FX The Strain - Dizi Yorumları

1x6. bölüm

zombiler oynaşmaya devam, ediyor doğaüstü olaylar gördük bu bölümde

meğersem dili uzun yaratıklarımız güneşe dayanıksızlarmış bunu bu bölüm öğrendik o da ukraynalı fare avcısı vasiliy sayesinde ..( bu arada neden ukraynalıda rus denmemiş adama, sanırım ABD dizileri günlük ABD politikasıyla eşdeğer gidiyor, eskiden ukraynalı beyaz rus ayrımı yoktu hepsine rus derlerdi şimdi özellikle fare avcısının ukraynalı olduğu vurgulanmıştı neyse konumuzla alakasız zaten :))
ephraim tutuklandı ama güneş tutulmasından faydalanıp yaratıkların çıkardığı karğaşadan kaçmayı başardı
bizim tontiş nora da abraham dedemizin yanına gitti, orda toplandılar.. sonunda ephraim, abraham (ne isimler ama :)) nora, fare avcısı vasili ve boksör gus hepsi abrahamın evinde toplaşıp zombi avına çıkacaklar artık kimkime değdirirse ben zombileri destekliyorum :))

@Forumdash unutma izlemeyi :) zombiler çok seksiydi bu bölüm :)

başlamayı düşündüğüm dizilerden hzır dizilerim ara vermişken bakabilirim belkı 🙂🙂
başla başla muhteşem bir dizi :)
ama sanırım sen izlemekten çok başlamayı düşünmeyi seviyorsun :)
bu kaçıncı başlamayı düşündüğün dizi ? :)

1x5. bölümü izledim

dizi vampir dizisine dönmek üzere birazcık zombilik çokca vampirlik epey fazlaca iğrençlik var :)

abraham dede anılarını anlatmaya başladı ikinci dünya savaşında master ın (sanırım şeytan oluyor ) icraatlarına tanık olmuş
dönüşüme uğrayanları öldürmek için illaki gümüş kurşun, gümüş kılıç, gümüş ayna, gümüş tarak böyle diziye böyle .... neyse :) o kısımları sevmedim :)
@Forumdash aklında bulunsun? dönüşüme uğrayanlar gümüş sırlı aynada yansıması parlayanlarmış yani parlaklar gümüş sırlı aynada oynaşırsa o dönüşüme uğramış virüs kapmış demektir :)
pop star gabe in üroloğ kadını emdiği sahne güzeldi sonra cesedi ortadan kaldırmaya gelen vatandaşıda halletti
kameraya alıp ispat etme sahneleri çok yavandı olmamıştı

kısaca bu bölümü pek sevmedim :)
@destere sen bu iğrenç diziyimi izliyosun yahu 😱 resme bak igrenncc hayatta izlemem bu diziyi türü bile belli degil igrenclik ustune kurulmus baska dizimi yokta bunu izliyosun aglatcaksin bni simdi yahu o resmi gördükçe korkuyorum :T

1x6. bölüm

zombiler oynaşmaya devam, ediyor doğaüstü olaylar gördük bu bölümde

meğersem dili uzun yaratıklarımız güneşe dayanıksızlarmış bunu bu bölüm öğrendik o da ukraynalı fare avcısı vasiliy sayesinde ..( bu arada neden ukraynalıda rus denmemiş adama, sanırım ABD dizileri günlük ABD politikasıyla eşdeğer gidiyor, eskiden ukraynalı beyaz rus ayrımı yoktu hepsine rus derlerdi şimdi özellikle fare avcısının ukraynalı olduğu vurgulanmıştı neyse konumuzla alakasız zaten :))
ephraim tutuklandı ama güneş tutulmasından faydalanıp yaratıkların çıkardığı karğaşadan kaçmayı başardı
bizim tontiş nora da abraham dedemizin yanına gitti, orda toplandılar.. sonunda ephraim, abraham (ne isimler ama :)) nora, fare avcısı vasili ve boksör gus hepsi abrahamın evinde toplaşıp zombi avına çıkacaklar artık kimkime değdirirse ben zombileri destekliyorum :))

