FX The Strain - Dizi Yorumları

Eger bu dizi turk dizisi olsaydi @Çiğdem- izlerdi onun tarzi ama o yabancı dizi olarak fantastik izliyor

Eger bu dizi turk dizisi olsaydi @Çiğdem- izlerdi onun tarzi ama o yabancı dizi olarak fantastik izliyor
türk dizilerindende aksion seviyorum 🙂
🙂
bu diziye bakmayım düşünmüştüm ama çok ilgimi çekmedi çok iç açan bir dizi değil gibi geldi bana zaten netten bile dizi izlettirmciek bunlar bize yakında

üçüncü bölümü izledim dizi her gittikçe güzelleşiyor
@Forumdash unuttuysan izlemeyi unutma bölüm çok çok iyiydi ..

Yok unutmadım yarın aşkam izlicem
Bu akşam HBO - Showtime dizileri yarın akşam FX dizileri gecesi yapıcam
ben kafama göre tekılıyorum sıraya koymadım ama yabancı dizi sitesinin kapatılması hoş olmadı arayıp zar zor buluyoruz ?

the strain tahmin etmedeiğim ölçüde güzelleşiyor özellikle yaşlı adamın sahneleri dahada artmalı heyecan yükseliyor gittikçe neyse sen de izlediğinde ayrıntıya gireriz artık

Kırmızı yeri görünce ben de heycanlandım
Bastonun karizması varmıydı?? dicem ama yarın kendim öğrenirim

S01B03 izledim

Dizi gerçekten çok iyi gidiyor bunu söyleyeyim baştan
Son 10 dk'ları hele su gibi akıyor. Tam olay başlayacak heycana geliyorsun bi bakmişssin dizi bitmiş

Yaşlı amca gerçekten çok iyi numara cekiyor.Mahkeme sahnesinde kekeleyn adam (yaşlılıktan
) dişarida ehli tavırlarıyla şakır şakır konuştu
Umarım o bastonu eritmez

Eprahim gerçekten çok ezik kaldı
Bitmiş tükenmiş haliyle elinde şarap şişesi yok dedirtti
Oğlu da sırt döndü

Son sahnelere değinmemeyim sadece izleyin

(diller ne öyle yaa
Midem kalktı dil içinde dil mi el mi 😕 )

üçüncü bölümü izledim dizi her gittikçe güzelleşiyor
@Forumdash unuttuysan izlemeyi unutma bölüm çok çok iyiydi ..
Sen de yorum yapmamişssin (sanırım)

tek tek öne çıkan çok çarpıcı sahneler yoktu genel anlamda güzel ve heyecanlı bir bölümdü o açıdan yorum yapmadım

eph in velayet davası fazla sarmıyor onun haricindeki bölümler iyiydi özellikle gözlüklünün karısını ameliyat ettirmek için herşeyi kabul etmesi
o şarkıcı gerzeğin çükünün düştüğü sahne
bak ondan bahsetmemişsin

köpeği olan vatandaşın tabaktaki etin kanını emdiği sahneler ilginçti..

Şarkıcının sahnesi kötüydü yaa😕 Diğerlerine de aynısı oldu mu noldu?

o kan içme sahnesini başka vampirli kurlu murtlu bir dizi de izlemiştim aynı versiyonda
Adam gidip dolaptan etin kanını içmişti oda tırt sahneydi

Şimdi diğerleri dönüşünce onları nasıl kontrol edecekler? O maske takan adam mı kontrol edecek onları? O nasıl öyle dize gelmiş? Kafamda heycanla bekleyen sorular işte

bayanları etkilememiştir düşük olayı ama sanırım olaydan etkilenen tüm oğlanların optiği kopmuştur

O sahneyi Starz birebir gösterirdi
Ama FX öyle sahneleri harcıyor😕 Biraz daha cesur olsa FX tadından yenmez kanal
aynen

tamda malzemenin lavaboya düştüğü anı gösterseler en çarpıcı sahne olacaktı
) adamlar konu yakalamış ama hakkıyla göstermeye yanaşmamışlar

aynen

tamda malzemenin lavaboya düştüğü anı gösterseler en çarpıcı sahne olacaktı
) adamlar konu yakalamış ama hakkıyla göstermeye yanaşmamışlar
Orası nasıl iyileşti/birleşti?? aklım almadı bi türlü? Orada bi açıklık olması lazımdı ama vitrin mankenleri gibi dümdüz oldu

Yaraları kapanabiliyordu o zaman labravatoarda inceleme altında olanların yarası neden kapanmadı

Bugun aklıma takılmıştı bu soru nedense

bencede kopan yerde çukur oluşması lazımdı
hem çukur olsa bugüne kadar kız kovalayan vatandaş bundan sonra erkek kovalardı yani en azından orası yine bişeye yarardı

o tarz ayrıntılara bakmıyorum ben öyle düşünürsen bir çok sahnede mantık bulamazsın

Yok o mana dememiştim

Bunlar iyileşebiliyor mu?
anlamında sormuştum

Yok o mana dememiştim

Bunlar iyileşebiliyor mu?
anlamında sormuştum
onca kurt yılan içlerinden fırlıyor hala nasıl yaşayabiliyorlar o kısmı çözebilsem nasıl iyileştiklerinide rahat çözerdim
ufak kızdan çıkıp babaya saplanan yılan kızın kalınlığı kadardı kız nasıl hala yaşıyor ??
bence bunlar zombi yaşayan ölü