Klasik The Office - Dizi Yorumları

7x7

Yine zayıf bölümdü hiç tat alamadım, diziye ne oldu böyle 3-4 bölümdür. :(

6/10

7x8

İşte bu sefer güzel bölümdü. :D

Dwight'ın bebek bakıcılığı iyiydi. :D

Gabe'in evi güzelmiş. :D

Erin yine çok sevimliydi özellikle sondaki Michael ile olan baba diyaloğu. :D

8+ /10

7x7

Zayıf bölümdü. Sadece Andy ve Michael'ın otobüsten inmesi güzeldi.

6/10

---------

7x8

Bu bölüm çok iyiydi. Dwight'ın bebeği alınca susması falan. Jim'e pizza yedirtmesi süperdi. :D Bir de Michael'ın hamur açmasına kahkaha attım. :D

8/10

-------------

7x9

Pek beğenmedim.

Jim'in sonda yaptığı ses kolajı süperdi. "]

7/10

7x10
İyi bir bölümdü.

Dwight'ın ne kadar iyi bir insan olduğunu gördük. Pam'e yardım ettiği sahne çok hoşuma gitti.

8.5/10

--------------

7x11

Sezonun en iyi bölümlerinden biriydi.

Holly sevdiğim bir karakterdi, dönmesi iyi oldu ve sahnelerini de beğendim ama asıl olay Dwight'ın intikamıydı. Jim gerçekten hak etti. İçimin yağları eridi resmen. :D Özellikle Pam kılığına girip kartopu atmasına yarıldım. :D"]

9/10

7x13

İyi bölümdü genel olarak. Bölüm başında Ricky Gervais'i hem de The Office'in orijinal versiyonundaki karakteriyle görmek çok hoş sürprizdi. :D

8- /10

7x12

Vasat bölümdü. Aklımda bir şey kalmadı.

6/10

--------------

7x13

Ricky Gervais başta güzel sürpriz oldu gerçekten. Bir ara orijinal Office'i de izlemek lazım. Jim'in çocukluk arkadaşıyla olan sahnesi de güzeldi. :D

8/10
--------------

7x14

Güzel bir bölümdü. Michael ve Holly'nin kafası aynı çalışıyor gerçekten. :D

8/10

------------

7x15

Ortalama bir bölümdü. Konuyu pek beğenmedim.

6/10

7x16

İyi bölümdü.

Michael'ın filmi çok güzeldi. Uzun metrajlısı olsa izlerdim yine kesinlikle. :D

8/10

----------

7x17

İtici bir bölümdü. Todd Packer tam bir pislik. :D

7/10

-----------

7x18

Çok güzel bölümdü.

Michael'ın evlenme teklifi harikaydı. Dizinin sıcaklığına ve kalitesine yakışır oldu. Ayrılık vakti de geliyor. :(

8/10

----------

7x19

Bu bölüm de iyiydi.

Will Ferrell güzel sürprizdi. Tanıştıkları sahne çok iyiydi. :D

8/10

----------

7x20

Yine gayet iyi bir bölümdü.

Michael'a şarkı söyledikleri yerde duygulandım baya. :(

8.5/10

----------

7x21

Mükemmel bir bölümdü.

Michael gitti. :( İlk başta çok itici bulmuştum ama sonradan en sevdiğim televizyon karakterlerinden biri oldu. Vedalaşmaları çok iyiydi. Dwight ile olan kendilerine has olan vedası, Jim ile olan duygu yüklü konuşması gerçekten çok etkilendim. Ayrılmadan önce ofise attığı bakış yürek dağladı. :( Pam ile olan vedası da mükemmeldi. Bir de Oscar ile olan sahnesi ve röpörtajı süperdi. :D

10/10

7x18

Güzel bölümdü.

Michael'ın evlenme teklifi cidden güzeldi. Gideceğini de ilk kez bu bölümde öğrenmiş olduk. :)

Dwight'ın fasulyeleri :A

8- /10

7x19

Güzel bölümdü. Will Ferrell'i görmek güzeldi. :D

Özellikle sonunda bebekle ilgili kısım güldürdü. :D Yalnız bölüm içindeki bazı yerler üzdü. Bir devrin sonu. :(

9- /10

7x21

Dizinin en özel bölümlerinden biriydi ama beklentim yüksek olduğundan mıdır bilmem önceki iki bölüme göre daha az sevdim.

Yeni patron epey dengesiz çıktı. Oradan Dwight'a iş çıkacak gibi. :D

Michael'ı ben de başta sevmeyip sonradan çok sevdim. Unutulmayacak efsane dizi karakterlerinden biri gerçekten. :(

8/10