Netflix The Protector (Hakan: Muhafız) - Dizi Yorumları

İnanmaman beni derinden üzdü emin ol :D dizi zaten bilim kurgu dizisi değil. Ben bunun kitabını okudum. Imdb hariç diziye bilim kurgu diyen yok ki sende bilim kurgu yok diye diziyi kötülüyorsun. Kötü düşünülmüş bir şaka gibi
IMDb'ye göre yorum yaptım ben. Hiçkimsenin bilim kurgu dememesinin sebebi, dizide bilim kurgu adına bir şey olmaması.

Ayol dünya sadece Alman ya da Amerika'dan mi oluşuyor her ne kadar diziyi ben sevmeyecek olsam da ilgi göreceği yerler var Latin Amerika, Hindistan hatta asla vazgeçmem gibi basit işin Youtube Almanya'da trendlere girdiğini düşünürsek senin alamanya da da takip eden çok olur:A
Latin Amerika'yı anlarım da Hindistan ne alaka? Başına armut mu düştü? :A

Bu dizi asla burada izlenmez, e zaten izlerlerse Türkiye'nin dengi olan araplar vs. izler. :A

Evet fantastik işler tüm dünyada çok yaygın ama Türk dizilerinin de bir başarısı var. En dram diziler bile dünyada konuşuluyorsa bu dizi de ses getirecek diye düşünüyorum. :D
Türk dizilerinin sadece belirli ülkelerde başarısı var ama. (Arap ülkelerinde vs.) Ki bu dizinin dram ağırlıklı bir dizi olmadığını da varsayarsak senaryoyu gerçekten basit ve vasattı. O yüzden izlerse Türkiye'dekiler izler. :D

IMDb'ye göre yorum yaptım ben. Hiçkimsenin bilim kurgu dememesinin sebebi, dizide bilim kurgu adına bir şey olmaması.
Aksine bu bir kitap uyarlaması ve kitapta da bilim kurguya dahil birşey yok zaten. Eleştirecekseniz bari sağlam bir nedeniniz olsun. Diziyi eleştiriyorsun çünkü bilim kurgu yok
Sonuç. Dizinin uyarlandığı kitap zaten bilim kurgu değil...... böyle eleştirmek için atılmış yorumlar beni gerçekten bitiriyor :D

Türk dizilerinin sadece belirli ülkelerde başarısı var ama. (Arap ülkelerinde vs.) Ki bu dizinin dram ağırlıklı bir dizi olmadığını da varsayarsak senaryoyu gerçekten basit ve vasattı. O yüzden izlerse Türkiye'dekiler izler. :D
Twitterdan haberin yok galiba. 12 saat dinya gündeminin yanında 6 ülkenin twitterında tt ye çıktı. Kendinizi yalanlıyorsunuz ama neyse

Aksine bu bir kitap uyarlaması ve kitapta da bilim kurguya dahil birşey yok zaten. Eleştirecekseniz bari sağlam bir nedeniniz olsun. Diziyi eleştiriyorsun çünkü bilim kurgu yok
Sonuç. Dizinin uyarlandığı kitap zaten bilim kurgu değil...... böyle eleştirmek için atılmış yorumlar beni gerçekten bitiriyor :D
IMDb'ye göre yorum yaptım ben.

Aynen ben yazıcaktım Luke Cage'dan alinmiş diye:F Hayır koskoca netflixsin, lansmanlarda yabancılarla çaliştik demeyi biliyorsunuz ama 5 saniyeik sahneyi ABD'ye (en basit) mail yoluyla yollayım iki efekt attıramamişlar mı:A Sanırın app ile vine videosu çekiyorsun :F

Baya tırt dizi olmuş. Diyalogları 9 yaşındaki bir çocuğa yazdırdılar herhalde. :A

İlk bölümün sonunda merak ettirdiler ve ikiyi de izledim ama benden bu kadar. :)