@Forumdash unutma izlemeyi :) zombiler çok seksiydi bu bölüm :)

başla başla muhteşem bir dizi :)
ama sanırım sen izlemekten çok başlamayı düşünmeyi seviyorsun :)
bu kaçıncı başlamayı düşündüğün dizi ? :)
birtürlü başlayamıyorum galiba zaten çok dizim var :kiki::kiki:

S01B06 izledim

Bu bölüm manzara hoştu :X
Güneş tutulması olayı hoşuma gitti:X
@destere onların güneşe dayanıksız oldugunu geçen bölümlerde de görmüştük:X Fare avcısı abimiz tünellere inmişti topluca onun peşine koşmuşlardı:X Hatırladın?

Abraham dede süpersin yine:X Nora'nın annesiyle de o iş pişirir artık 😛 Eph'in karısı da hemen kahraman polis kocası olayına tav oldu :F

İspanyollu çocucuğun da Abraham'a sığınma vakti geldi. Bu arada zombilerin başbakanı neden beslenmek için adam zincirleme gibi bi fantezi olayına girmiş anlamadım:F

8/10

Kız @Çiğdem- başla başla:X TWD izliyorsun bunu mu izleyemeceksin:T:

S01B06 izledim

Bu bölüm manzara hoştu :X
Güneş tutulması olayı hoşuma gitti:X
@destere onların güneşe dayanıksız oldugunu geçen bölümlerde de görmüştük:X Fare avcısı abimiz tünellere inmişti topluca onun peşine koşmuşlardı:X Hatırladın?

Abraham dede süpersin yine:X Nora'nın annesiyle de o iş pişirir artık 😛 Eph'in karısı da hemen kahraman polis kocası olayına tav oldu :F

İspanyollu çocucuğun da Abraham'a sığınma vakti geldi. Bu arada zombilerin başbakanı neden beslenmek için adam zincirleme gibi bi fantezi olayına girmiş anlamadım:F

8/10

Kız @Çiğdem- başla başla:X TWD izliyorsun bunu mu izleyemeceksin:T:
sanırım zombilerin başbakanı olaya renk katıyor :) tüm çabası bunun için :)
ben daha önceki bölümlerde güneşe dayanıksızlıklarını çözemedim ama sanırım içlerinden en soğukkanlısı fare avcısı :)
abraham dede nin sözleri ilginç: kılıcım gümüş parlar, düşmanım eşek gibi zırlar.. diyip çakıyor mıhı sokuyor kılıcı :) ama kalp yetmezliği var adamda nerdeyse bacağı kaptırıyordu :)
o çivileme olayı çok çocukca olmuş zaten kılıçla vuracaksın önce niye çivilersinki :)

ben daha önceki bölümlerde güneşe dayanıksızlıklarını çözemedim ama sanırım içlerinden en soğukkanlısı fare avcısı :)
abraham dede nin sözleri ilginç: kılıcım gümüş parlar, düşmanım eşek gibi zırlar.. diyip çakıyor mıhı sokuyor kılıcı :) ama kalp yetmezliği var adamda nerdeyse bacağı kaptırıyordu :)
o çivileme olayı çok çocukca olmuş zaten kılıçla vuracaksın önce niye çivilersinki :)
Zombilerin basbakani falanmi var bide sevisiyomu bunlar :kiki: ucmus bunlar bndemi izlesem acaba @Çiğdem- :A

AYnen
Kurşun olayı tamamiyle vampirli dizilere gönderme heralde? Şu an piyasadaki vampir dizilerindeki vampirler gümüşe karşi dayanıksızlar:X Strain'de zaten vampir diyorlar ama zombi gibi bişeyler :F

S01B07 izledim

off bu bölüm başlarda sıkıcıydı ama son dakikalarda yine süperdi. Dİziyi böyle çekiyorlar heralde(b) Artık buna kanaat getirdim:X

Sondaki sahnede çıkan ninja kaplumbalağarda neyin nesiydi??? Ninjaların başı sanki ninja turtles'daki Splinter gibiydi:F Süperdi haftaya bu arkadaşları daha çok görmek istiyorum:X

