Demiştim ya bıraktım diyeDizi final sezonuna Temmuz'da başlayacağı için izleyeyim dedim ama 2.sezonun henüz ilk 3 bölümünü izledim pek tatmin olmadım.. Üstelik 2015'de ki yorumlarım da iyiymiş acaba zamanla fikirlerim mi değişti?
Aslında ara ara sıksa da zombi vari sahneleri güzelde.. kurguda mı sıkıntı var ne böyle konuda ciddiyet yok hiç..
Bilmiyorum izlesem mi acaba @Forumdash senin fikrin ne?
O sahne ilk sezonda evet.Demiştim ya bıraktım diye
buyuk vampir zombi ne haltsa onu gördum en son catıdan atlamişti yaslı adamın bastonu onu ölduruyor. Aklımda onlar kaldı 2.sezona dahil mi o sahneler bılmıyorum.
Son sezon 4.sezon yani Temmuz'da başlayacak. Bir sezonun daha var.Aynen bende öyle. 2. sezonu zorla bitirmeye çalışıyorum. 3. sezon son sezon olduğu için hemen bırakmayayım diyorum kendi kendime.
Bu diziyi bırakıyorum artık. aradan sonrada hiç açasım gelmedi yeni bölümleri..Allahım ne sıkıcı bir dizidir bu ya. Hazır bi ara iyi bölümler olmuştu ( 8.bölüm 9.bölüm filan) yine sıkıcılaşmaya başladı 11.bölüme geldim karman çorman konular.
Son 2-3 bölüm kaldı bırakasım geliyor hazır final yapıyor diye bırakmakta istemiyorum.