FX The Strain - Dizi Yorumları

evet diane yi diyorsun ? benziyor o kadına da aynı kadınmı değilmi ? bilemiyorum :)

sarışın vasiliye 40 falan dedi ama o işin naz kısmı? sonra sazı alacaklardır ellerine :)
nora nın öyle ahım şahım bir görüntüsü yoktu zaten ama ilk kez dizide bir arka gördük bu bile bir ilerleme sayılır :)
Gerçi sarişin kızın sahnelerini bekliyoruz ama 2.sezona sarkar :F

1x9'u izledim
Tam Nora'da jim gibi ölsün diyecektim ki sonra kendine geldi :) Yeni Favorim Nora :) sonunda Master'in yüzünü gördük. Eichhorst neden dönüsmek istedi pek anlamis degilim. Hacker kiz'da bir süre aglayacak gibi duruyor ama fare avcisi onu kendine getirir :A
Puanim: 7/10

9.bölümü yeni izledim.

Heyecan hat safaya çıktı dizinin ilk bir kaç bölümü hariç dizi çok iyi gidiyor. Bakalım bu hapisdeki kel isyankar çocukla bizim ekip ne zaman buluşacak. :) Bu arada geçen bölüm çıkan kansız kurtarma timi bu bölümde yoktu. (b) @destere @Forumdash

9.bölümü yeni izledim.

Heyecan hat safaya çıktı dizinin ilk bir kaç bölümü hariç dizi çok iyi gidiyor. Bakalım bu hapisdeki kel isyankar çocukla bizim ekip ne zaman buluşacak. :) Bu arada geçen bölüm çıkan kansız kurtarma timi bu bölümde yoktu. (b) @destere @Forumdash
bölüme damgasını vuran noraydı:) bir iki çift sözle bahsetseydin bari kadından :)

1x10. bölüm

güzeldi sevdim kelly i :)

eph in, gözüne kurtcuk kaçan karısı kelly, bu bölüme damga vurdu... gitti diğer tomtiş kadınla oğlunuda kurtlandırdı, sonunda büyük iblisin takdirine mazhar oldu :) büyük iblis sanırım kelly i yeni yardımcısı olarak atayacak :)
vasili ile sarışın dötem in, palmer ın ofisine boş bir sızma girişimi vardı, sonunda palmer in insaflı yardımcısı tarafından azat edildiler , sana demiştim @Forumdash , bu vasili ile sarışın kız sonunda halvete girecek :)
bu bölümde gus ı göstermediler
eph in afacan oğlu zack netteki ustalığını konuşturmaya başladı, anasını takip ediyordu çatır çatır ... dizinin küçük nazifi zack , biri eph in arabasına bomba koysada küçük naziften kurtulsak :)
norayı bu bölüm çok durgun gördüm :)

1x10'u izledim
bölümü pek begenmedim. Bu bölümde sadece kelly'nin de virüsü kaptigini gördük. Master kelly'i Eph'e karsi kullanacaktir büyük ihtimal.

Puanim : 7/10

1x10'u izledim
bölümü pek begenmedim. Bu bölümde sadece kelly'nin de virüsü kaptigini gördük. Master kelly'i Eph'e karsi kullanacaktir büyük ihtimal.

Puanim : 7/10
kelly güzel kadındı
master da hiç estetik anlayışı yok , bari kadın değişime uğrayınca tipi kaymasaydı :) ama master ında tipi kayık belki kayıklar kayık seviyordur olabilir yani :)

S01B11 izledim

İyi bölümdü tempoluydu :)

Bizimkiler strogoi ne haltsa onu yakladılar :X amam farecinin iyiliği yüzünden elinden kaçırdılar:(

Abraham amcaya gıcık olmaya başlıyorum nedense:X adam iyilik yapıyor kendisi bişey yapamadı kalbi tutmuş givi ortada kaldı jdkdşsşssksjs cümlemi toparlayamıyorum bile:T:

Eph'in oğlu Nora'nın anasına sigara alcam diye gidiyordu az daha :X sigara her türlü sağlığa zararlıymiş:F

Neyse ispanyol oğlanın anası da zombi oldu Eph'in oğluyla geri dönseydi keşke :(

Hareketi bol ama heycanlanamadiği duygusunu hissedemediğim bi bölümdü kötü değildi iyiydi ama işte son sahne yine bi tkansiyon çıkardı haftayı merakla bekliyoruz :X

