CW The Originals 3. Sezon Yorumları

Ben öyle her dizide sevmem karaktetleri ama Cami'yi ilk gördüğümde adeta vuruldum o kadar doğal bir güzelliği var ki.
Bu dizideki birçok oyuncuyu sevdim aslında oyunculuklar çok uyumlu ama Cami bir başka,bir oyuncu ancak bir diziye bu kadar yakışır bu açıdan konuşma tarzı oyunculuk tarzı bütünüyle harika oyuncu aslında

Bu dizideki birçok oyuncuyu sevdim aslında oyunculuklar çok uyumlu ama Cami bir başka,bir oyuncu ancak bir diziye bu kadar yakışır bu açıdan konuşma tarzı oyunculuk tarzı bütünüyle harika oyuncu aslında
Aynen. Peki şuan yeni dizide oynuyor mu biliyor musun?

Ben öyle her dizide sevmem karaktetleri ama Cami'yi ilk gördüğümde adeta vuruldum o kadar doğal bir güzelliği var ki.
Cami çok doğaldı bu diziye çok yakışıyordu ayrıca diziden çıkmamalıydı 5.sezona çok yakışırdı aslında
Cami ,Hayler , Rebekah , Davina hepsine gıcığım vlla
Tek gıcık olmadığım bu vampir dizilerinde Carolineydi Klausada en çok o yakışıyor

Ben zaten bu kızı sana benzetiyorum.

Ama @turkuazz'ın dediği gibi Cami ile bence daha çok yakışıyorlar.
Aaa evet demiştin sanırım hatırlıyorum diğer ecünnüler kadar gıcık olmuyorum oyüzden bu benzetmeden rahatsızlık duymam

Cami başlarda iyiydi ama sonra sapıttı

Aaa evet demiştin sanırım hatırlıyorum diğer ecünnüler kadar gıcık olmuyorum oyüzden bu benzetmeden rahatsızlık duymam

Cami başlarda iyiydi ama sonra sapıttı
Camisiz daha da izlemem diyordum ama dizi yine çok heyecanlı oldu en son 3x21'i izledim süperdi. Senin siyah gıcık adam bunlara kinlenmesin de ne yapsın kendi çıkarları için Davinasını harcadılar.

Camisiz daha da izlemem diyordum ama dizi yine çok heyecanlı oldu en son 3x21'i izledim süperdi. Senin siyah gıcık adam bunlara kinlenmesin de ne yapsın kendi çıkarları için Davinasını harcadılar.
Aaa sezon finaline 1 bölüm sanırım sonra zaten 4.sezon güzeldi hem 13 bölüm falan yanı final sezonuna yetişirsin bitmeden