Dizide artık vampirlerin köküne inidli:F @Çiğdem- aynı Vampire Diaries'taki gibi:F Dİziye bence bi başla 8 bölümcük:A

Meryem anasının eli diye gösterilen şey Madonna'nın kolyesi :F Hz.Fatima'nın eli değilmiydi??? @BesaleT geçen illuminati sayfasında da konuşmuştuk:F

madonna.jpg

Dizideki de buna benzer bişeydi:F:F

AylininDunyasi_fatma.jpg

Sezon finaliyle de dahada artan tempo bekliyorum 9/10 sanırım ilkkez 9 veriyorum diziye:X

@destere izlemedin mi sen?

S01B07 izledim

off bu bölüm başlarda sıkıcıydı ama son dakikalarda yine süperdi. Dİziyi böyle çekiyorlar heralde(b) Artık buna kanaat getirdim:X

Sondaki sahnede çıkan ninja kaplumbalağarda neyin nesiydi??? Ninjaların başı sanki ninja turtles'daki Splinter gibiydi:F Süperdi haftaya bu arkadaşları daha çok görmek istiyorum:X

Dizide artık vampirlerin köküne inidli:F @Çiğdem- aynı Vampire Diaries'taki gibi:F Dİziye bence bi başla 8 bölümcük:A

Meryem anasının eli diye gösterilen şey Madonna'nın kolyesi :F Hz.Fatima'nın eli değilmiydi??? @BesaleT geçen illuminati sayfasında da konuşmuştuk:F

madonna.jpg

AylininDunyasi_fatma.jpg

Sezon finaliyle de dahada artan tempo bekliyorum 9/10 sanırım ilkkez 9 veriyorum diziye:X

daha izlemedim büyük ihtimal yarında diğer günde izleyemem haftasonunda anca ..
önümüzdeki bir kaç gün forumada giremeyeceğim hafta sonunda kaldığım yerden devam ederim artık :)

S01B07 izledim

madonna.jpg

AylininDunyasi_fatma.jpg

Aynen Hz.Fatma (Fatma Ana) nın eli. Ama Madonna ne diye takmış anlamadım. :D

1.sezon 7.bölüm

Bölümü yeni izledim başlar durgundu ama sonlarda heyecan doruğa çıktı özellikle o sonundaki askeri tim midir nedir kansızlar çok iyiydi. :D

1x7 bölüm
abrahamın geçmişe dönüş yaptığı sahneleri çoktu, abraham ve master ın yancısı bastard ın zamanında ikinci dünya savaşındaki maceraları çok yer kaplamıştı ..
yahudinin iyi karakter, almanın şeytan olarak gösterilmesi biraz abartıya kaçmıştı sanki ..

en sevdiğim sahne bölümün sonunda çocukları kurtarıp zenci kızı gözünden mıhlayan garip vatandaşın sahnesiydi, son sahnesi hariç boş bölüm diyebilirim:)

S01B07 izledim

madonna.jpg

AylininDunyasi_fatma.jpg

ninja kaplumbağaları bende çok sevdim bölümün en güzel yeriydi gerisi ıvır zıvır :)

1x7 bölüm
abrahamın geçmişe dönüş yaptığı sahneleri çoktu, abraham ve master ın yancısı bastard ın zamanında ikinci dünya savaşındaki maceraları çok yer kaplamıştı ..
yahudinin iyi karakter, almanın şeytan olarak gösterilmesi biraz abartıya kaçmıştı sanki ..

en sevdiğim sahne bölümün sonunda çocukları kurtarıp zenci kızı gözünden mıhlayan garip vatandaşın sahnesiydi, son sahnesi hariç boş bölüm diyebilirim:)

ninja kaplumbağaları bende çok sevdim bölümün en güzel yeriydi gerisi ıvır zıvır :)
Geçmiş sahnelerden ben de sıkıldım ama ninjalar ilaç gibi geldi heycan yarattı :X O kaçan farelerle alakası var mı diye bi süre bölüm sonu düşündüm durdum :X