- Reaksiyon puanı
- 31,737
- Puanı
- 1,059
Tören haftaya zaten, haftasonlarında bir şey kalmıyor geriye
Tören haftaya zaten, haftasonlarında bir şey kalmıyor geriye
Cevabın burada Çiğdem, 2. kez yapıştırdı dreamy sana cevabınıBana dedin galiba benim mesaj bir değişik olmuş zaten, alıntı olmamasını normal karşılıyorum.
Yani FMA Brotherhood veya D.Gray-man gibi haftalık 20-25 dk'lık animeleri böyle dizilere tercih ederim açıkçası. Artık Netflix beni tatmin etmemeye başladı. Harun'la çareyi anime izlemekte bulduk.
@dreamy de kütüklüğe evrilmeye basladı sankı adam olacak çocuk dedikten sonraCevabın burada Çiğdem, 2. kez yapıştırdı dreamy sana cevabını
Hazır olacağina kesin ve kati bi şekilde anlaşıyormuyuzTören haftaya zaten, haftasonlarında bir şey kalmıyor geriye25 şubattan sonra uygundur
MasacRE- ‘yi savundum bir de, şimdi beni kütük göstermeye çalışııyor.Cevabın burada Çiğdem, 2. kez yapıştırdı dreamy sana cevabını
Parlak işiklar ve fazla gürültü oluyor animelerYani FMA Brotherhood veya D.Gray-man gibi haftalık 20-25 dk'lık animeleri böyle dizilere tercih ederim açıkçası. Artık Netflix beni tatmin etmemeye başladı. Harun'la çareyi anime izlemekte bulduk.Ve şuan izlediğim animenin kalitesine bakınca bu diziler bana çok boş gelmeye başladı.
Taam taam izleriz merak etmeHazır olacağina kesin ve kati bi şekilde anlaşıyormuyuzŞahitlerim hazır @dreamy @Çiğdem @kerem kerem varsa @Harunnn60 da izlerböyle başlarız
Beni destekleyici mesajlar yazıyorsun işteMasacRE- ‘yi savundum bir de, şimdi beni kütük göstermeye çalışııyor.‘yapıltırmış cevabı’ ne demek ?
Doğruluğa ve dürüstlüğe dair yemin şeklimiz yok ki ettirelimTaam taam izleriz merak etme
Hazır olacağina kesin ve kati bi şekilde anlaşıyormuyuzŞahitlerim hazır @dreamy @Çiğdem @kerem kerem varsa @Harunnn60 da izlerböyle başlarız
MasacRE- ‘yi savundum bir de, şimdi beni kütük göstermeye çalışııyor.‘yapıltırmış cevabı’ ne demek ?
Ben kaçacam şu @xemrexxx az önce hortlak gibi bir göründü konular çok karıştı bakayım alıntı etmedim mesajı varmı oraları bir bakıp kaçayımOscarlardan sonra izleyeceğiz de @Forumdash a, beni destekle biraz da kütüklük yapmayayım sana
Cuma kurtarmıyor yalnız, gelecek pazartesiye atman lazımDoğruluğa ve dürüstlüğe dair yemin şeklimiz yok ki ettirelimİyi cumaya atıyorum günü
İyi geceler bacımBen kaçacam şu @xemrexxx az önce hortlak gibi bir göründü konular çok karıştı bakayım alıntı etmedim mesajı varmı oraları bir bakıp kaçayım ?A
Siz geriden de gelseniz olurCuma kurtarmıyor yalnız, gelecek pazartesiye atman lazım
Walking konusunda seni etiket ettim sanıyordum orda cicili bicili rüyalar etmiştim yine sana özel olarakda ettim tekrardan cicili bicili rüyalar abiciğimİyi geceler bacım@destere hortlarsa sana haber ederim
Parlak ışıklar? Death Note'u saymıyorum, o bir klasik gibi birşey.Parlak işiklar ve fazla gürültü oluyor animelerİlgimi çekmıyor pek. Death Note'da zirve yaptım kaldım orada.
İyi hadi öyle olsunSiz geriden de gelseniz olurMaksat aynı hafta içinde bitirmek. Fazla açmam arayı zaten
Beni destekleyici mesajlar yazıyorsun işteOtomatikman sen de benimle birlikte kütüğe dönüşmüş oluyorsun bu durumda tabi@Çiğdem
Buna dikkat et işte yaşınız aşağı yukarı 9-10 aynı sayılır yanında kütük arkadaşın olması sana şans buna bakıp bunun gibi olmayarak büyü yetişMasacRE- ‘yi savundum bir de, şimdi beni kütük göstermeye çalışııyor.‘yapıltırmış cevabı’ ne demek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?