Diğer The Shannara Chronicles 1. Sezon Yorumları

1x3. Bölüm

yine hoş bir bölüm

amberle eretria mücadelesi güzeldi korsan kızı eretrianın bu gruba katılması lazım :) yumurta oğlan wil inde katkısıyla bunlar iblisleri alteder yakında :)
iblis furry e karşı wil ilk kez elf taşlarını denedi fury i pişirdiysede wil in fazla gaz kullanımından dolayı takati kalmadı :) son sahnede elyrcs e giren amberle nin yaprakla çıkacağını düşünüyorum :)

bende izledim 3 ve 4 bölümleri yine hareketli güzel bölümlerdi ayy senide bekliyoruz @destere bize sen önerdin seni çoktan geçtik biz :A:A:A
hanı yorumun nerde :))

@turkuazz seninde ilk iki bölümden sonraki bölümler hakkında yorumunu bulamadım nerde yorumlarınız :)

Son düzenleme:
1x4. Bölüm

bu bölüm harikaydı ..
önceki bölümde olmasını istediğim şey gerçekleşti eretria yı gruba bir şekilde kattılar sonunda :) will eretria arası münasebetler komikti :) will bayağı hızlı çıktı @xemrexxx ? tahmin ettiğimiz şekilde yumoş çıkmadı, soyunuk kız görünce elf taşıymış görevmiş herşeyi unutuyor oğlancık :) yumurtanın şansına iki kız düştü :)
eretria ikinci kez soyunup elf taşlarını rahatlıkla çaldı will parlağından..:)
amberle'ye yalan söyleyen will, eretrianın kendisinden zorla taşları aldığını söylediğinde kahkaha attım :)
eretrianın karşılıklı mücadelemiz bir saat sürdü sözü komikti :)
şekil değiştiren dişi iblisin, will kılığına girip amberle ye saldırdığı sahne güzeldi,

1x5. Bölüm

dizi aynı tempoyla devam ediyor heyecan dorukta :)
eretrianın zincirle sürüklenerek götürülüşü zalimlikti buna rağmen cehelo tarafından gruba yapılan baskından sonra amberle nerdeyse cephelo nun tecavüzüne uğrayacaktı yine eretria yetişti prensesin imdadına korsan kızı sevmeye başladım :)
son sahne çok heyecanlıydı özellikle dişi iblisin oğul kılığına girip baab kralı öldürdüğü sahne onun yerine geçtiği sahte muhteşemdi :) artık elflerin idarecisi iblis :)
bandon denen yuvarlağın öngörüleride bayağı işe yaramaya devam ediyor

5.bölümü izledim şimdi
kralı öldüren oğlu mu ı,oğluysa oğlunun içine iblis kaçtıysa oğlu nerede (b)
eretria sonunda gözüme girdi çikinella falan ama kurtardı millei yağmacı adam da iblisi öldürdü helal
brandon druid etkisiyle içine kaçanlar nedeniyle fenalaştı bakalım ne olacak :D
prenses tam biz kezban çıktı eretriayı kıskanmak falan.ss görevi tehlikeye atmak.ss
küçük amcayla komutan kadın da geçmişte işleri pişirmiş helal

point: 8

prensesin amcalarından büyük olanı @vadikızı küçük olanı @Çiğdem- le evlendirelim ikisi de parlakçana :D @Harunnn60 @destere

prensesin kezban çıkışı gerçekten hayal kırıklığına yol açıyor :)

kralın büyük oğlu arion un öldüğünü sanmam iblis onun kılığında babayı öldürdü ama oğlancığı öldürmemiştir sanmıyorum çünkü göstermedi öyle bir sahne

5.bölümü izledim bende @destere @cookies
kısa bölüm yorumum
aksiyonlu bir bölümü yin ayy özellikle şu yağmacıların liderinin yaptığı okadar iğrençlikten sonra şu sarışın başrol çocukla birlikte şu saraydan gelen ibrise karşı birlikt savasması çok iyiydi bence o adam iyi tarafa geçerse işlerine yarayabilir bence şu taşlarıda nasıl kullanıcağını öürensin artık bir an önce :F
şu yağmacı kızdan nefret ediyorum ıyyy :ppp::ppp::ppp:

@xemrexxx senin soruna cevabım :F:F:F
ayoll kralın oğlu başka bir yerde yanında bir kadınla saraydan bir oğlan daha vardı isimlerini ezberleyemedim henüz ama başka yereler:F:F:F
kralı öldüren şekil değiştiren iblislerden sanırım oğlunun şekline girmiş kralı öldürüp bu seferde kralın şekline girdi tahta iblis geçti yanı bakalım ne olucak:F

korsan kızı nasıl beğenmedin ya eretria dizinin gülü şu anda prensesi bile son anda tecavüzden kurtardı :)

