FX The Strain - Dizi Yorumları

Eger bu dizi turk dizisi olsaydi @Çiğdem- izlerdi onun tarzi ama o yabancı dizi olarak fantastik izliyor :(

Eger bu dizi turk dizisi olsaydi @Çiğdem- izlerdi onun tarzi ama o yabancı dizi olarak fantastik izliyor :(
türk dizilerindende aksion seviyorum 🙂
🙂
bu diziye bakmayım düşünmüştüm ama çok ilgimi çekmedi çok iç açan bir dizi değil gibi geldi bana zaten netten bile dizi izlettirmciek bunlar bize yakında :T

üçüncü bölümü izledim dizi her gittikçe güzelleşiyor
@Forumdash unuttuysan izlemeyi unutma bölüm çok çok iyiydi ..

Yok unutmadım yarın aşkam izlicem :X Bu akşam HBO - Showtime dizileri yarın akşam FX dizileri gecesi yapıcam:X
ben kafama göre tekılıyorum sıraya koymadım ama yabancı dizi sitesinin kapatılması hoş olmadı arayıp zar zor buluyoruz ? :)
the strain tahmin etmedeiğim ölçüde güzelleşiyor özellikle yaşlı adamın sahneleri dahada artmalı heyecan yükseliyor gittikçe neyse sen de izlediğinde ayrıntıya gireriz artık :)

ben kafama göre tekılıyorum sıraya koymadım ama yabancı dizi sitesinin kapatılması hoş olmadı arayıp zar zor buluyoruz ? :)
the strain tahmin etmedeiğim ölçüde güzelleşiyor özellikle yaşlı adamın sahneleri dahada artmalı heyecan yükseliyor gittikçe neyse sen de izlediğinde ayrıntıya gireriz artık :)
Kırmızı yeri görünce ben de heycanlandım:X Bastonun karizması varmıydı?? dicem ama yarın kendim öğrenirim:X

S01B03 izledim

Dizi gerçekten çok iyi gidiyor bunu söyleyeyim baştan :X Son 10 dk'ları hele su gibi akıyor. Tam olay başlayacak heycana geliyorsun bi bakmişssin dizi bitmiş:(

Yaşlı amca gerçekten çok iyi numara cekiyor.Mahkeme sahnesinde kekeleyn adam (yaşlılıktan:A) dişarida ehli tavırlarıyla şakır şakır konuştu:XUmarım o bastonu eritmez :(
Eprahim gerçekten çok ezik kaldı:( Bitmiş tükenmiş haliyle elinde şarap şişesi yok dedirtti:( Oğlu da sırt döndü:bağır:
Son sahnelere değinmemeyim sadece izleyin:X
(diller ne öyle yaa:( Midem kalktı dil içinde dil mi el mi 😕 )

üçüncü bölümü izledim dizi her gittikçe güzelleşiyor
@Forumdash unuttuysan izlemeyi unutma bölüm çok çok iyiydi ..
Sen de yorum yapmamişssin (sanırım) (b)

S01B03 izledim

Dizi gerçekten çok iyi gidiyor bunu söyleyeyim baştan :X Son 10 dk'ları hele su gibi akıyor. Tam olay başlayacak heycana geliyorsun bi bakmişssin dizi bitmiş:(

Yaşlı amca gerçekten çok iyi numara cekiyor.Mahkeme sahnesinde kekeleyn adam (yaşlılıktan:A) dişarida ehli tavırlarıyla şakır şakır konuştu:XUmarım o bastonu eritmez :(
Eprahim gerçekten çok ezik kaldı:( Bitmiş tükenmiş haliyle elinde şarap şişesi yok dedirtti:( Oğlu da sırt döndü:bağır:
Son sahnelere değinmemeyim sadece izleyin:X
(diller ne öyle yaa:( Midem kalktı dil içinde dil mi el mi 😕 )

Sen de yorum yapmamişssin (sanırım) (b)
tek tek öne çıkan çok çarpıcı sahneler yoktu genel anlamda güzel ve heyecanlı bir bölümdü o açıdan yorum yapmadım :)

eph in velayet davası fazla sarmıyor onun haricindeki bölümler iyiydi özellikle gözlüklünün karısını ameliyat ettirmek için herşeyi kabul etmesi
o şarkıcı gerzeğin çükünün düştüğü sahne :) bak ondan bahsetmemişsin :)

köpeği olan vatandaşın tabaktaki etin kanını emdiği sahneler ilginçti..