Güzel yanı İstanbul iyi tanıtılmış daha ilk bölümden. İlk bölümü merak edip izleyen yabancılar için iyi reklam. :)
Dizinin dialoglarının basit oldugu fragmandan belliydi zaten. Herkesin ortak görüşü ilk okul ingilizcesini türkçeye cevrilmiş gibi demesiydi:A
Valla sırf Türk dizisi diye övmenin anlamı yok yabancılar da aynısını yapınca yerin dibine batırıyorum, adilim bence. :A

Kısa süreleri destekliyoruz tabii ki bu dizinin de iyi çıkmasını isterdim ama çıkmamış maalesef. BluTV'nin dizileri bu konuda çok daha iyiler mesela. Masum harikaydı. 7Yüz iyiydi. Bartu Ben'in ilk bölümünü sevdim onun devamını izlemek ve Bozkır'ı izlemek için üyelik alacağım bu ay. PuhuTV'nin de dizileri iyiydi. Bu dizi hepsi içinde en zayıfı gibi gözüküyor. Bunu beğenirsek giderler bunun gibi diziler çekmeye devam ederler. :)
Kırmızıladiğim yerde adamlar 6 bölüm izleyip diyebiliyor sen 2 bölümcükle:A

Alamanyada yaşiyorsun ama hiç almanyayı yurtdişi olarak görmuyorsun :F

Aynen ben yazıcaktım Luke Cage'dan alinmiş diye:F Hayır koskoca netflixsin, lansmanlarda yabancılarla çaliştik demeyi biliyorsunuz ama 5 saniyeik sahneyi ABD'ye (en basit) mail yoluyla yollayım iki efekt attıramamişlar mı:A Sanırın app ile vine videosu çekiyorsun :F

Dizinin dialoglarının basit oldugu fragmandan belliydi zaten. Herkesin ortak görüşü ilk okul ingilizcesini türkçeye cevrilmiş gibi demesiydi:A

Kırmızıladiğim yerde adamlar 6 bölüm izleyip diyebiliyor sen 2 bölümcükle:A

Alamanyada yaşiyorsun ama hiç almanyayı yurtdişi olarak görmuyorsun :F
Yoo, görüyorum da daha burdakilerin diziden haberi bile yok ki izlesinler. :F

Aaa bu diziyle büyük rezil olacakları belliydi biraz tepkilere baktımda @ozgur2113 dışında beğenen bir Allahın kulu yok oda parlakçı akımına katılmasıyla beğenmiş yanı Çağatayın görüntüsüne bakarak beğeniyor konuyla alakası yok :A :A :A

Daha bu iyi günleri bir izlemeye başlıyayım ozaman daha iyi gömerim :A Kanal zaten böyle olucağını bildiği için Beren ile karizmayı düzeltmeye çalışacaklar :A @sokak sanati @serhatt @MasacRE- @dreamy @Yiğitt @Forumdash @kerem

Aaa bu diziyle büyük rezil olacakları belliydi biraz tepkilere baktımda @ozgur2113 dışında beğenen bir Allahın kulu yok oda parlakçı akımına katılmasıyla beğenmiş yanı Çağatayın görüntüsüne bakarak beğeniyor konuyla alakası yok :A :A :A

Daha bu iyi günleri bir izlemeye başlıyayım ozaman daha iyi gömerim :A Kanal zaten böyle olucağını bildiği için Beren ile karizmayı düzeltmeye çalışacaklar :A @sokak sanati @serhatt @MasacRE- @dreamy @Yiğitt @Forumdash @kerem
e49d8bae-d752-40b7-84e5-661f2779a445.jpg

Yavaş yavaş gözüme giriyorsun, bu mesajın altına imzamı atarım. :Z

Fazla sert bakmamak lazım, ilk dizi sonuçta. Hatalarıyla, emekleriyle bir şey yapmaya çalışmışlar. Bizimkiler zaten eleştirmeyi sever, bir kere de 'güzel olmuş, helal olsun' demeyiz. O iş ne kadar mükemmel olursa olsun muhakkak bir şey aranır altında. Ben izlemedim ama işin arkasındayım. :D