Bu dizi bölüm ilerledikçe tutulacaktır..dizideki görsel efekt çok iyi..ayrıca dizinin kurgusu baya iyi..o yüzden diziyi izlemene çok sevindim..
Bu dizi bölüm ilerledikçe tutulacaktır..dizideki görsel efekt çok iyi..ayrıca dizinin kurgusu baya iyi..o yüzden diziyi izlemene çok sevindim..
ayyy @destere 2016da doğru yolu buldu ayol bu dizi lucifer bunları kenisi bana öenriyor eskiden 1 bölümüe bakması için fantastik dizilere dökmediğim dil kalmıyordu şimdi kendisi bulup öneriyorilk 2 bölümü izledim bu dizi tam @destere lik başroldeki oğlanı ağdalayıp budamasına da gerek yok şu an senden daha çekici
tabi o da sonunda senin gibi düşünüyor parlaklar konusundaayyy @destere 2016da doğru yolu buldu ayol bu dizi lucifer bunları kenisi bana öenriyor eskiden 1 bölümüe bakması için fantastik dizilere dökmediğim dil kalmıyordu şimdi kendisi bulup öneriyor
Gerçekten başroldeki oğlan felixden daha beter pembe dudaklı yumurta gibi çocukilk 2 bölümü izledim bu dizi tam @destere lik başroldeki oğlanı ağdalayıp budamasına da gerek yok şu an senden daha çekici
bu tür çok kullanışlı önce yatakta kullanır kızlar yeterli randıman alamazlarsa alışverişe gider dedikodu yaparlar inanmazsan @Çiğdem- e sorGerçekten başroldeki oğlan felixden daha beter pembe dudaklı yumurta gibi çocuk
Kızlar zaten harika ama olmasaydılar oğlanlada idare edilir yani
bu tür çok kullanışlı önce yatakta kullanır kızlar yeterli randıman alamazlarsa alışverişe gider dedikodu yaparlar inanmazsan @Çiğdem- e sor
hahah ayy vlla yumuşak bir çocuk kaınları herzaman en iyi dostuur bu çok açık ortada bir kadına hmcinsinden bile daha iyi dostluk yapar koriş örnek mesalaGerçekten başroldeki oğlan felixden daha beter pembe dudaklı yumurta gibi çocuk
Kızlar zaten harika ama olmasaydılar oğlanlada idare edilir yani
Ama bir sakıncası var tabi kadınların en önemli ihtiyaçlarını karşılayamaz böylesi yumoşlar sadece sevgi karın doyurmaz icraatta lazımhahah ayy vlla yumuşak bir çocuk kaınları herzaman en iyi dostuur bu çok açık ortada bir kadına hmcinsinden bile daha iyi dostluk yapar koriş örnek mesala
5.bölümü izledim bende @destere @cookies5.bölümü izledim şimdi
kralı öldüren oğlu mu ı,oğluysa oğlunun içine iblis kaçtıysa oğlu nerede
eretria sonunda gözüme girdi çikinella falan ama kurtardı millei yağmacı adam da iblisi öldürdü helal
brandon druid etkisiyle içine kaçanlar nedeniyle fenalaştı bakalım ne olacak
prenses tam biz kezban çıktı eretriayı kıskanmak falan.ss görevi tehlikeye atmak.ss
küçük amcayla komutan kadın da geçmişte işleri pişirmiş helal
point: 8
prensesin amcalarından büyük olanı @vadikızı küçük olanı @Çiğdem- le evlendirelim ikisi de parlakçana @Harunnn60 @destere
Ben o sevmediğimiz kızı zeynep değirmencioğluna benzetiyorum5.bölümü izledim bende @destere @cookies
kısa bölüm yorumumaksiyonlu bir bölümü yin ayy özellikle şu yağmacıların liderinin yaptığı okadar iğrençlikten sonra şu sarışın başrol çocukla birlikte şu saraydan gelen ibrise karşı birlikt savasması çok iyiydi bence o adam iyi tarafa geçerse işlerine yarayabilir bence şu taşlarıda nasıl kullanıcağını öürensin artık bir an önce
şu yağmacı kızdan nefret ediyorum ıyyy
@xemrexxx senin soruna cevabım
ayoll kralın oğlu başka bir yerde yanında bir kadınla saraydan bir oğlan daha vardı isimlerini ezberleyemedim henüz ama başka yereler
kralı öldüren şekil değiştiren iblislerden sanırım oğlunun şekline girmiş kralı öldürüp bu seferde kralın şekline girdi tahta iblis geçti yanı bakalım ne olucak
hahahah ayy prenses rolunde olan başroldekı kızıda ben vampir günlüklerinden elena sanmıştım ilk bölümde bende ona benzetiyorumBen o sevmediğimiz kızı zeynep değirmencioğluna benzetiyorum
O da benziyor hahahahah ayy prenses rolunde olan başroldekı kızıda ben vampir günlüklerinden elena sanmıştım ilk bölümde bende ona benzetiyorum