Diğer The Shannara Chronicles 1. Sezon Yorumları

1x3. Bölüm

yine hoş bir bölüm

amberle eretria mücadelesi güzeldi korsan kızı eretrianın bu gruba katılması lazım
yumurta oğlan wil inde katkısıyla bunlar iblisleri alteder yakında

iblis furry e karşı wil ilk kez elf taşlarını denedi fury i pişirdiysede wil in fazla gaz kullanımından dolayı takati kalmadı
son sahnede elyrcs e giren amberle nin yaprakla çıkacağını düşünüyorum

bende izledim 3 ve 4 bölümleri yine hareketli güzel bölümlerdi ayy senide bekliyoruz @destere bize sen önerdin seni çoktan geçtik biz
hanı yorumun nerde
)

@turkuazz seninde ilk iki bölümden sonraki bölümler hakkında yorumunu bulamadım nerde yorumlarınız

Son düzenleme:
1x4. Bölüm

bu bölüm harikaydı ..
önceki bölümde olmasını istediğim şey gerçekleşti eretria yı gruba bir şekilde kattılar sonunda
will eretria arası münasebetler komikti
will bayağı hızlı çıktı @xemrexxx ? tahmin ettiğimiz şekilde yumoş çıkmadı, soyunuk kız görünce elf taşıymış görevmiş herşeyi unutuyor oğlancık
yumurtanın şansına iki kız düştü

eretria ikinci kez soyunup elf taşlarını rahatlıkla çaldı will parlağından..

amberle'ye yalan söyleyen will, eretrianın kendisinden zorla taşları aldığını söylediğinde kahkaha attım

eretrianın karşılıklı mücadelemiz bir saat sürdü sözü komikti

şekil değiştiren dişi iblisin, will kılığına girip amberle ye saldırdığı sahne güzeldi,

1x5. Bölüm

dizi aynı tempoyla devam ediyor heyecan dorukta

eretrianın zincirle sürüklenerek götürülüşü zalimlikti buna rağmen cehelo tarafından gruba yapılan baskından sonra amberle nerdeyse cephelo nun tecavüzüne uğrayacaktı yine eretria yetişti prensesin imdadına korsan kızı sevmeye başladım

son sahne çok heyecanlıydı özellikle dişi iblisin oğul kılığına girip baab kralı öldürdüğü sahne onun yerine geçtiği sahte muhteşemdi
artık elflerin idarecisi iblis

bandon denen yuvarlağın öngörüleride bayağı işe yaramaya devam ediyor

prensesin kezban çıkışı gerçekten hayal kırıklığına yol açıyor

kralın büyük oğlu arion un öldüğünü sanmam iblis onun kılığında babayı öldürdü ama oğlancığı öldürmemiştir sanmıyorum çünkü göstermedi öyle bir sahne

korsan kızı nasıl beğenmedin ya eretria dizinin gülü şu anda prensesi bile son anda tecavüzden kurtardı

Son düzenleme:
1x6. Bölüm

harika harika süperdi bölüm
prenses amberle rüyasında bile will parlağıyla oynaşıyor
bu arada eretrianın sadece erkeklerle ilgilenmediğinide çözmüş olduk nerdeyse prensese ???

iblis kral kılığına girdikten sonra özgürce çalışıyor? büyük oğlanı avucuna aldı ona çıkarttığı kılıçla allanon u yoketti ? (ölmemiş olma ihtimali yüksek
) arion un mahsende kılıç çıkardığı sarışında gözüme hoş gözükmeye başladı

son sahnelerde heyecan doruktaydı iskeletor kılıklı remo prenses amberleye acımasızca işkence yapıyorduki pembe dudaklı parlak oğlan will kızın imdadına yetişti

bende @Çiğdem- gibi duygusalım sanırım? ufak kız mag e çok üzüldüm dışarıyı göremeden gitti kız son sahnede tam wil parlağı elf yumurtalarıyla peşlerindeki korkuluğu yokedecekti ama korsan vatandaş ipi kesip üçlüyü uçurumdan attı

pembe dudaklı will elf taşlarıyla peşlerindeki iblisi yoketti bence, ama son anda ipi kesen korsan işin içine etti gibi

@destere bak bu eritrea nın alt kısmı tamamını görmek istiyorsan diziye bekleriz
@Çiğdem- görmüş beğenmiş

bu havuz sahnesinin devamını biliyorum artık yine istediğim bölgeleri göremedim
birde burda eretria prensesi nerdeyse şapacaktı ?
kız zor kurtardı paçayı eretria kız oğlan ayırdetmiyor sanırım

Son düzenleme:
ayyy topluca izlemiştim son 3 bölümü aradanda baya zaman geçmişti teker teker yorum yapamadım 3 bölümü izlediğimi beğendiğimi belirttim haftalık son bölümleri izledikçe yorum yapıyorum detaylı

ayy ayrıca o yağmacı kızdan nefret ediyorum ben

bende topluca izledim dün dört bölüm birden izledim ama tek tek yorum yaptım

öyle kaçak yorum yapmak yok tek tek yorumluycan

ben ilk iki bölümünü izledim ama kalan bölümleri daha izleyemedim....biraz geciksede bölümleri izlerim.

çok iyi yapmışsın
bölümleri aradan çıkarmışsın ilk fırsatta bende izleyeceğim
bugün black sails le galavantı temizliyordum yakında geç kaldığım dizi kalmayacak
yalnız sen bu aralar bayağı ara verdin gibime geliyor

aslında bazen bir defada izlemek çok daha iyi oluyor
aynen hele boş günündeysen her bölüm bittiğinde yenisini açmak çok zevkli
ama bu dediğin için dizinin çok ağır konuya sahip olmaması lazım mesela the shannara orta karar görsellği ve eğlencesi bol bir dizi kafa yormuyor günde 6 bölümde izlerim rahatlıkla ama mesela bir billions dizisi günde bir bölüm bile insanı yıpratıyor

çok doğru bu birazda diziye bağlı izleyiciyi yoran dizi olursa ard arda bölüm izlemek daha zor olur..ama dizi yapısına göre daha farklı tarzda olursa da bir defada 10 bölüm dahi izlenilir..

1x7. Bölüm

harika bir bölümdü

eretroşum tontoşum çok zor durumda
elf avcıları elf kulağından çay yapıyorlarmış @xemrexxx @Çiğdem-

uçurumdan aşağı düştüklerinde hiçbirinin ölmeyeceğini biliyorduk ama yinede heyecan basmıştı

iblis kral avanak oğulları anderle arion u kandırıp dag mor un üstüne saldı arion öldüde ander yumuşağını son anda druid alanon kurtardı yoksa o da fok yoluna gidiyordu

ander in babası kılığına girmiş iblisi yokedişi pek bişey ifade etmiyor o salaklıkla başka bir yerde yine oturacak bir kazık bulur kendisine

en heyecanlı sahneelr amberle ile eretria nın elf avcılarından kaçış sahneelriydi son anda bizim yumurta wil perk in uçan kazıyla amberle yi kurtardı ama, eretria zora adlı seksi şempanzenin eline geçti

bir sonraki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum eretriam nurtopum bir an önce mutluluğa erişmeli

7.bölüm izledim bende @destere @xemrexxx dizi gayet iyi gidiyor

aaa bence çok kolay oldu kurtulmaları akıntıya falan yakalanabilirlerdi falan
ayy ayrıca druid ölmemiş çok sevindim

aa kralın sarışın oğlu öldü keşke diğer siyah saçlısı ölseydi

@destere senin şu yağmacı kız erekra yakalandı ohhh geberir inş kurtuluruz şundan