7-8 arasında kaldım 7.5 da vermek istemiyorum :X

1x11'izledim
bu bölümü begendim güzeldi. Ekip Master'i yakaladi ama fare avcisinin isik bombasini ateslemesiyle elinden kacirdi :D Ihtiyar Master'in tabutunu parcaladi :A Ihtiyar amca ne kadarda hirsliymis , Master icin yüzlerce yaratigin arasina dalacakti :F
Puanim :8/10

1x11. bölüm

sıradan bir bölümdü şu tunelden geçme olayı sanırım konusuzluktan kaynaklı tam orda bir 20 dakika boşuna zaman harcadılar zombilerin onlara yetişmeyeceği kesin heyecan arttırmak için bu tarz numaralar sıkıyor ?

abraham dede gittikçe bunama belirtisi gösteriyor :) efendi nerdeyse eph in ebesini şeydiyordu abraham dede tıkandı kaldı bişey yapamadı , vasili ışın topunu atmasa eph taraklardaydı, adama teşekür edeceğine birde fırça attılar , son anda delikten illaki geçeceğim diyordu abraham dede ? bırakmadılar bıraksaydılar bunağı bakalım ne halt yiyor :)
ömerçip kılıklı zack markettteki macerasında keşke karşılaştığı kızı ve gus ıda yanına alıp dönseydi kızda fena değildi yani @Forumdash :)
bu bölüm bizim sarışın internet kurdu gotem isimli kız yoktu:) onu nereye koydularki :)

1x11. bölüm

sıradan bir bölümdü şu tunelden geçme olayı sanırım konusuzluktan kaynaklı tam orda bir 20 dakika boşuna zaman harcadılar zombilerin onlara yetişmeyeceği kesin heyecan arttırmak için bu tarz numaralar sıkıyor ?

abraham dede gittikçe bunama belirtisi gösteriyor :) efendi nerdeyse eph in ebesini şeydiyordu abraham dede tıkandı kaldı bişey yapamadı , vasili ışın topunu atmasa eph taraklardaydı, adama teşekür edeceğine birde fırça attılar , son anda delikten illaki geçeceğim diyordu abraham dede ? bırakmadılar bıraksaydılar bunağı bakalım ne halt yiyor :)
ömerçip kılıklı zack markettteki macerasında keşke karşılaştığı kızı ve gus ıda yanına alıp dönseydi kızda fena değildi yani @Forumdash :)
bu bölüm bizim sarışın internet kurdu gotem isimli kız yoktu:) onu nereye koydularki :)
Evet o kız yoktu ama marketteki kızı bi an o sandım :X Benim de gözüm aradı umarım bu haftaki bölümde çıkar:X

1x12. bölüm

güzel bir bölümdü

abraham yine geçmişe döndü köroğlu misali kır ata binip arnavutluk kırlarında karısı miriam ı evde yalnız bırakıp şeytan avına çıktı. kör kuyuda şeytanın yaveri eichorst tarafından tuzağa düşüşünü gördük ve döndüğünde karısının dönüşüme uğradığını görüp yaşadığı acı ve ıstıraba şahit olduk

sarışın kızı tekrar görmek güzel oldu sanırım vasili kıza takacak ? kancayı :) sarışın kız çok zeki çatıda uyduları eve yöneltip naklen yayın gerçekleştiriyor hep öyle zeki bi kız kapmak isterdim şanslı hergele vasiliymiş ?:)
gus ile zenci alonzonun sahneleride aksiyonu bol haraketli sahnelerdi zenci alonzo yu daha önce the wire da izlemiştim iyi oyuncudur umarım çıkmaz diziden
nora annesini kaybetti kılıçla ikiye böldü anneyi? keşke ağzını kapatarak ağlasa! kadının salya sümük ağlaması hiç hoş değil :)
son sahnede şeytanın, eldrich palmer in ağzına tırnağıyla şurup damlatıp vatandaşı at gibi dinç hale getirmesi ilginçti ..:)

@Forumdash @legolas9900

1x12. bölüm

güzel bir bölümdü

abraham yine geçmişe döndü köroğlu misali kır ata binip arnavutluk kırlarında karısı miriam ı evde yalnız bırakıp şeytan avına çıktı. kör kuyuda şeytanın yaveri eichorst tarafından tuzağa düşüşünü gördük ve döndüğünde karısının dönüşüme uğradığını görüp yaşadığı acı ve ıstıraba şahit olduk

sarışın kızı tekrar görmek güzel oldu sanırım vasili kıza takacak ? kancayı :) sarışın kız çok zeki çatıda uyduları eve yöneltip naklen yayın gerçekleştiriyor hep öyle zeki bi kız kapmak isterdim şanslı hergele vasiliymiş ?:)
gus ile zenci alonzonun sahneleride aksiyonu bol haraketli sahnelerdi zenci alonzo yu daha önce the wire da izlemiştim iyi oyuncudur umarım çıkmaz diziden
nora annesini kaybetti kılıçla ikiye böldü anneyi? keşke ağzını kapatarak ağlasa! kadının salya sümük ağlaması hiç hoş değil :)
son sahnede şeytanın, eldrich palmer in ağzına tırnağıyla şurup damlatıp vatandaşı at gibi dinç hale getirmesi ilginçti ..:)

