Netflix The Protector (Hakan: Muhafız) - Dizi Yorumları

Fazla sert bakmamak lazım, ilk dizi sonuçta. Hatalarıyla, emekleriyle bir şey yapmaya çalışmışlar. Bizimkiler zaten eleştirmeyi sever, bir kere de 'güzel olmuş, helal olsun' demeyiz. O iş ne kadar mükemmel olursa olsun muhakkak bir şey aranır altında. Ben izlemedim ama işin arkasındayım. :D
Aaa bırak şu zibidiyi ayoll Berenin dizisine helal olsun deriz :A :A :A

Aynen. :A Millet gidip 13RW, Dark, LCdP izliyor. Bunu niye izlesin? :A
Almanyanın yarısı türkken, onlardan alman olarak bahsetmen iyi oldu benim savım açısından:A:A Türk dizisi izlemıyorlar onlar dersen hiç inanmam Çukur'u trendlere sokuyorlar :F Ki Çağatay'ı da izlerler. Ve netflix sonucları Alman halkı olarak görunecek ama :A
Kanalına o mu katkı sağladı Beren mi ayoll :A :A :A @xBUGRAx @Forumdash Gibi ticari bak parlaklara değil :A :A :A
İşte olur da Çağatay kanal D'ye dizi yaparsa? :A @Yiğitt güzel yoldasın:A

Almanyanın yarısı türkken, onlardan alman olarak bahsetmen iyi oldu benim savım açısından:A:A Türk dizisi izlemıyorlar onlar dersen hiç inanmam Çukur'u trendlere sokuyorlar :F Ki Çağatay'ı da izlerler. Ve netflix sonucları Alman halkı olarak görunecek ama :A

İşte olur da Çağatay kanal D'ye dizi yaparsa? :A @Yiğitt güzel yoldasın:A
Şu avatarını değiştir @serhatt ile seni karıştırıyorum başım döndü :A :A :A

Aaa bu diziyle büyük rezil olacakları belliydi biraz tepkilere baktımda @ozgur2113 dışında beğenen bir Allahın kulu yok oda parlakçı akımına katılmasıyla beğenmiş yanı Çağatayın görüntüsüne bakarak beğeniyor konuyla alakası yok :A :A :A

Daha bu iyi günleri bir izlemeye başlıyayım ozaman daha iyi gömerim :A Kanal zaten böyle olucağını bildiği için Beren ile karizmayı düzeltmeye çalışacaklar :A @sokak sanati @serhatt @MasacRE- @dreamy @Yiğitt @Forumdash @kerem
Beğenmeyen kadar beğenen kitle de var. Ben Çağatay için izlemiyorum ki. Zaten Netflix üyesiyim birçok dizisini izledim bu da ilk türk dizisi olduğu için izledim. :D Parlakçı falan da değilim :A

Dizinin eksiklikleri var zaten bunu belirttim. Ama belirtildiği gibi vasat bir iş değil. Bu kadar gömülmesini anlamıyorum.