İzlemeye başlıyayımda sen ozaman gör ayollYavaş yavaş gözüme giriyorsun, bu mesajın altına imzamı atarım.
İzlemeye başlıyayımda sen ozaman gör ayollYavaş yavaş gözüme giriyorsun, bu mesajın altına imzamı atarım.
Aaa bırak şu zibidiyi ayoll Berenin dizisine helal olsun derizFazla sert bakmamak lazım, ilk dizi sonuçta. Hatalarıyla, emekleriyle bir şey yapmaya çalışmışlar. Bizimkiler zaten eleştirmeyi sever, bir kere de 'güzel olmuş, helal olsun' demeyiz. O iş ne kadar mükemmel olursa olsun muhakkak bir şey aranır altında. Ben izlemedim ama işin arkasındayım.
Türkiye'nin en iyi oyuncularından biri artık Çağatay, kıskananlar çatlasın.Aaa bırak şu zibidiyi ayoll Berenin dizisine helal olsun deriz
Buradaki derken? Etrafındakı insanlar mıYoo, görüyorum da daha burdakilerin diziden haberi bile yok ki izlesinler.
Aynen. Millet gidip 13RW, Dark, LCdP izliyor. Bunu niye izlesin?Buradaki derken? Etrafındakı insanlar mı
Kanalına o mu katkı sağladı Beren mi ayoll @xBUGRAx @Forumdash Gibi ticari bak parlaklara değilTürkiye'nin en iyi oyuncularından biri artık Çağatay, kıskananlar çatlasın.
Kanalına o mu katkı sağladı Beren mi ayoll @xBUGRAx @Forumdash Gibi ticari bak parlaklara değil
Almanyanın yarısı türkken, onlardan alman olarak bahsetmen iyi oldu benim savım açısından Türk dizisi izlemıyorlar onlar dersen hiç inanmam Çukur'u trendlere sokuyorlar Ki Çağatay'ı da izlerler. Ve netflix sonucları Alman halkı olarak görunecek amaAynen. Millet gidip 13RW, Dark, LCdP izliyor. Bunu niye izlesin?
İşte olur da Çağatay kanal D'ye dizi yaparsa? @Yiğitt güzel yoldasınKanalına o mu katkı sağladı Beren mi ayoll @xBUGRAx @Forumdash Gibi ticari bak parlaklara değil
Kendi karakterine zarar veriyorsunHaha aynen işim bittiği an matlaştırırım onu parlaklığı falan kalmaz.
Beren'im ayrı zaten ama Çağatay'ın da hakkını yedirmem.Kanalına o mu katkı sağladı Beren mi ayoll @xBUGRAx @Forumdash Gibi ticari bak parlaklara değil
Şu avatarını değiştir @serhatt ile seni karıştırıyorum başım döndüAlmanyanın yarısı türkken, onlardan alman olarak bahsetmen iyi oldu benim savım açısından Türk dizisi izlemıyorlar onlar dersen hiç inanmam Çukur'u trendlere sokuyorlar Ki Çağatay'ı da izlerler. Ve netflix sonucları Alman halkı olarak görunecek ama
İşte olur da Çağatay kanal D'ye dizi yaparsa? @Yiğitt güzel yoldasın
Yok be değişirmiyim hiçSen beni kariştirdiğinda Hande vardı Gözünü alıyor dimi avatarım @serhatt değişme sakın
Gözü alişacak gittikçe Hem çagatayı sevecek hem kımle ne konustugunu bilmeycekYok be değişirmiyim hiç
Bu onu tımarhanelik etmeye yeterGözü alişacak gittikçe Hem çagatayı sevecek hem kımle ne konustugunu bilmeycek
Şuan tam bi b*tchzz'lik foto atmak isterdim ama senle aynı karede olmaktan rahatsızımBu onu tımarhanelik etmeye yeter
Bi kereye mahsus at sendeŞuan tam bi b*tchzz'lik foto atmak isterdim ama senle aynı karede olmaktan rahatsızım
Beğenmeyen kadar beğenen kitle de var. Ben Çağatay için izlemiyorum ki. Zaten Netflix üyesiyim birçok dizisini izledim bu da ilk türk dizisi olduğu için izledim. Parlakçı falan da değilimAaa bu diziyle büyük rezil olacakları belliydi biraz tepkilere baktımda @ozgur2113 dışında beğenen bir Allahın kulu yok oda parlakçı akımına katılmasıyla beğenmiş yanı Çağatayın görüntüsüne bakarak beğeniyor konuyla alakası yok
Daha bu iyi günleri bir izlemeye başlıyayım ozaman daha iyi gömerim Kanal zaten böyle olucağını bildiği için Beren ile karizmayı düzeltmeye çalışacaklar @sokak sanati @serhatt @MasacRE- @dreamy @Yiğitt @Forumdash @kerem