@Forumdash @yatutarsa @legolas9900
ben strain izlemiyorum dest :)

S01B12 izledim

Kaç gündür s.finali diye diye aklıma yer etmişim:X Neyse bir bölüm daha var s.finali için:X Yoksa s.finali diye kötüleyecektim:A
Bölüm çok iyi değildi.Abraham dedenin geçmişine gittik yada kavonozun sırrını öğrendik :X Tatmin etti mi beni hayır etmedi. Banane seni karının kalbinden:T:

İlk başlarda kavonuz görünce heralde iyi olan "zom-pir"lerin ürediği hücre falan filan sandım :T:

Neyse iyi zom-pir'lerin Gus'ı kaçırması iyi oldu:X En azından iyi safta olacak:X Vasilin kaptı kızı yaa:X Ben Gus'a yakıştırıyordum:X Neyse Vase'de iyidir.

Eph gene bişeyi beceremedi:T: anatomisini inceletti resmen 10-15 saniyede:T: Millete öldürme yolunu anlatsana yada o gümüş ile öldürdüğün videoyu göstersene hasbam :T:
Eph öbür arkadaşini öldürürken bi ton laf etmişti. Nora'nın anasını öldürmek için ilk sıraya giren oldu:F Erkekliğimi mi tuttu Vaseline karşi ne:F

Neyse Dizideki duygu yoğunluğu bi TWD etmez yoklukta idare ettik gibi bişey dizi:F

7/10 vereyim, final belki iyi olur:X

S01B12 izledim

Kaç gündür s.finali diye diye aklıma yer etmişim:X Neyse bir bölüm daha var s.finali için:X Yoksa s.finali diye kötüleyecektim:A
Bölüm çok iyi değildi.Abraham dedenin geçmişine gittik yada kavonozun sırrını öğrendik :X Tatmin etti mi beni hayır etmedi. Banane seni karının kalbinden:T:

İlk başlarda kavonuz görünce heralde iyi olan "zom-pir"lerin ürediği hücre falan filan sandım :T:

Neyse iyi zom-pir'lerin Gus'ı kaçırması iyi oldu:X En azından iyi safta olacak:X Vasilin kaptı kızı yaa:X Ben Gus'a yakıştırıyordum:X Neyse Vase'de iyidir.

Eph gene bişeyi beceremedi:T: anatomisini inceletti resmen 10-15 saniyede:T: Millete öldürme yolunu anlatsana yada o gümüş ile öldürdüğün videoyu göstersene hasbam :T:
Eph öbür arkadaşini öldürürken bi ton laf etmişti. Nora'nın anasını öldürmek için ilk sıraya giren oldu:F Erkekliğimi mi tuttu Vaseline karşi ne:F

Neyse Dizideki duygu yoğunluğu bi TWD etmez yoklukta idare ettik gibi bişey dizi:F

7/10 vereyim, final belki iyi olur:X
söylemiştim vasili kızı götürecek diye :) gus sanırım şansız vatandaş durumunda? ona zenci düştü :)
vasili ile eph liderlik mücadelesinde ama kaptıkları kızlara bakarsak vasili bir adım önde gibi :) norayı kapanı kurtlar kapar :)

Son düzenleme:
söylemiştim vasili kızı götürecek diye :) gus sanırım şansız vatandaş durumunda? ona zenci düştü :)
vasili ile eph liderlik mücadelesinde ama kaptıkları kızlara bakarsak vasili bir adım önde gibi :) norayı kapanı kurtlar kapar :)
AYnen dediğin gibi oldu :( Vaseli ile Eph dediğin gibi bi liderlik mucadelesi yapıyorlar ama seyirciye fazla hissettirmeyeye çalişiyorlar gibi(b) Ama bariz belliydi Eph'in kadının kafasını kesmek için en öne geçti hemen:T: Eph'den bi cacaık olmaz :T: Vaseli reyizdir:X