izledim yorumda yaptım sanada soru sordum 5. bölümü izleyelimmi bugün diye sen cevaplamadın hala cevabını bekliyorumsezon 2'de 3 ve 4'ü izledin mi? Yarın 5'i izlemeyi düşünüyorum
izledim yorumda yaptım sanada soru sordum 5. bölümü izleyelimmi bugün diye sen cevaplamadın hala cevabını bekliyorumsezon 2'de 3 ve 4'ü izledin mi? Yarın 5'i izlemeyi düşünüyorum
etiket sistemi çalişmiyor şu sıralar İzleyelim izleyelim @OzaN bize yetişir o da sevmiş sıkılmaz heralde?izledim yorumda yaptım sanada soru sordum 5. bölümü izleyelimmi bugün diye sen cevaplamadın hala cevabını bekliyorum
türk dizilerindende aksion seviyorum 🙂Eger bu dizi turk dizisi olsaydi @Çiğdem- izlerdi onun tarzi ama o yabancı dizi olarak fantastik izliyor
Yok unutmadım yarın aşkam izlicem Bu akşam HBO - Showtime dizileri yarın akşam FX dizileri gecesi yapıcamüçüncü bölümü izledim dizi her gittikçe güzelleşiyor
@Forumdash unuttuysan izlemeyi unutma bölüm çok çok iyiydi ..
ben kafama göre tekılıyorum sıraya koymadım ama yabancı dizi sitesinin kapatılması hoş olmadı arayıp zar zor buluyoruz ?Yok unutmadım yarın aşkam izlicem Bu akşam HBO - Showtime dizileri yarın akşam FX dizileri gecesi yapıcam
Kırmızı yeri görünce ben de heycanlandım Bastonun karizması varmıydı?? dicem ama yarın kendim öğrenirimben kafama göre tekılıyorum sıraya koymadım ama yabancı dizi sitesinin kapatılması hoş olmadı arayıp zar zor buluyoruz ?
the strain tahmin etmedeiğim ölçüde güzelleşiyor özellikle yaşlı adamın sahneleri dahada artmalı heyecan yükseliyor gittikçe neyse sen de izlediğinde ayrıntıya gireriz artık
bugün izleyecektin unutmaKırmızı yeri görünce ben de heycanlandım Bastonun karizması varmıydı?? dicem ama yarın kendim öğrenirim
Sen de yorum yapmamişssin (sanırım)üçüncü bölümü izledim dizi her gittikçe güzelleşiyor
@Forumdash unuttuysan izlemeyi unutma bölüm çok çok iyiydi ..
tek tek öne çıkan çok çarpıcı sahneler yoktu genel anlamda güzel ve heyecanlı bir bölümdü o açıdan yorum yapmadımS01B03 izledim
Dizi gerçekten çok iyi gidiyor bunu söyleyeyim baştan Son 10 dk'ları hele su gibi akıyor. Tam olay başlayacak heycana geliyorsun bi bakmişssin dizi bitmiş
Yaşlı amca gerçekten çok iyi numara cekiyor.Mahkeme sahnesinde kekeleyn adam (yaşlılıktan) dişarida ehli tavırlarıyla şakır şakır konuştuUmarım o bastonu eritmez
Eprahim gerçekten çok ezik kaldı Bitmiş tükenmiş haliyle elinde şarap şişesi yok dedirtti Oğlu da sırt döndü
Son sahnelere değinmemeyim sadece izleyin
(diller ne öyle yaa Midem kalktı dil içinde dil mi el mi 😕 )
Sen de yorum yapmamişssin (sanırım)
tek tek öne çıkan çok çarpıcı sahneler yoktu genel anlamda güzel ve heyecanlı bir bölümdü o açıdan yorum yapmadım
eph in velayet davası fazla sarmıyor onun haricindeki bölümler iyiydi özellikle gözlüklünün karısını ameliyat ettirmek için herşeyi kabul etmesi
o şarkıcı gerzeğin çükünün düştüğü sahne bak ondan bahsetmemişsin
köpeği olan vatandaşın tabaktaki etin kanını emdiği sahneler ilginçti..
bayanları etkilememiştir düşük olayı ama sanırım olaydan etkilenen tüm oğlanların optiği kopmuşturŞarkıcının sahnesi kötüydü yaa😕 Diğerlerine de aynısı oldu mu noldu?
o kan içme sahnesini başka vampirli kurlu murtlu bir dizi de izlemiştim aynı versiyonda Adam gidip dolaptan etin kanını içmişti oda tırt sahneydi
Şimdi diğerleri dönüşünce onları nasıl kontrol edecekler? O maske takan adam mı kontrol edecek onları? O nasıl öyle dize gelmiş? Kafamda heycanla bekleyen sorular işte
O sahneyi Starz birebir gösterirdi Ama FX öyle sahneleri harcıyor😕 Biraz daha cesur olsa FX tadından yenmez kanalbayanları etkilememiştir düşük olayı ama sanırım olaydan etkilenen tüm oğlanların optiği kopmuştur
aynenO sahneyi Starz birebir gösterirdi Ama FX öyle sahneleri harcıyor😕 Biraz daha cesur olsa FX tadından yenmez kanal
aynen
tamda malzemenin lavaboya düştüğü anı gösterseler en çarpıcı sahne olacaktı ) adamlar konu yakalamış ama hakkıyla göstermeye yanaşmamışlar
Orası nasıl iyileşti/birleşti?? aklım almadı bi türlü? Orada bi açıklık olması lazımdı ama vitrin mankenleri gibi dümdüz oldu
Yaraları kapanabiliyordu o zaman labravatoarda inceleme altında olanların yarası neden kapanmadı
Bugun aklıma takılmıştı bu soru nedense
Yok o mana dememiştimbencede kopan yerde çukur oluşması lazımdı hem çukur olsa bugüne kadar kız kovalayan vatandaş bundan sonra erkek kovalardı yani en azından orası yine bişeye yarardı
o tarz ayrıntılara bakmıyorum ben öyle düşünürsen bir çok sahnede mantık bulamazsın
Yok o mana dememiştim
anlamında sormuştumBunlar iyileşebiliyor mu?