Klasik The Office - Dizi Yorumları

6x4

Harika bir bölümdü bence.

Bölümün başında herkesin kustuğu sahneye yarıldım. Dwight'ın o yumurtayı yerken hareketleri Pam'in soğuk kanlı bir şekilde kusuşu ve sonra herkesin kusmaya başlaması ve Creed'in milleti izlemesi.
Bu dizide en çok güldüğüm sahnelerden biriydi.

Ayrıca Pam ve Jim'in evlendiği bölüm oldu. Çok güzeldi tabi ki. Düğündeki dans sahnesi çok güzeldi. Tabi Dwight'ın kadına yanlışlıkla tekme atmasına da ayrıca yarıldım.

10/10

6x5 6x6 6x7 6x8 6x9 6x10

Epey yoğun bir hafta geride kaldı benim için. Bölümleri izlemeye devam etsem de yorum yapmaya fırsat bulamadım. Çarşamba işten epey geç çıktım, Perşembe Emmy adayları açıklandı onlarla ilgilendim, Cuma darbe girişimi oldu.

Diziden bu sezon bir önceki sezon aldığım kadar tat alamıyorum. Bazı bölümler hafif sıkıcı geçiyor, pek güldürmüyor da bölümler.

Pam ve Michael arasındaki gerilimle ilgili kısımlar iyiydi.

6x5'te Dwight'ın Isabel ile ilgili sahneleri güzeldi. Öyle güzel kız kaçırılır mıydı Dwight başkan.

6x8'de Jim'in dinleme cihazını Kelly'ye koyması güldürdü.

6x9'da Dwight ve Andy'nin birbirlerine iyilik yapma yarışı harikaydı.

Erin'i de baya seviyorum bu arada. Ellie Kemper çok tatlı kadın ya Unbreakable Kimmy Schmidt'te de öyle.

Sırasıyla:

7/10
7/10
8/10
7/10
8/10
8/10

6x5,6x6,6x7

Bence dizi gayet iyi gidiyor.

6x5'te Kevin'ın Jim'in odasını kullanması güzeldi.

Mafyalı olan bölüm güzeldi. Adam gerçekten Tony Soprano'yu falan andırıyordu.
Pam ve Michael arasındaki tartışma da güzeldi. İki taraf da haklı sayılır.

6x7'de Michael ile dalga geçmeleri iyiydi. Pam ve Andy'li sahneler de iyi sayılır.

Ve Dwight'ın ördeği de süperdi. Özellikle sonda yaptığı sürpriz.

Ortalama puan vereyim.

8/10

Bölümler farklı gidiyor galiba sende 24 bölüm mü 26 bölüm mü var sende?

6x9

O kadar iyi değildi.

Michael'ın kadının yaşını öğrendiğinde kapıldığı hayal kırıklığı süperdi.

7/10

--------

6x10

Daha iyi bir bölümdü.

Ofisin batacağını düşünmüyorum. Oynadıkları oyun güzeldi. Özellikle en sonda Pam'in de kendini oyuna kaptırması harikaydı.

8/10

6x11

Eh işte iyi sayılır. Hissedarlar toplantısındaki Michael şovu iyiydi.

7/10

---------------

6x12

Sezonun en vasat bölümlerinden biriydi gibi. Dwight & Ryan işbirliğinden bakalım neler çıkacak?

7- /10

6x11

Bence iyi bir bölümdü.

Michael'ın yaptığı şov güzeldi gerçekten. Dönüşte de limuzine yetişmeleri süperdi.

8/10

---------

6x12

Bence de vasattı.

Ama Dwight'ın telefonda Stanley, Toby ve Kevin'ı taklit ettiği sahne harikaydı.

7/10

---------

6x13

Bu bölüm de vasattı.

Kevin'ın Michael'ın kucağına oturduğu kısım güzeldi.

7/10

----------

6x14

Çok iyi bölümdü.