Son düzenleme:
1x6. Bölüm

harika harika süperdi bölüm :) prenses amberle rüyasında bile will parlağıyla oynaşıyor :) bu arada eretrianın sadece erkeklerle ilgilenmediğinide çözmüş olduk nerdeyse prensese ??? :)
iblis kral kılığına girdikten sonra özgürce çalışıyor? büyük oğlanı avucuna aldı ona çıkarttığı kılıçla allanon u yoketti ? (ölmemiş olma ihtimali yüksek :) ) arion un mahsende kılıç çıkardığı sarışında gözüme hoş gözükmeye başladı :)
son sahnelerde heyecan doruktaydı iskeletor kılıklı remo prenses amberleye acımasızca işkence yapıyorduki pembe dudaklı parlak oğlan will kızın imdadına yetişti :)
bende @Çiğdem- gibi duygusalım sanırım? ufak kız mag e çok üzüldüm dışarıyı göremeden gitti kız son sahnede tam wil parlağı elf yumurtalarıyla peşlerindeki korkuluğu yokedecekti ama korsan vatandaş ipi kesip üçlüyü uçurumdan attı:)

6.bölüm ayy belkide bu sezonun en iyi bölümü olabilir sonu harikaydı eğer diziboxan izlediyseniz son 5 dakıkasını kesmişler reklam koymuşlar başka siteden bakıjn sonuna
@xemrexxx @cookies @destere @turkuaz
aaa bizimkiler gittikleri şatoda yaratığa benzeyen bir adamın tuzağına düştüler ayy o kız kurtulamadan öldü ağladım vlla dışarıyı göremeden gitti çocuk:T

ayy şu yağmacı adama tam ısınmıstım bizimkileri çukurdan aşşağıya attı ayol şarısın çocuğun büyüsü iblise birşey yapmadı uçurumdan düştüler sonu harikaydı😱😱😱

aaa druids öldümü ayy inanmıyorum favori adamımdı ayol şarısın çocuğada daha çok öğreticeği şeyler vardı :T

pembe dudaklı will elf taşlarıyla peşlerindeki iblisi yoketti bence, ama son anda ipi kesen korsan işin içine etti gibi :)

@destere bak bu eritrea nın alt kısmı tamamını görmek istiyorsan diziye bekleriz:) @Çiğdem- görmüş beğenmiş :A
12670121_975069665862568_8548362107879704941_n.png

bu havuz sahnesinin devamını biliyorum artık yine istediğim bölgeleri göremedim :) birde burda eretria prensesi nerdeyse şapacaktı ? :) kız zor kurtardı paçayı eretria kız oğlan ayırdetmiyor sanırım :)

Son düzenleme:
1x6. Bölüm

harika harika süperdi bölüm :) prenses amberle rüyasında bile will parlağıyla oynaşıyor :) bu arada eretrianın sadece erkeklerle ilgilenmediğinide çözmüş olduk nerdeyse prensese ??? :)
iblis kral kılığına girdikten sonra özgürce çalışıyor? büyük oğlanı avucuna aldı ona çıkarttığı kılıçla allanon u yoketti ? (ölmemiş olma ihtimali yüksek :) ) arion un mahsende kılıç çıkardığı sarışında gözüme hoş gözükmeye başladı :)
son sahnelerde heyecan doruktaydı iskeletor kılıklı remo prenses amberleye acımasızca işkence yapıyorduki pembe dudaklı parlak oğlan will kızın imdadına yetişti :)
bende @Çiğdem- gibi duygusalım sanırım? ufak kız mag e çok üzüldüm dışarıyı göremeden gitti kız son sahnede tam wil parlağı elf yumurtalarıyla peşlerindeki korkuluğu yokedecekti ama korsan vatandaş ipi kesip üçlüyü uçurumdan attı:)

pembe dudaklı will elf taşlarıyla peşlerindeki iblisi yoketti bence, ama son anda ipi kesen korsan işin içine etti gibi :)

bu havuz sahnesinin devamını biliyorum artık yine istediğim bölgeleri göremedim :) birde burda eretria prensesi nerdeyse şapacaktı ? :) kız zor kurtardı paçayı eretria kız oğlan ayırdetmiyor sanırım :)
ayyy topluca izlemiştim son 3 bölümü aradanda baya zaman geçmişti teker teker yorum yapamadım 3 bölümü izlediğimi beğendiğimi belirttim haftalık son bölümleri izledikçe yorum yapıyorum detaylı :F:F:F

ayy ayrıca o yağmacı kızdan nefret ediyorum ben :A:A:A

ayyy topluca izlemiştim son 3 bölümü aradanda baya zaman geçmişti teker teker yorum yapamadım 3 bölümü izlediğimi beğendiğimi belirttim haftalık son bölümleri izledikçe yorum yapıyorum detaylı :F:F:F

ayy ayrıca o yağmacı kızdan nefret ediyorum ben :A:A:A
bende topluca izledim dün dört bölüm birden izledim ama tek tek yorum yaptım :)
öyle kaçak yorum yapmak yok tek tek yorumluycan :)

