FX The Strain - Dizi Yorumları

ben yeni bir dizi buldum kendime utopia, ingiliz dizisi sanırım.. ilk 20 dakika çok sıkıldım nerdeyse bırakacaktım ama iyiki bırakmamışım bayağı hoştu dizi :)
ilk iki bölümü bitti zaten ilk sezon 6 bölümmüş
ikinci sezon yeni başlamış sanırım ..

gider gider bence ite kaka olmaz yani tek eksiklik göze hoş gelecek başrol bayan eksikliği yoksa bir sorun yok dizide :)
birde şu korkunç yaratık biraz estetik açıdan daha düzgün bişeye benzese orası burası sümük gibi akınca mide bulandırıyor :)

dün yarın demiştin o yarın bugün değilmiydi???
söylediğim gibi hastanedeydim malesef cnm bakamadım braz toparlanayım bu akşam dinleneyimde yarın falan bakarım 🙂
🙂

ikinci bölümüde izlemiş olduk bugün
dizinin ikinci bölümündeki tempoda ilk bölümdeki ayardaydı izlenebilir heyecanlı bir konu, görüntülerde biraz fazla iğrençlik var.. kusmalı, akmalı, yeşil yeşil yapış yapış sahneler mide kaldırıyor onun haricinde çok iyi dizi ..
eph in karantina ısrarı işe yaramadı kurtulanlar evlerine döndü
aynı zamanda morgdaki ölülerde ortadan yok oldu sanırım hepsi yaşıyor
küçük kızın ağzından çıkan yılanımsı şey ok gibi baabsına girdi ? görüntü iğrençti o tarz sahneleri sevmiyorum TWD deki zombiler bile daha sempatik

puanım = 7.5
bu diziyi aslında çok daha fazla sevebilirdim şansızlığı rectify ile aynı anda izliyor olmam rectify deki süper kaliteyi görünce bu dizi vasat kalıyor nedense ?

Dizi yeni The Walking Dead olmaya çalışacak gibi. Ben türü pek sevmesem de ilk bölüme şans vereceğim mutlaka, belki sizler de göz atmak istersiniz. :)

@Harunnn60 @cevaa @destere @Forumdash @sürgünüm @yatutarsa @sokak sanati @berkann @gundix123 @BesaleT @kaan955 @Reytinger ve diğer herkes. :):)
konuyu yeni gördüm :D

öncelikle yeni Walking Dead olma gibi havası var , internette baya araştırdım , herkes bu tür yorumlar yapmış :):)
ilk bölümü izleyeceğim bir TWD değil ama onun yokluğunu biraz azaltabilirim bu diziyle :(

dizinin sonuna doğru özellikle TWD deki zombileri çağrıştıran sahneler vardı demekki @Harunnn60 da diziyi izleyecektir

[/spoiler]
zombiler varsa bende varım :D

konuyu yeni gördüm :D

öncelikle yeni Walking Dead olma gibi havası var , internette baya araştırdım , herkes bu tür yorumlar yapmış :):)
ilk bölümü izleyeceğim bir TWD değil ama onun yokluğunu biraz azaltabilirim bu diziyle :(

zombiler varsa bende varım :D
biliyorum o yüzden etiketledim nerde zombi orda zombi avcısı @Harunnn60 hazır ve nazır bekliyor demektir :)

S01B02 izledim

Bu bölümün süresi kısalmiş şimdiden söyleyeyim @OzaN :X Sakın bırakma da diziyi:)

Bölüm süperdi ilk bölüme göre ilk 20 dk nasıl aktı anlamadım:X Son 10 dk ise dizi zirve yaptı:X

Şu sağ çıkanlar iyice hastalanmaya başladilar:X Kan emmeye başladılar bile.

Eve dönen küçük kız babasını çok güzel ısırdı. Bi hayvan var gözleri yanlamasına acılıp kapanıyor (sanırım timsah) timsah gibi kuvetin içinde sinsice bekliyordu.Kısaca süper sahneydi :X

Morg olayını çok yavaştan almişlar. Ben ilk sahnelerde çıkar sanıyordum ama son sahhnelere bırakmışlar:(

Yaşlı aadamlar efendileriyle görüştü.Efendinin yüzünü göremedik yine:(

Dedektifin aile hayatına ve şu alkoliklerin terapi şeylerini göstermezlerse daha güzel olacak.

8.5/10

@destere izledin mi?

