Netflix The Protector (Hakan: Muhafız) - Dizi Yorumları

Çok bir şey görünmüyor Çiğdem’i kesmez bence ama sosyal medyada çağatayın poposu yazılı tweetler gördüm :A O kadarı bile yetiyor demek ki :A @Çiğdem-
kız ben de okan yalabıkla burçin terzioğlu partner olacak tweetleri gördüm resmen diziyi izlemem için @Forumdash tuzak kurmuş derdim ay yapım dizisi olsa ama bu sefer @Aserat tan şüpheleniyorum .ss :A

maskeler düştü yine:A

Due758oWoAI4ZpQ.jpg
Şey gibi olmuş bu osmanlıca yada arapçayı büyü yazısı sanmak gibi :F Boş beleş bir haber:A
Osmanlıca Çanakkale Şehit haberiymiş.
osmanlicaturkcesi_canakkale_sehidi_yuzbasi_kazim_efendi.jpg

Aaa bu diziyle büyük rezil olacakları belliydi biraz tepkilere baktımda @ozgur2113 dışında beğenen bir Allahın kulu yok oda parlakçı akımına katılmasıyla beğenmiş yanı Çağatayın görüntüsüne bakarak beğeniyor konuyla alakası yok :A :A :A

Daha bu iyi günleri bir izlemeye başlıyayım ozaman daha iyi gömerim :A Kanal zaten böyle olucağını bildiği için Beren ile karizmayı düzeltmeye çalışacaklar :A @sokak sanati @serhatt @MasacRE- @dreamy @Yiğitt @Forumdash @kerem
Aşırı önyargılıydım ve izlemeyi düşünmüyordum ama etrafımda herkes bunu konuştuğu için meraktan ilk bölümüne şans vereceğim. Konusu vs. hiç benlik değil. :T:
Bana hitap etmediğinin kanıtı işte :A

kız ben de okan yalabıkla burçin terzioğlu partner olacak tweetleri gördüm resmen diziyi izlemem için @Forumdash tuzak kurmuş derdim ay yapım dizisi olsa ama bu sefer @Aserat tan şüpheleniyorum .ss :A
Evet hatta sezon finalinde görünmüş bile. Daha 4. bölümdeyim ama şimdiden heyecanlandım resimleri görünce. Alem kadın görsün. :Z

DuZAKOyWwAAtpmr.jpg

Çift olarak da iyi görünüyorlar her ne kadar hala İlker Kaleli'yi gözlerim arasa da. :A

DuZAKQLW0AAnoiW.jpg