1x3. Bölüm

yine hoş bir bölüm

amberle eretria mücadelesi güzeldi korsan kızı eretrianın bu gruba katılması lazım :) yumurta oğlan wil inde katkısıyla bunlar iblisleri alteder yakında :)
iblis furry e karşı wil ilk kez elf taşlarını denedi fury i pişirdiysede wil in fazla gaz kullanımından dolayı takati kalmadı :) son sahnede elyrcs e giren amberle nin yaprakla çıkacağını düşünüyorum :)

hanı yorumun nerde :))

@turkuazz seninde ilk iki bölümden sonraki bölümler hakkında yorumunu bulamadım nerde yorumlarınız :)
ben ilk iki bölümünü izledim ama kalan bölümleri daha izleyemedim....biraz geciksede bölümleri izlerim.:)

aslında bazen bir defada izlemek çok daha iyi oluyor :)
aynen hele boş günündeysen her bölüm bittiğinde yenisini açmak çok zevkli :) ama bu dediğin için dizinin çok ağır konuya sahip olmaması lazım mesela the shannara orta karar görsellği ve eğlencesi bol bir dizi kafa yormuyor günde 6 bölümde izlerim rahatlıkla ama mesela bir billions dizisi günde bir bölüm bile insanı yıpratıyor :)

aynen hele boş günündeysen her bölüm bittiğinde yenisini açmak çok zevkli :) ama bu dediğin için dizinin çok ağır konuya sahip olmaması lazım mesela the shannara orta karar görsellği ve eğlencesi bol bir dizi kafa yormuyor günde 6 bölümde izlerim rahatlıkla ama mesela bir billions dizisi günde bir bölüm bile insanı yıpratıyor :)
çok doğru bu birazda diziye bağlı izleyiciyi yoran dizi olursa ard arda bölüm izlemek daha zor olur..ama dizi yapısına göre daha farklı tarzda olursa da bir defada 10 bölüm dahi izlenilir..

1x7. Bölüm

harika bir bölümdü

eretroşum tontoşum çok zor durumda :) elf avcıları elf kulağından çay yapıyorlarmış @xemrexxx @Çiğdem- :)
uçurumdan aşağı düştüklerinde hiçbirinin ölmeyeceğini biliyorduk ama yinede heyecan basmıştı :)
iblis kral avanak oğulları anderle arion u kandırıp dag mor un üstüne saldı arion öldüde ander yumuşağını son anda druid alanon kurtardı yoksa o da fok yoluna gidiyordu :)
ander in babası kılığına girmiş iblisi yokedişi pek bişey ifade etmiyor o salaklıkla başka bir yerde yine oturacak bir kazık bulur kendisine :)
en heyecanlı sahneelr amberle ile eretria nın elf avcılarından kaçış sahneelriydi son anda bizim yumurta wil perk in uçan kazıyla amberle yi kurtardı ama, eretria zora adlı seksi şempanzenin eline geçti :)

bir sonraki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum eretriam nurtopum bir an önce mutluluğa erişmeli :)

1x7. Bölüm

harika bir bölümdü

eretroşum tontoşum çok zor durumda :) elf avcıları elf kulağından çay yapıyorlarmış @xemrexxx @Çiğdem- :)
uçurumdan aşağı düştüklerinde hiçbirinin ölmeyeceğini biliyorduk ama yinede heyecan basmıştı :)
iblis kral avanak oğulları anderle arion u kandırıp dag mor un üstüne saldı arion öldüde ander yumuşağını son anda druid alanon kurtardı yoksa o da fok yoluna gidiyordu :)
ander in babası kılığına girmiş iblisi yokedişi pek bişey ifade etmiyor o salaklıkla başka bir yerde yine oturacak bir kazık bulur kendisine :)
en heyecanlı sahneelr amberle ile eretria nın elf avcılarından kaçış sahneelriydi son anda bizim yumurta wil perk in uçan kazıyla amberle yi kurtardı ama, eretria zora adlı seksi şempanzenin eline geçti :)

bir sonraki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum eretriam nurtopum bir an önce mutluluğa erişmeli :)
7.bölüm izledim bende @destere @xemrexxx dizi gayet iyi gidiyor :Z:Z:Z
aaa bence çok kolay oldu kurtulmaları akıntıya falan yakalanabilirlerdi falan :F ayy ayrıca druid ölmemiş çok sevindim :Z
aa kralın sarışın oğlu öldü keşke diğer siyah saçlısı ölseydi:ppp:

@destere senin şu yağmacı kız erekra yakalandı ohhh geberir inş kurtuluruz şundan :Z