Stefan gercektende cok cabuk unuttu damonu ben damon yerinde olsam geldigimde gününü gosterirdim ona.

Bide Bonnie ile Damon ölü degiller galiba büyük annesi koruma büyüsü benzerimsi bisey yapmış o yuzden 10 Mayıs 1994 teler :)

Surekli ayni günü yasiyor gariplerim ne cektiler ne cektiler ama Bonnie ile Damon çok yakisiyorlar :bhr: o melun Elenada tek başına kalsin :)

Aa evet o kısımda mantik hatasi yaptilar 😱

Benimde aklima Katerina geldi insallah yanlarindaki odur yine dönsün diziye :bhr: özledim daha simdiden en azindan Elena gibi melun degil Katerina Petrova Forever :bhr:

Enzoyu bende sevdim :bhr:
O baş melaune Stefan gercektende cok cabuk unuttu damonu ben damon yerinde olsam geldigimde gününü gosterirdim ona.

Bide Bonnie ile Damon ölü degiller galiba büyük annesi koruma büyüsü benzerimsi bisey yapmış o yuzden 10 Mayıs 1994 teler :)

Surekli ayni günü yasiyor gariplerim ne cektiler ne cektiler ama Bonnie ile Damon çok yakisiyorlar :bhr: o melun Elenada tek başına kalsin :)
o değilde cnm diziyi türk filmine çeviricekler yine yanı damon döndüğünde elena onu hatırlamıcak alaricte hatırlatamıcak büyük ihtimal
damonda hatırlatmayla uğraşıcak kendisini yanı türk filmine dönmeye yakındır bence :kiki::kiki::kiki:

o değilde cnm diziyi türk filmine çeviricekler yine yanı damon döndüğünde elena onu hatırlamıcak alaricte hatırlatamıcak büyük ihtimal
damonda hatırlatmayla uğraşıcak kendisini yanı türk filmine dönmeye yakındır bence :kiki::kiki::kiki:
Hahaha aynen :kiki: :kiki:

@*YıldırıM* dediki bana elena the originlsa geçecekmiş vampir günlüklerinden kurtulucaz ama the originalsı batırıcak bu seferde :ppp::ppp::ppp:
yok ya konuk olarak geçecek...
tatia karakteri klaus ve diğer kökenlerinin vampir olmasında etkiliymiş anneleri eshter vampir olmaları için tatia yı öldürmüş...
the vampire diaires 7. sezon da olacak yapımcı başroldeki 2 oyuncuyla anlaşmış ama diğer oyuncu kararsızmış

yok ya konuk olarak geçecek...
tatia karakteri klaus ve diğer kökenlerinin vampir olmasında etkiliymiş anneleri eshter vampir olmaları için tatia yı öldürmüş...
the vampire diaires 7. sezon da olacak yapımcı başroldeki 2 oyuncuyla anlaşmış ama diğer oyuncu kararsızmış
Ian ve ninaylami anlasmis 😉

adlarını vermemiş...
sadece başroldeki 2 isim onaylamış ama diğer isim kararsızmış..
Gerçi yapımcı galiba başroller olmasa bile devam ettirecekmiş...Eeee ne de olsa cw nin en çok izlnen dizilerinden:D
Ian ve ninaylami anlasmis 😉
kesinnn ıan ve ninadır bencede zatrn ilk olarak Ianla anlaşma yapılmıştır kadın oyuncu olması gerekiyor ninayıda ikna etmişlerdir ama stefan karakteri son 2 sezondur zaten çok itici bulunuyor dizide yeri dolmaya basladı bence stefan 7.sezonda olmayabilir🙂🙂

kesinnn ıan ve ninadır bencede zatrn ilk olarak Ianla anlaşma yapılmıştır kadın oyuncu olması gerekiyor ninayıda ikna etmişlerdir ama stefan karakteri son 2 sezondur zaten çok itici bulunuyor dizide yeri dolmaya basladı bence stefan 7.sezonda olmayabilir🙂🙂
Katerina petrova gelsin stefanla beraber olsun 😉

adlarını vermemiş...
sadece başroldeki 2 isim onaylamış ama diğer isim kararsızmış..
Gerçi yapımcı galiba başroller olmasa bile devam ettirecekmiş...Eeee ne de olsa cw nin en çok izlnen dizilerinden:D

Anladim :)

:Fbence ian ya da nina yok...
İkisi ilişki yaşıyordu sonra ayrıldılar:D

Katerina petrova gelsin stefanla beraber olsun 😉

Anladim :)
görsel ikizleri senaristler yok etmeye çalşıyorlarmış ama tatia karakteri kökenlerle bağlantılı diye gelecek.

saçmalama ne batırması:D
bak link atıyorum oku
http://www.vampirgunlukleri.net/nin...atianin-yer-alacagi-bolum-hakkinda-konusuyor/
vampirgünlükleri.net ten oku haberlerini hep güncel haberler veriyorlar dizi ile ilgili hepsi de gerçek ...
ayoll tüm izleyiciler ortak elenadan nefret ediyorlar nina bu dizide sevildiyse katerina rolu sayesinde sevildi ninayı sevenler katerine olaraks evdiler elena karakterini seven tek bir kişi bana gösteremessin artık katerinada yok ozaman nina gitmsi gerekiyor diziden elenayı seven yok çünkü :kiki::kiki::kiki:

ayoll tüm izleyiciler ortak elenadan nefret ediyorlar nina bu dizide sevildiyse katerina rolu sayesinde sevildi ninayı sevenler katerine olaraks evdiler elena karakterini seven tek bir kişi bana gösteremessin artık katerinada yok ozaman nina gitmsi gerekiyor diziden elenayı seven yok çünkü :kiki::kiki::kiki:
ben seviyorum:D
Bu arada ben 3 görsel ikizli sahneyi çok seviyorum:DBonnie yi geri getirme sahnesi var dı ya katerina diğer görsel ikize salak demişti:D

S06B02 izledim

Nasıl mırc mırc bi bölümdü:( Elana gebersen de kurtulsak :(
Dizide tek ilginç anların yaşandiği nokta
Bonie ve Damon sahneleri. Damon'ında abartı mimikleri izlememe engel oluyor ama o tarafın hikayesi daha güzel:X

Bu arada Caroline ağlama bacım yaa çok çirkin oluyorsun.Bütün seksapaliten kayboldu gözümde:(

6.5'dan 7/10 vereyim :)

aaa bakın aklıma ne geldi bu gün vampir günlükelrinin ilk sezonuna bakıyordum
damonun kargasını görünce aklıma geldi neden artık göremiyoruz özlemişim vlla siyah bir kargası vardı damonun :kiki::kiki::kiki:

@*YıldırıM* @cookies @Forumdash