Diğer The Shannara Chronicles 1. Sezon Yorumları

ilk 2 bölümü izledim :D bu dizi tam @destere lik başroldeki oğlanı ağdalayıp budamasına da gerek yok şu an senden daha çekici :A
ayyy @destere 2016da doğru yolu buldu ayol bu dizi lucifer bunları kenisi bana öenriyor eskiden 1 bölümüe bakması için fantastik dizilere dökmediğim dil kalmıyordu şimdi kendisi bulup öneriyor :A:A:A

5.bölümü izledim şimdi
kralı öldüren oğlu mu ı,oğluysa oğlunun içine iblis kaçtıysa oğlu nerede (b)
eretria sonunda gözüme girdi çikinella falan ama kurtardı millei yağmacı adam da iblisi öldürdü helal
brandon druid etkisiyle içine kaçanlar nedeniyle fenalaştı bakalım ne olacak :D
prenses tam biz kezban çıktı eretriayı kıskanmak falan.ss görevi tehlikeye atmak.ss
küçük amcayla komutan kadın da geçmişte işleri pişirmiş helal

point: 8

prensesin amcalarından büyük olanı @vadikızı küçük olanı @Çiğdem- le evlendirelim ikisi de parlakçana :D @Harunnn60 @destere

ilk 2 bölümü izledim :D bu dizi tam @destere lik başroldeki oğlanı ağdalayıp budamasına da gerek yok şu an senden daha çekici :A
Gerçekten başroldeki oğlan felixden daha beter pembe dudaklı yumurta gibi çocuk:)
Kızlar zaten harika ama olmasaydılar oğlanlada idare edilir yani:)

Gerçekten başroldeki oğlan felixden daha beter pembe dudaklı yumurta gibi çocuk:)
bu tür çok kullanışlı önce yatakta kullanır kızlar yeterli randıman alamazlarsa alışverişe gider dedikodu yaparlar inanmazsan @Çiğdem- e sor:A

bu tür çok kullanışlı önce yatakta kullanır kızlar yeterli randıman alamazlarsa alışverişe gider dedikodu yaparlar inanmazsan @Çiğdem- e sor:A
hahah ayy vlla yumuşak bir çocuk kaınları herzaman en iyi dostuur bu çok açık ortada bir kadına hmcinsinden bile daha iyi dostluk yapar koriş örnek mesala:F:F:F

hahah ayy vlla yumuşak bir çocuk kaınları herzaman en iyi dostuur bu çok açık ortada bir kadına hmcinsinden bile daha iyi dostluk yapar koriş örnek mesala:F:F:F
Ama bir sakıncası var tabi:) kadınların en önemli ihtiyaçlarını karşılayamaz böylesi yumoşlar:) sadece sevgi karın doyurmaz icraatta lazım:)

5.bölümü izledim şimdi
kralı öldüren oğlu mu ı,oğluysa oğlunun içine iblis kaçtıysa oğlu nerede (b)
eretria sonunda gözüme girdi çikinella falan ama kurtardı millei yağmacı adam da iblisi öldürdü helal
brandon druid etkisiyle içine kaçanlar nedeniyle fenalaştı bakalım ne olacak :D
prenses tam biz kezban çıktı eretriayı kıskanmak falan.ss görevi tehlikeye atmak.ss
küçük amcayla komutan kadın da geçmişte işleri pişirmiş helal

point: 8

prensesin amcalarından büyük olanı @vadikızı küçük olanı @Çiğdem- le evlendirelim ikisi de parlakçana :D @Harunnn60 @destere
5.bölümü izledim bende @destere @cookies
kısa bölüm yorumum
aksiyonlu bir bölümü yin ayy özellikle şu yağmacıların liderinin yaptığı okadar iğrençlikten sonra şu sarışın başrol çocukla birlikte şu saraydan gelen ibrise karşı birlikt savasması çok iyiydi bence o adam iyi tarafa geçerse işlerine yarayabilir bence şu taşlarıda nasıl kullanıcağını öürensin artık bir an önce :F
şu yağmacı kızdan nefret ediyorum ıyyy :ppp::ppp::ppp:

@xemrexxx senin soruna cevabım :F:F:F
ayoll kralın oğlu başka bir yerde yanında bir kadınla saraydan bir oğlan daha vardı isimlerini ezberleyemedim henüz ama başka yereler:F:F:F
kralı öldüren şekil değiştiren iblislerden sanırım oğlunun şekline girmiş kralı öldürüp bu seferde kralın şekline girdi tahta iblis geçti yanı bakalım ne olucak:F

5.bölümü izledim bende @destere @cookies
kısa bölüm yorumum
aksiyonlu bir bölümü yin ayy özellikle şu yağmacıların liderinin yaptığı okadar iğrençlikten sonra şu sarışın başrol çocukla birlikte şu saraydan gelen ibrise karşı birlikt savasması çok iyiydi bence o adam iyi tarafa geçerse işlerine yarayabilir bence şu taşlarıda nasıl kullanıcağını öürensin artık bir an önce :F
şu yağmacı kızdan nefret ediyorum ıyyy :ppp::ppp::ppp:

@xemrexxx senin soruna cevabım :F:F:F
ayoll kralın oğlu başka bir yerde yanında bir kadınla saraydan bir oğlan daha vardı isimlerini ezberleyemedim henüz ama başka yereler:F:F:F
kralı öldüren şekil değiştiren iblislerden sanırım oğlunun şekline girmiş kralı öldürüp bu seferde kralın şekline girdi tahta iblis geçti yanı bakalım ne olucak:F
Ben o sevmediğimiz kızı zeynep değirmencioğluna benzetiyorum :)

Mtv teen wolftan masrafları kısmış buraya aktırmış.
İlk 3 bölümü esneye esneye izlemiştim. Manu menner olmasa bakmazdım bile diziye. Kardeşim beğendi diziyi, en ilginci annem de rast geldi diziye (Allah'tan sakıncalı öğeler yoktu içinde:F) o da beğendi:F

Yazın devam edicem. Evdekilere şuan hiç hatırlatma gereği duymuyorum bile:F

@destere bak bu eritrea nın alt kısmı tamamını görmek istiyorsan diziye bekleriz:) @Çiğdem- görmüş beğenmiş :A
12670121_975069665862568_8548362107879704941_n.png

1x1

Dizinin ilk sahneleri fena değildi sonra konuyu anlayınca benlik bir dizi olmadığını anladım .Çocuğun annesi öldükten sonra ki sahnelerden sonra bu sonucu ortaya çıkarmaya başladım D.Bunun dışında diziyi izlemeye devam edersem diğer deyişle şans tanırsam dizinin o muhteşem görüntü kalitesinden ötürü izlerim.Dizinin başrolünde ki kıza aşık olmuş olabilirim ama onun için bu diziye katlanabilir miyim bilemem:D.

Puanım: 4/10
.

6.bölüm ayy belkide bu sezonun en iyi bölümü olabilir sonu harikaydı eğer diziboxan izlediyseniz son 5 dakıkasını kesmişler reklam koymuşlar başka siteden bakıjn sonuna
@xemrexxx @cookies @destere @turkuaz
aaa bizimkiler gittikleri şatoda yaratığa benzeyen bir adamın tuzağına düştüler ayy o kız kurtulamadan öldü ağladım vlla dışarıyı göremeden gitti çocuk:T

ayy şu yağmacı adama tam ısınmıstım bizimkileri çukurdan aşşağıya attı ayol şarısın çocuğun büyüsü iblise birşey yapmadı uçurumdan düştüler sonu harikaydı😱😱😱

aaa druids öldümü ayy inanmıyorum favori adamımdı ayol şarısın çocuğada daha çok öğreticeği şeyler vardı :T