Klasik The Office - Dizi Yorumları

5x15

Bence de zayıf bölümdü.

Jim ve Dwight'ın parti planlama işi iyiydi yine.

7/10

-------

5x16

Önceki bölümden biraz daha iyiydi.

Bölümün başında Jim'in Michael taklidi yapması iyiydi. :D

5x17

Bölüm geneli çok iyi değildi ama Michael'ın malum olaydan sonra verdiği tepkiler muhteşemdi. :A

8- /10

------------

5x18

Idris Elba'yı konuk görmek güzel sürprizdi ama karakteri pek bir gıcıktı. Jim'in smokin olayı çok iyiydi. :A

Sonu neydi öyle Michael istifa mı etti cidden. :fearscream:

8/10

5x19

Güzel bölümdü genel olarak. Pek gülmedim ama çok hızlı aktı. :)

8/10

------------------

5x20

Çok komik değildi ama senaryosu güzeldi ve yer yer iyi güldürdü. :D

Pam'in Michael'a katılması sürpriz oldu ve güzel oldu. Bakalım Michael'ın şirketi neler yapabilecek güzel bölümler bizi bekliyor. :D

Ryan bir kez daha şekil değiştirmiş, ne adam. :A

9- /10

5x17

Güzel bölümdü.

Baştaki KGB şakası süperdi. :D Michael'ın planının ters tepmesi de süperdi. :D

8.5/10

--------

5x18

Idris Elba'yı görmek sürpriz oldu.

Jim'in düştüğü garip durum süperdi. :D Michael'ın istifa ettiğini düşünmüyorum.

8.5/10

5x19

Çok komik sahne yoktu ama eğlenceli bir bölümdü.

Pam'in Michael'a katılmasına şaşırdım.

8/10

5x20

Bu bölüm de akıcıydı.

Ben de Ryan nerelerde diyordum. :D Yeniden kılık değiştirmiş. :D

Michael'ın şirketinin neler yapacağını ben de merak ediyorum. Bir de ofisteki soccer muhabbeti iyiydi. :D

8.5/10

5x21

Güzel bölümdü. Jenerik güzeldi. :D

Michael'ın ofisinin bu kadar küçük olduğunu tahmin etmiyordum. :D

8/10

-------------

5x22

Genel olarak diğer bölümle yakındı ama başındaki ve sonundaki çerez sahnesine bayıldım. :D Sırf o sahneler hatrına 1 puan bonus puan. :D

9/10

5x23

Baya güzel bölümdü. :D

Michael ekibini geri aldırmayı başardı. Perdeleri kapatıp sevinmeleri görülmeye değerdi. :A

Dwight'ın toplantıdaki planı da iyiydi. :D

9/10

---------------------

5x24

Bu bölüm de güzeldi de öncekinin az altındaydı. :):)

Michael'ın Pam ve Ryan'a ayrımcılık yaptığı yerler güzeldi. :D Pam'e kovma şakasıyla ilk bölüme selam çaktılar. :A

Yeni kızı da sevebilrim gibi bu arada. :D

8/10

Önceki bölümlerden birkaç unuttuğum şey:

Kevin'in sekreterlik macerası çok komikti. :A

Michael, Pam ve Ryan'ın aynı oda içerisinde telefonla birbirilerinin arkalarından konuşmaları da çok komikti. :D

5x21

Güzel bölümdü.

Özel jenerik çok güzeldi. :D Bu bölüm müydü önceki bölüm müydü hatırlamıyorum ama Kevin'ın sekreterliği gerçekten süperdi. :D

8.5/10

----------

5x22

Bu bölüm de çok iyiydi.

Hem çerez sahneleri hem de Dwight ve Michael arasındaki savaş süperdi. Dwight'ı da ilk kez uzun kolla gördük. :D

9/10

5x25

O zaman dans. :D

Vakit geçirmelik bir bölümdü sanki ama seviyorum bu dizinin çılgın hallerini. Komedi anlamında hiçbir şey yoktu ama kalkıp onlarla birlikte dans etme isteği uyandırdı. :A

8- /10

5x26 (Sezon Finali)

İyi bir sezondu gerçekten ve sezona yakışır bir sezon finali oldu.