tek tek öne çıkan çok çarpıcı sahneler yoktu genel anlamda güzel ve heyecanlı bir bölümdü o açıdan yorum yapmadım :)

eph in velayet davası fazla sarmıyor onun haricindeki bölümler iyiydi özellikle gözlüklünün karısını ameliyat ettirmek için herşeyi kabul etmesi
o şarkıcı gerzeğin çükünün düştüğü sahne :) bak ondan bahsetmemişsin :)

köpeği olan vatandaşın tabaktaki etin kanını emdiği sahneler ilginçti..
Şarkıcının sahnesi kötüydü yaa😕 Diğerlerine de aynısı oldu mu noldu?

o kan içme sahnesini başka vampirli kurlu murtlu bir dizi de izlemiştim aynı versiyonda:F Adam gidip dolaptan etin kanını içmişti oda tırt sahneydi:X

Şimdi diğerleri dönüşünce onları nasıl kontrol edecekler? O maske takan adam mı kontrol edecek onları? O nasıl öyle dize gelmiş? Kafamda heycanla bekleyen sorular işte:X

Şarkıcının sahnesi kötüydü yaa😕 Diğerlerine de aynısı oldu mu noldu?

o kan içme sahnesini başka vampirli kurlu murtlu bir dizi de izlemiştim aynı versiyonda:F Adam gidip dolaptan etin kanını içmişti oda tırt sahneydi:X

Şimdi diğerleri dönüşünce onları nasıl kontrol edecekler? O maske takan adam mı kontrol edecek onları? O nasıl öyle dize gelmiş? Kafamda heycanla bekleyen sorular işte:X
bayanları etkilememiştir düşük olayı ama sanırım olaydan etkilenen tüm oğlanların optiği kopmuştur :)

O sahneyi Starz birebir gösterirdi :F Ama FX öyle sahneleri harcıyor😕 Biraz daha cesur olsa FX tadından yenmez kanal:X
aynen:)

tamda malzemenin lavaboya düştüğü anı gösterseler en çarpıcı sahne olacaktı :)) adamlar konu yakalamış ama hakkıyla göstermeye yanaşmamışlar :)

aynen:)

tamda malzemenin lavaboya düştüğü anı gösterseler en çarpıcı sahne olacaktı :)) adamlar konu yakalamış ama hakkıyla göstermeye yanaşmamışlar :)
Orası nasıl iyileşti/birleşti?? aklım almadı bi türlü? Orada bi açıklık olması lazımdı ama vitrin mankenleri gibi dümdüz oldu:X

Yaraları kapanabiliyordu o zaman labravatoarda inceleme altında olanların yarası neden kapanmadı(b)

Bugun aklıma takılmıştı bu soru nedense(b) :X

Orası nasıl iyileşti/birleşti?? aklım almadı bi türlü? Orada bi açıklık olması lazımdı ama vitrin mankenleri gibi dümdüz oldu:X

Yaraları kapanabiliyordu o zaman labravatoarda inceleme altında olanların yarası neden kapanmadı(b)

Bugun aklıma takılmıştı bu soru nedense(b) :X
bencede kopan yerde çukur oluşması lazımdı :) hem çukur olsa bugüne kadar kız kovalayan vatandaş bundan sonra erkek kovalardı yani en azından orası yine bişeye yarardı :)
o tarz ayrıntılara bakmıyorum ben öyle düşünürsen bir çok sahnede mantık bulamazsın :)

bencede kopan yerde çukur oluşması lazımdı :) hem çukur olsa bugüne kadar kız kovalayan vatandaş bundan sonra erkek kovalardı yani en azından orası yine bişeye yarardı :)
o tarz ayrıntılara bakmıyorum ben öyle düşünürsen bir çok sahnede mantık bulamazsın :)
Yok o mana dememiştim :X
Bunlar iyileşebiliyor mu?
anlamında sormuştum:X

Yok o mana dememiştim :X
Bunlar iyileşebiliyor mu?
anlamında sormuştum:X
onca kurt yılan içlerinden fırlıyor hala nasıl yaşayabiliyorlar o kısmı çözebilsem nasıl iyileştiklerinide rahat çözerdim
ufak kızdan çıkıp babaya saplanan yılan kızın kalınlığı kadardı kız nasıl hala yaşıyor ??
bence bunlar zombi yaşayan ölü :)