- Reaksiyon puanı
- 50,475
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Valla bölümü daha izlemedim indirdim ama izlemedim birazdan izlerim 😉 😉 😉 😉 Super dizi beeaaçokk tşşk ederim @OzaN
6.sezon 1.bölümü izledim bugün ayyy okadar çok özlemişimki anlatamam
stefan ne yapıyor öyle yaaa gerçekten damondan vazmı geçti
elenadan beklemediğim bir vefa gördüm bu bölümde damonu gerçekten seviyor
son sahne aklımı kurcaladı ama bonnia ve damon bir evde yaşıyorlar ölü gibide görünmüyorlar acaba gerimi döndüler anlamadım ben
@Forumdash @cookies
yeni sezona yetişmene çok sevindim cnm izlede yorumunu paylaşırsın akşama 😉😉Valla bölümü daha izlemedim indirdim ama izlemedim birazdan izlerim 😉 😉 😉 😉 Super dizi beeaa
Tamam 😉yeni sezona yetişmene çok sevindim cnm izlede yorumunu paylaşırsın akşama 😉😉
Bolumu izledim
@Çiğdem- @Forumdash @*YıldırıM*Elenaya bak sen vay be ben yine stefana döner saniyodum ama donmedi ve Damonu görmek için garip otlar içiyor.
Mystic Fallsa giremiyolar ve Caroline haric kimse girmek için bisey yapmıyor bu çok kötü bi durum.Elenada masallah o otlar yüzünden sinirdaki herkesi öldürüyor
Sonunu @Çiğdem- in dedigi gibi anlamadim Simdi Damon ve Bonnie yaşıyor mu ?
@Forumdash @*YıldırıM*
ayy siz erkeklerin bu gece izleme olayına çok gıcık olmaya başladım artıkBen gece izlerim @Çiğdem-
Aynen cok garip seyler oluyorbilemiyorum cnm ama sankı dünyada bir evdeler gibiler döndülerde elenalaramı görünmüyorlar birşeyler dönüyor kesin 🙂🙂🙂 diğer bölümde öğrenicez artık
aaaa senle ilk ortak dizimiz yabancılarda 🙂🙂🙂Ya izlemedim hemen izlemem lazımthe originals 6 ekimde
Gündüz izleme fırsatım olsa belki izlerdim ama izleme fırsatim yok maalasefbilemiyorum cnm ama sankı dünyada bir evdeler gibiler döndülerde elenalaramı görünmüyorlar birşeyler dönüyor kesin 🙂🙂🙂 diğer bölümde öğrenicez artık
ayy siz erkeklerin bu gece izleme olayına çok gıcık olmaya başladım artık
ayne öyleaaaa senle ilk ortak dizimiz yabancılarda 🙂🙂🙂
S06B01 izledim
Yahu dizinin 6.sezonuna olumsuz bakıyordum ama (senaryo olarak hala öyle bakıyorum ) karakterlere öyle alışmışım ki Karakterleri görünce sanki ailemden çok özlediğim birini görmüş gibi sevindim
Neyse dediğim gibi senaryo olarak beni açmıyor dizi, karakterler hatrına sezonu sırtlarım gibi
Sanırım bu sezon puansız gidicem bu diziye, çok heycanlandiğim etkilendiğim bolüm olursa ancak o zaman puanlarımElena hala uyuz hala uyuz Damon için kendini ateşlere atıyordu az daha ki Caroline gibi can dostu var
Caroline ile Stef çıksalar keşke Ama Elena peynir çeşidi olaya hemen salça olur
Bonie İle Damon bence geçen sezon ışınlandıkları yer yine dünya oldu. Farklı kişiler olarak karşimiza çıkacaklardır bu sezon En azından bi kaç bölüm sonra Damon ile Elena rastlaştiklarında Damon hatırlamıcak Elena'yı
@Çiğdem-
aaa ben hiç öyle düşünmemiştim olabilirmi acaba farklı hayatta dönmüş olabilirlermi ozaman damon vampir değil bonniada cadı değil şuan insan olarakmı döndüler acaba yoksa damonun kahvaltıyla falan ne işi olurdu kan içerdi o bardakta hahha
Bende anlam veremedim son sahneye6.sezon 1.bölüm
Elena çok gıcık cidden Stefan ise ortamlara akmış manita yapmış bile yazık olan gariban Damon'a oldu. Tabi o sondaki sahneye anlam veremedim.
S06B01 izledim
Yahu dizinin 6.sezonuna olumsuz bakıyordum ama (senaryo olarak hala öyle bakıyorum ) karakterlere öyle alışmışım ki Karakterleri görünce sanki ailemden çok özlediğim birini görmüş gibi sevindim
Neyse dediğim gibi senaryo olarak beni açmıyor dizi, karakterler hatrına sezonu sırtlarım gibi
Sanırım bu sezon puansız gidicem bu diziye, çok heycanlandiğim etkilendiğim bolüm olursa ancak o zaman puanlarımElena hala uyuz hala uyuz Damon için kendini ateşlere atıyordu az daha ki Caroline gibi can dostu var
Caroline ile Stef çıksalar keşke Ama Elena peynir çeşidi olaya hemen salça olur
Bonie İle Damon bence geçen sezon ışınlandıkları yer yine dünya oldu. Farklı kişiler olarak karşimiza çıkacaklardır bu sezon En azından bi kaç bölüm sonra Damon ile Elena rastlaştiklarında Damon hatırlamıcak Elena'yı
@Çiğdem-
Aa super dizidir bi günde 4-5 bolum izledim yaniYok izlemeyi isterdim ama internetim yok )))