Bölümün başı efsaneydi sesli güldüm. :D

Dwight'ın maç sırasında vakit geçirme teknikleri de efsaneydi. :A

Sonuyla ilgili:

Jim ve Pam'in bebeklerinin olacak olmasına çok sevindim.

Jim&Pam herhalde gelmiş geçmiş en sevdiğim dizi çiftlerinden biri oldu. :D

9/10

İlk geldiği zaman çok iyiydi :D Sonra pasifleştirdiler, hemde karakteri biraz değiştirdiler adam toplaşmaya başladı :D
Bi ara Dwight ile çekişmeleri falan iyiydi gerçekten. Dizideki tüm karakterler iyi de işte sahne olarak çoğunun az sahnesi var. Andy de onlardan pek farklı değil. :D

Bi ara Dwight ile çekişmeleri falan iyiydi gerçekten. Dizideki tüm karakterler iyi de işte sahne olarak çoğunun az sahnesi var. Andy de onlardan pek farklı değil. :D
Bence Andy'nin daha fazla sahnesi olsa efsane olurdu :D Özellikle Dwight ve Michael'la birlikte daha çok olayda yer almalıydı :D

5x23

Yine çok iyi bir bölümdü.

Michael ve ekibinin geri dönmesi iyi oldu. Pam'in satışa geçmesine sevindim. :D Dwight'ın toplantıda saçmalaması da süperdi. :D

9/10

----------

5x24

Önceki kadar iyi değildi ama yine de eğlenceliydi. :)

Michael'ın eski şirketindekilere ayrımcılık yapması güzeldi gerçekten. :D Sonda Pam'e ve Erin'e yaptığı şakalar da güzeldi.

8/10

----------

5x25

Çok sıcak ve eğlenceli bir bölümdü. :)

Michael'ın Cafe Disco'su çok iyiydi. Dwight ve Pyhllis sahneleri de güzeldi. Bu ofisteki ortamı seviyorum. :)

8.5/10

---------

5x26 (Sezon Finali)

Çok iyi bir sezon finaliydi. Dizinin en iyi sezonlarından biriydi zaten.

Dwight'ın sanat okulu şakası süperdi. :D Ayrıca voleybolda zaman geçirmesi de. Pam ve Jim'in çocuk sahibi olacak olmasına da sevindim. :) Ayrıca Holly'i de yeniden görmek güzeldi. Michael'la yaptıkları skeç berbattı. :D

9/10

Bayramdan sonra ilk pazartesi demiştik @Danger UA! ben başladım. :)

6x1

Güzel bölümdü. İlk sahne ancak bu kadar enerjik seçilebilirmiş. :A

Michael'ın söylediğini geri alma mantığı harikaydı. :A

8/10

-------------------------------

6x2

Sönük başlayan bir bölüm olsa da ikinci yarıda çok iyi toparlandı. En sondaki Dwight tepkisi efsaneydi. :A Bakalım neler olacak bundan sonra, beni şaşırttı böyle bir gelişme. :)

Jim'in Michael'la co-menajer olmasından bahsediyorum. :)

8/10

6x1

Güzel bir açılış oldu. Michael yine berbat etti ortalığı. :D

Adam dedikodu yapacağım diye şirketi birbirine kattı. :D Stanley'den de hiç öyle bir şey beklemezdim. Şaşırttı. :D

8/10

6x2

Çok komik bir bölüm değildi ama önemli gelişmeler oldu.

Jim ve Michael beraber nasıl olur acaba? :D Dwight'ın tepkisi süperdi gerçekten. :D

8/10

-----------

6x3

Bu bölüm daha iyiydi.

Michael ve Jim'in baştaki çekişmesi güzeldi. Sonlara doğru anlaştıkları kısım da çok iyiydi. Özellikle son sahne çok hoşuma gitti. :D

8.5/10

6x3

Güzel bölümdü. Dwight'ın isyan çıkarma çabaları. :A Jim ve Michael'ın sahneleri iyiydi. :D

8/10

------------

6x4

Bu bölümü pek sevmedim 1-2 yer dışında güldürmedi. :(

7- /10