Artık burdamısın yani onu deAnlatırım özelden bir ara
Artık burdamısın yani onu deAnlatırım özelden bir ara
OOOoooo bacım atak yapıyor @Harunnn60Bence bu sorunun cevabı birisine bağlı
Aaa sende @Harunnn60 ı buldunya hiç fırsat kaçırma ayoll
Ben de sana koz veriyorum işteAaa sende @Harunnn60 ı buldunya hiç fırsat kaçırma ayoll
O gelirse bu yine kendini dağa bayıra vurabilir onu dedim
Hahah bu konudan çok uzatmamaya çalısıyorum @Harunnn60 ciddiye alıyor malum kişinin konularında
Sıcak havalarda izleme aktifliği de azalıyor biraz, onun da etkisi olabilir. Bir de çoğu kaliteli dizi izlendi ve son senelerde çok nadir kaliteli dizi çıkıyor onun da etkisi illa ki...@Tolstoyevski çok nadir denk getiriyorum burada yabancı dizi izleyenleri yada dizilerim çakışmıyor.
Ben ilk sezonunu izlemiştim ama ikincisini izlemek daha nasip olmadı.Bu kadar keyifli ve fantastik bir diziyi izleyen yokmuydu yahu..
2.sezonu ile lak lak edecek adamda yok
@dreamy @Gizmen @Sherlock @bazinga @Tolstoyevski
Olm diziyi unuttum bile. Klaus hangisiydi bir hatırlat bakalım.2x1 2x2
Özlemişim diziyi ya, neredeyse 2 yıl olacakmış ilk sezonu bitireli. Genel havası aynıydı bu sezon yine kıyameti durdurmaya çalışacaklar. Finalden sonra nasıl devam edecekler diyordum bence senaryo iyi ilerliyor şimdilik.
Vanya & Luther'den sonra Allison & Klaus karşılaşması izleyeceğiz sanırım
En son Kennedy'nin suikastında babalarının bir parmağı olup olmayacağı kesinleşmemişti. O olay dizinin en ilgi çekici kısmı şu an. Birlikte dolaşan üç kişi de gizemini koruyor, Dark'takilerle benzettim. Bence onlar aynı kişinin farklı zamanlardaki halleri.
7/10 7.5/10
@The_Erinch Klaus’un olayı tam olarak ne?
ağustos da izlemişim diziyi şubatta soru soruyorsun2x1 2x2
Özlemişim diziyi ya, neredeyse 2 yıl olacakmış ilk sezonu bitireli. Genel havası aynıydı bu sezon yine kıyameti durdurmaya çalışacaklar. Finalden sonra nasıl devam edecekler diyordum bence senaryo iyi ilerliyor şimdilik.
Vanya & Luther'den sonra Allison & Klaus karşılaşması izleyeceğiz sanırım
En son Kennedy'nin suikastında babalarının bir parmağı olup olmayacağı kesinleşmemişti. O olay dizinin en ilgi çekici kısmı şu an. Birlikte dolaşan üç kişi de gizemini koruyor, Dark'takilerle benzettim. Bence onlar aynı kişinin farklı zamanlardaki halleri.
7/10 7.5/10
@The_Erinch Klaus’un olayı tam olarak ne?
Şuydu abi, peygamber gibi takılan elaman işte.Olm diziyi unuttum bile. Klaus hangisiydi bir hatırlat bakalım.
------
ağustos da izlemişim diziyi şubatta soru soruyorsun
Şuydu abi, peygamber gibi takılan elaman işte.
Ben de ilk sezonu 2019 Nisan’da izlemişim karakterlerin isimlerini unutmuşum. İzleye izleye hatırlamaya başladım
Yok abi gücünü sormamıştım. Üçüncü bölümde hikayeyi daha ayrıntılı işlediler, Klaus hayali arkadaşını kullanarak tarikat lideri olmuşBu adam ruh emebiliyor.
kardeşinin ruhu içinde.
İlk bölümünü bitirmeden kapatmıştım. Sıkıcı gelmişti.3.sezonu 22 Haz.
İzleyenler ve 2.sezonu unutanlar??? @The_Erinch @dreamy ( @kerem @MasacRE @Tolstoyevski siz 3ünüz 1 tane mesaj yazmişiniz amabelki izlersiniz başlarsınız filan)
https://twitter.com/x/status/1503049959389679625
Bence izlemelisinİlk bölümünü bitirmeden kapatmıştım. Sıkıcı gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?