1x6. bölüm
zombiler oynaşmaya devam, ediyor doğaüstü olaylar gördük bu bölümde
@Forumdash unutma izlemeyi zombiler çok seksiydi bu bölüm
ama sanırım sen izlemekten çok başlamayı düşünmeyi seviyorsun
bu kaçıncı başlamayı düşündüğün dizi ?
zombiler oynaşmaya devam, ediyor doğaüstü olaylar gördük bu bölümde
meğersem dili uzun yaratıklarımız güneşe dayanıksızlarmış bunu bu bölüm öğrendik o da ukraynalı fare avcısı vasiliy sayesinde ..( bu arada neden ukraynalıda rus denmemiş adama, sanırım ABD dizileri günlük ABD politikasıyla eşdeğer gidiyor, eskiden ukraynalı beyaz rus ayrımı yoktu hepsine rus derlerdi şimdi özellikle fare avcısının ukraynalı olduğu vurgulanmıştı neyse konumuzla alakasız zaten )
ephraim tutuklandı ama güneş tutulmasından faydalanıp yaratıkların çıkardığı karğaşadan kaçmayı başardı
bizim tontiş nora da abraham dedemizin yanına gitti, orda toplandılar.. sonunda ephraim, abraham (ne isimler ama ) nora, fare avcısı vasili ve boksör gus hepsi abrahamın evinde toplaşıp zombi avına çıkacaklar artık kimkime değdirirse ben zombileri destekliyorum )
ephraim tutuklandı ama güneş tutulmasından faydalanıp yaratıkların çıkardığı karğaşadan kaçmayı başardı
bizim tontiş nora da abraham dedemizin yanına gitti, orda toplandılar.. sonunda ephraim, abraham (ne isimler ama ) nora, fare avcısı vasili ve boksör gus hepsi abrahamın evinde toplaşıp zombi avına çıkacaklar artık kimkime değdirirse ben zombileri destekliyorum )
@Forumdash unutma izlemeyi zombiler çok seksiydi bu bölüm
başla başla muhteşem bir dizibaşlamayı düşündüğüm dizilerden hzır dizilerim ara vermişken bakabilirim belkı 🙂🙂
ama sanırım sen izlemekten çok başlamayı düşünmeyi seviyorsun
bu kaçıncı başlamayı düşündüğün dizi ?