S01B02 izledim

Bu bölümün süresi kısalmiş şimdiden söyleyeyim @OzaN :X Sakın bırakma da diziyi:)

Bölüm süperdi ilk bölüme göre ilk 20 dk nasıl aktı anlamadım:X Son 10 dk ise dizi zirve yaptı:X

Eve dönen küçük kız babasını çok güzel ısırdı. Bi hayvan var gözleri yanlamasına acılıp kapanıyor (sanırım timsah) timsah gibi kuvetin içinde sinsice bekliyordu.Kısaca süper sahneydi :X

Morg olayını çok yavaştan almişlar. Ben ilk sahnelerde çıkar sanıyordum ama son sahhnelere bırakmışlar:(

Dedektifin aile hayatına ve şu alkoliklerin terapi şeylerini göstermezlerse daha güzel olacak.

8.5/10

@destere izledin mi?
zombiler olacak mı ? :D

S01B02 izledim

8.5/10

@destere izledin mi?
izledim ?
üstte yorumuda yapmıştım:) güzel bir dizi ikinci bölümde güzeldi ..ama ben rectify arası bu diziyi izlediğim için çok fazla bir etkisine giremedim :) küçük kız babasına yılan gibi girerken benim gözümde hala amantha ve tawney in görüntüleri uçuşuyordu :)

zombiler olacak mı ? :D
zombiler olacak, her bölümde zombilik sahneler artıyor mutlaka başla derim, benim tarzım olmasa bile bu diziyi sonuna kadar izleyeceğim bir TWD değil ama kendi çapında hoş bir dizi :)

izledim ?
üstte yorumuda yapmıştım:) güzel bir dizi ikinci bölümde güzeldi ..ama ben rectify arası bu diziyi izlediğim için çok fazla bir etkisine giremedim :) küçük kız babasına yılan gibi girerken benim gözümde hala amantha ve tawney in görüntüleri uçuşuyordu :)
Belirgin tonlarda yaz ki gözümden kaçmasın :X

Niye beğenmedin o
küvet sahnesini

Benim en beğendiğim sahneydi:X
Bu arada dizinin en teknolojik aleti ultraviole işiği midir nedir:F Herşeyi onlarla yapıyorlar ordan da bir eksiyi hak ediyor:F

Belirgin tonlarda yaz ki gözümden kaçmasın :X

Niye beğenmedin o
küvet sahnesini

Benim en beğendiğim sahneydi:X
Bu arada dizinin en teknolojik aleti ultraviole işiği midir nedir:F Herşeyi onlarla yapıyorlar ordan da bir eksiyi hak ediyor:F
ultraviole ışığı sümükümsü maddeleri göstermekte birebir :)

o sahneyi değil genelde o tarz sahneleri sevmem yani korku filmlerinden çok gerilim filmleri yada dizileri tercihimdir en büyük sebebide o sahnelerdir? diyorum ya zombili dizilerden nefret ederdim dağılmış vucut parçaları parçalanmış cesetler falan filan ama TWD de insani yön ağır basıyor daha çok başroldeki karakterlerin kendi aralarındaki diyaloğları sıkıntılı durumda hayatta kalma mücadeleleri hoşuma gidiyor yoksa zombilerin ikide bir ortalıkta patlayıp dağılması hoş değil :)

ultraviole ışığı sümükümsü maddeleri göstermekte birebir :)

o sahneyi değil genelde o tarz sahneleri sevmem yani korku filmlerinden çok gerilim filmleri yada dizileri tercihimdir en büyük sebebide o sahnelerdir? diyorum ya zombili dizilerden nefret ederdim dağılmış vucut parçaları parçalanmış cesetler falan filan ama TWD de insani yön ağır basıyor daha çok başroldeki karakterlerin kendi aralarındaki diyaloğları sıkıntılı durumda hayatta kalma mücadeleleri hoşuma gidiyor yoksa zombilerin ikide bir ortalıkta patlayıp dağılması hoş değil :)
Ama bu dizide pek survivor'lık sahnelerin olacağini sanmam. Sonuçta teknolojileri ellerinin altında takı takır çalişiyor(b) TWD'de hiçbişey yok nerdeyse? TWD'de yaşayan insan sayısı bile belli bi sayıda tutulmuş gibi.

Ama bu dizide pek survivor'lık sahnelerin olacağini sanmam. Sonuçta teknolojileri ellerinin altında takı takır çalişiyor(b) TWD'de hiçbişey yok nerdeyse? TWD'de yaşayan insan sayısı bile belli bi sayıda tutulmuş gibi.
şu anda aklımda kahve telvesi var :)