Klasik The Office - Dizi Yorumları

6x19 6x20

Seviyeyi yükselttikten sonra gelen vasat iki bölümdü. Özellikle 6x20 çok zayıftı baya sıkıldım izlerken. Sadece Dwight ve Michael'ın kavgası efsaneydi. :A Fakat bölümü kurtarmaya yetmedi. Bir de 19'da bölüm sonundaki Jim'in masası mükemmeldi. :A

Bu arada yeri gelmişken biraz genel bir şeyler söyleyeyim. Bu sezon Andy'nin ön plana çıkmaya başlaması dikkat çekici. Dizinin bu sezonu Hangover'ın vizyona girip çok popüler olduğu zamana denk geliyor. Dizide de Ed Helms'in artan ününden bu şekilde faydalanılmak istenmiş ve nihayet jeneriğe girmiş. Ayrıca Erin ile olan ilişkileri de gerçekten harika. Erin'e zaten hayran olduğumu söylemiştim herhalde. :D

7/10 6/10

6x21 6x22

Önceki iki bölüme göre daha iyi iki bölümdü. Özellikle 22 iyiydi. :) Erin bölümün yıldızıydı. :D İşten uzaklaştırma olayı da komikti. Silicon Valley'den Jared'i görmek de güzel son bölümlerde. :):)

7/10 8/10

6x21 6x22 6x23 6x24

En iyi bölüm 22'ydi. Erin gerçekten iyi karakter. :D 21'de Date Mike süperdi. :D 23. bölümde Dwight ve Kelly'nin sahneleri güzeldi. 24 vasat bölümdü.

7.5/10

6x23 6x24 6x25 6x26 (Sezon Finali)

Çarşamba bitirmiştim galiba sezonu ama maç falan derken yorum şimdiye kaldı. Aslında dizi izlemekten yorulmam da bundan etken olmuş olabilir. Bir süre filmlere ağırlık vereceğim. :):)

Bölümlerden çok bir şey kalmadı aklımda ama genel olarak sezon ortalamasındaydı. Genel olarak diğer sezonların altında kalan bir sezon oldu bence. Çok keyif almadım bu sezonu izlerken. :)

7/10 8/10 8/10 7/10

6x25, 6x26 (Sezon Finali)

İki bölüm de sezon ortalamasındaydı. Bence yine iyi sezondu ama biraz önceki sezonların altındaydı.

25 vasattı ama 26 iyiydi. Geçen hafta izlediğim için aklımda pek bir şey kalmadı.

7/10 8/10

@OzaN Ara verecek miyiz yoksa devam mı?

6x25, 6x26 (Sezon Finali)

İki bölüm de sezon ortalamasındaydı. Bence yine iyi sezondu ama biraz önceki sezonların altındaydı.

25 vasattı ama 26 iyiydi. Geçen hafta izlediğim için aklımda pek bir şey kalmadı.

7/10 8/10

@OzaN Ara verecek miyiz yoksa devam mı?
Valla dediğim gibi dizilerden biraz yoruldum sıraya her gece izlemeyeceğim. Üstelik izlemek istediğim beklemede olan diğer dizilerim var. Şöyle 1-2 ay sonra izleyelim derim? :)

Two and a Half Men izliyorum şu an komedi olarak. 10. bölümünü izleyeceğim birazdan, sezon 22 bölüm. Günlük ortalama 2 bölüm izlediğimi düşünürsek 1 haftaya biter, bayramdan hemen sonra başlayabiliriz uygunsa. :)
Olur, acele ettirmek istemem yani sordum sadece. Zaten ben de yıl içinde izleyeceğim diziyi, ders arasında falan stresi alır. :)

7x1

İyi bir sezon açılışı oldu. Özellikle bölümün başı harikaydı, anca bu kadar enerjik bir başlangıç yapılır. :D

Pek çok yerde güldüm. Özellikle belirteceğim birkaç yer vardı da unutmuşum, akşam izlemiştim bölümü. :D

8+ /10

7x1

Bence de güzel açılıştı.

Stajyer eleman çoğu yerde güldürdü. Michael'ın şaplak attığı anlar harikaydı. :D

8/10

-------
7x2

Yine iyi bölümdü.

Michael ve Toby sahneleri güzeldi. Pam de güzel yol buldu. :D

8/10

----------
7x3

Aynı kalitede bir bölüm daha.

Tiyatroda her şeyin bir anda ses çıkardığı sahne baya komikti. :D Andy'nin müzikalinde de güzel sahneler vardı. Michael'ın komplekse girip başrolü yuhalaması da süperdi. :D

8/10

7x5

Biraz daha iyi bölümdü de ikinci kısımda temposu düştü yine. Adını şu an hatırlayamadığım şu orta yaşlı sürekli bir yerlerini açmaya çalışan kadını bi sevemedim. :D

7/10

-----------------

7x6

Zayıf bölümdü. Halloween tipleri komikti ama bölümün senaryosu ilgi çekmedi. Sade sondaki Oscar olayı iyiydi. :A

6/10

7x4

Bence de zayıf bir bölümdü. Konusu pek iyi değildi.

---------

7x5

Bence güzel bir bölümdü. Dwight, Jim ve Michael'ın çabaları güldürdü.

---------

7x6

Fena değildi. Oscar olayı ve Jim'in kostüm giymesi hoştu.

6/10-8/10-7/10