Dizinin geçmişine bir bakış gibiydi. Toby'e gelen sorulardan sonra olayların gösterilmesi süperdi.
Aynı zamanda duygulandırdı da. Dwight'ın seslendirdiği Kompütron da çok iyiydi.

9/10

6x13

Yine epey vasattı ama dizinin vasat bölümlerine bile 7'den aşağısına gönlüm el vermiyor.

7- /10

------------

6x14

Çok iyi bir derleme bölümü olmuş. Hem sadece derleme değil ve güzel konusu vardı hem de geçmişi hatırlamak güzel oldu. Bu sezonun önceki sezonların gerisinde kaldığını da daha iyi görmüş olduk.

Creedli kısımlar favorilerimdendi yine.

8/10

Dünün bölümlerini yorumlamayı unutmuşum. Bugünkülere geçmeden aradan çıkaralım.

6x15

Güzel bölümdü genel olarak sezon ortalamasının üstündeydi.
David reyis bölümün yıldızıydı.

8- /10

----------------

6x16

Bu bölüm sezonun en iyilerindendi işte.
Jim ve Michael çekişmesi çok iyiydi.

9/10

6x17

Güzel bölümdü bebekle ilgili olarak. Dün izlediğimden aklımda pek bir şey kalmadı.

8/10

--------

6x18

Aynı bölümün devamıydı @Danger UA! seni aldatmasın iki bölüm de 25 dakika civarı olmalı normalde muhtemelen sende 45 dakikalık bitişik bölüm vardır.

Michael bu bölüm baya güldürdü pek çok yerde. Sezonun en iyi bölümlerindendi. Dwight ile ilgili kısımlar gereksiz abartıydı ama olsun.

The Big Bang Theory'den Bernadette'yi küçük bir rolde de olsa görmek güzeldi.

9/10

6x15, 6x16, 6x17, 6x18, 6x19, 6x20

Genel olarak güzel bölümlerdi. 15. bölümde Mr. Robot'u görmek şaşırttı.
Vasat bölümdü bence. 17 ve 18 güzel bölümlerdi. Michael gerçekten çok iyi biri aslında. Jim ve Pam'e yardım etmesi bebek gelince mutlu olması falan. Dwight yine ayrı alemlerde tabi.
Adam dolapları değiştirdi.

6x16 da güzeldi. Michael aslında müdürlükten çok daha iyi bir satıcı ama rahatına düşkün galiba.
Dwight'ın Michael'a artık 1992'de değiliz demesine yarıldım.

6x19 vasat bölümdü. Kathy Bates'in karakteri gıcıktı biraz. Fazla görmeyiz umarım.

6x20 çok iyiydi. Özellikle Michael ve Dwight sahnelerini beğendim.

Bu arada Erin ve Andy'nin ilişkisi de çok garip ve güzel.

Ortalama: 8.5/10

Son düzenleme:
@Danger UA! @OzaN

The Office mi Seinfeld mi?
Seinfeld izlemedim ama bu dizi gerçekten çok iyi. Ama herkese önermem. İzleyecek olan kişinin 6 bölümlük ilk sezona bakması lazım. Bir de sanırım Seinfeld replik komedisi ve açıkçası ben Amerikan tarz repliklere fazla gülmüyorum. Bu dizi daha çok an komedisi. Replikleri bile an komedisi diyebiliriz. Benim daha çok hoşuma gidiyor. Gülme efektinin olmaması da müthiş bir şey.

Leyla ile Mecnun ve The Grand Budepest Hotel tadındıysa ne âlâ. Tek sıkıntısı sitcom olması. Bu arada Leyla ile Mecnun'u izlemediysen çok şey kaybetmişsindir ona da göz atmanı tavsiye ederim, öyle böyle bir dizi değil...

Sit-com değil bu dizi. Mockumentary. Büyük bölümü ofiste geçse de açık havada da sahneleri var başka mekanlarda da. Bence LM'den daha komik bir dizi bu. The Grand Budapest Hotel zaten komik değil bence.