Diğer The Shannara Chronicles 1. Sezon Yorumları

7.bölüm izledim bende @destere @xemrexxx dizi gayet iyi gidiyor :Z:Z:Z
aaa bence çok kolay oldu kurtulmaları akıntıya falan yakalanabilirlerdi falan :F ayy ayrıca druid ölmemiş çok sevindim :Z
aa kralın sarışın oğlu öldü keşke diğer siyah saçlısı ölseydi:ppp:

@destere senin şu yağmacı kız erekra yakalandı ohhh geberir inş kurtuluruz şundan :Z

eretria ya laf yok kızcağız gittikçe daha bir değerleniyor gözümde :) bir ara hızını alamayıp amberle ye sulanmaya başladı kızdan şüphe ettim ama sağlam kızmış arkadaşlarını satmıyor onlar için o güzel vücudunu siper ediyor kızcağız :)
bu bölümde kulağı kopan perk adlı oğlancık tam senlikti ondan bahsetmemişsin:)
senin prenslerden hem ander hemde ölen arion çok salak tipler keşke ikisi ölseydi :)

eretria ya laf yok kızcağız gittikçe daha bir değerleniyor gözümde :) bir ara hızını alamayıp amberle ye sulanmaya başladı kızdan şüphe ettim ama sağlam kızmış arkadaşlarını satmıyor onlar için o güzel vücudunu siper ediyor kızcağız :)
bu bölümde kulağı kopan perk adlı oğlancık tam senlikti ondan bahsetmemişsin:)
senin prenslerden hem ander hemde ölen arion çok salak tipler keşke ikisi ölseydi :)
ayy drion ölmediya önemli olan o arrowdan sevdiğim bir oyuncuydu:F

elektramıdır nedir hiç ısınamadım ayol ben onun yağmacı üvey babasını merak ediyorum o adam faydalı olabilir aslında :F:F:F

ayy drion ölmediya önemli olan o arrowdan sevdiğim bir oyuncuydu:F

elektramıdır nedir hiç ısınamadım ayol ben onun yağmacı üvey babasını merak ediyorum o adam faydalı olabilir aslında :F:F:F

onun çopur yüzlü üvey babasını ne yapacaksın sapığın tekiydi zaten :) kırgınlardaki kemal neyse o da aynı karakterde kendi üvey kızına sarkıyordu :)
drion derken sanırım druid den bahsediyordun :) o senlik olabilir de baklavalı çocuk onu @xemrexxx senden kapabilir benden söylemesi :)

onun çopur yüzlü üvey babasını ne yapacaksın sapığın tekiydi zaten :) kırgınlardaki kemal neyse o da aynı karakterde kendi üvey kızına sarkıyordu :)
drion derken sanırım druid den bahsediyordun :) o senlik olabilir de baklavalı çocuk onu @xemrexxx senden kapabilir benden söylemesi :)
Bence o sari cocuk tam senlik tuysuzun teki eritrea da kacti sapmaktan alt taraf da bos galiba :D

Bence o sari cocuk tam senlik tuysuzun teki eritrea da kacti sapmaktan alt taraf da bos galiba :D

son bölümü izle her iki kızda yumurtaya aşık madem yumurtada malzeme yok bunlar oğlanı ne yapmayı düşünüyor o zaman :)
hem oğlancığın kime ne zararı var dizide eretria ve amberle olmasa gideri olan tek şey o :))

Abi bu dzii guzel midir ya onerir misiniz ?? Ahs ve expanse bitti bosluga dustum :F tvd yetmiyor

bölümler baya birikti ya benim:) daha iki bölüm izlemişim..bu hafta iki bölüm daha izlemeye çalışacağım:)

daha bölümler çok ilerlemeden bence bir yerden başla :) yoksa sonra çok birikiyor gözün kesmiyor baştan almaya insan vazgeçiyor? bir iki dizide bana öyle olmuştu :)

8. bölüm çıkmış izlemeyi unutmayalım :) @xemrexxx @turkuazz

@cookies
aa bana söylüyordun kendin izlememişsin bee :F:F:F

8.bölüm yorumum @destere @xemrexxx @cookies
ayyy şu elektra yüzünden bu bölümü beğenmedim pek koskoca bölümü ona ayırmışlar gebermedi gitti:ppp::ppp::ppp:

will ve ambelella yakınlaştıkları zamanda şu yağmacı adamçıktı ortaya tekrar ölmesine üzüldüm gerçekten ben tuhaf şekilde seviyordum o adamı:T

aa bana söylüyordun kendin izlememişsin bee :F:F:F

8.bölüm yorumum @destere @xemrexxx @cookies
ayyy şu elektra yüzünden bu bölümü beğenmedim pek koskoca bölümü ona ayırmışlar gebermedi gitti:ppp::ppp::ppp:

will ve ambelella yakınlaştıkları zamanda şu yağmacı adamçıktı ortaya tekrar ölmesine üzüldüm gerçekten ben tuhaf şekilde seviyordum o adamı:T
ambelella kim? :)) kızın karizmasını yerle bir ettin :)

senin cephalo yaşıyormuş diyecektim müjdeyi verecektim ama sonunda
öldürdüler :)

aaa çok üzüldüm o adama yaa ara sıra işe yarıyordu :F:F:F

ama ilk defa bir işe yaradı seninki ? :) o kendini feda etmese kızlara zarar gelecekti hele senin pembe dudaklı wil çoktan gitmişti:) cephalo nun giderayak iyilik yapası geldi :) keşke dönüp silahı alsaydılar :)

9.bölüm ayy süper bir bölümdü @destere için ise çok üzücü bir bölüm olabilir ama neden üzüntülü spoide anlatıcam @xemrexxx @cookies :F:F:F
elektira ambelella ve will sahneleri bölüm boyunca çok heyecanlıydı şu sonda çıkan cadoloz kadınlar ambellela ve elektirayı birbirine düşürdüler :F

ambellela kayboldu ve @destere için üzücü haber elektira öldü galiba ayy inş bu sefer gebermiştir kurtuluruz :Z:Z:Z