HBO The Newsroom - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Davayı açan kişi aynı zamanda asparagas haberi getiren kişi Jerry'di. Kovulduğu için bütün ihalenin kendisine kalmasından rahatsız. O davadan bir şey çıkmadı. :)
Tamamdır, açıklığa kavuştuğu çok iyi oldu. Tek izleyince böyle şansımız olmuyor işte o yüzden birden fazla kişi izlemek güzel. :):)

2x8

Seçim gecesine haberlerin dışa yansıyan kısmından bakmayı severim, içi ise bir hayli stresliymiş. :)

Fena değildi bölüm ilk yarısını çok sevmesem de ikinci yarısını sevdim. :)

Charlie coştu son bölümlerde, onun sahneleri genellikle eğlenceli. :)

MacKenzie'nin kovulma işi uzamadan çözülür umarım. :)

7+ /10

2x9 (Sezon Finali)

İzleyeli 1-2 gün oldu yoruma fırsat bulamadım. İyice sıcaklığı gitmeden yazayım. :)

İyi bölümdü bence durgun değildi gayet güzeldi tempo. 7. bölümden de daha çok sevdim. Çünkü onun bazı kısımlarında sıkılmıştım falan ama bu sefer tamamı iyiydi. :)

Will & MacKenzie birlikteliği nihayet gerçekleşti. Evlenme teklifi ve kabülü hoştu. Bu gelişmenin haber stüdyosunda yarattığı bayram havası da güzeldi. :)

Bölüm boyunca Jim ve Maggie'nin önceden yayınladıkları seçim sonucu doğru mu çıkacak yanlış mı diye gerildim durdum ama tam bir sonuca bağlamadılar herhalde o kısmı hoş olmadı. :):)

Sloan'ın Don'a yaptığı hareket de pek sürpriz oldu. Sloan'ı seviyorum ama Don için aynı şeyi söyleyemem. :D

Bu arada Lisa'ydı galiba onu da yeniden görmek güzeldi. Jim ne şanslı adam ya etrafında Lisa, Maggie ve şimdiki sevgilisi gibi üç harika kadın var. :):) Gerçi Maggie yeni saçlarıyla pek itici ama olsun en azından öyle olmasının bir sebebi var. :):)

9- /10

2x9 (Sezon Finali)

İzleyeli 1-2 gün oldu yoruma fırsat bulamadım. İyice sıcaklığı gitmeden yazayım. :)

İyi bölümdü bence durgun değildi gayet güzeldi tempo. 7. bölümden de daha çok sevdim. Çünkü onun bazı kısımlarında sıkılmıştım falan ama bu sefer tamamı iyiydi. :)

Will & MacKenzie birlikteliği nihayet gerçekleşti. Evlenme teklifi ve kabülü hoştu. Bu gelişmenin haber stüdyosunda yarattığı bayram havası da güzeldi. :)

Bölüm boyunca Jim ve Maggie'nin önceden yayınladıkları seçim sonucu doğru mu çıkacak yanlış mı diye gerildim durdum ama tam bir sonuca bağlamadılar herhalde o kısmı hoş olmadı. :):)

Sloan'ın Don'a yaptığı hareket de pek sürpriz oldu. Sloan'ı seviyorum ama Don için aynı şeyi söyleyemem. :D

Bu arada Lisa'ydı galiba onu da yeniden görmek güzeldi. Jim ne şanslı adam ya etrafında Lisa, Maggie ve şimdiki sevgilisi gibi üç harika kadın var. :):) Gerçi Maggie yeni saçlarıyla pek itici ama olsun en azından öyle olmasının bir sebebi var. :):)

9- /10
Will & MacKenzie ağırlıklı bir üçüncü sezon olursa tadından yenmez.:)

Will & MacKenzie ağırlıklı bir üçüncü sezon olursa tadından yenmez.:)
IMDb puanları yanıltmıyorsa üçüncü sezonun çoğu bölümü iyiymiş ve 9 civarı puan almış ama bakalım. :)

Şu 3-4 gün çok yoğunum. Ondan sonra gundix123 ile Sopranos'un tamamlanması gereken sezonu var. O bitince başlarız üçüncü sezona. Yani 10 gün kadar sonra. :):)

IMDb puanları yanıltmıyorsa üçüncü sezonun çoğu bölümü iyiymiş ve 9 civarı puan almış ama bakalım. :)

Şu 3-4 gün çok yoğunum. Ondan sonra gundix123 ile Sopranos'un tamamlanması gereken sezonu var. O bitince başlarız üçüncü sezona. Yani 10 gün kadar sonra. :):)
Bu hafta Bloodline ve Tyrant dizilerini bitirdim. Şimdi yine dizisiz kaldım. Mecbur 10 gün daha bekleyeceğiz. :)

3x1

İyi bir başlangıç oldu sezona. :)

Boston olayları konu alınmış bu bölümde.

Bölümün başındaki Will ve MacKenzie'nin düğün diyalogları güzeldi. :)

Charlie ve Will'in etik dersi verdiği sahne güzeldi. :D

Bilgisayarcı elemanın olayı gizemliydi ama sonuç yeterince tatmin edici olmadı. Büyük bomba kopartacaklarına adama avukat tutmasını önerdiler. :):)

Reytinglerle uğraşması gerekecek gibi bizimkilerin.

Jim'in adını bilmediğim sevgilisi de kanalda çalışmaya başlamış. Yalnız Jim'in aklı hala Maggie'de. Maggie'nin canlı yayına çıktığı kısım da hoştu. Bu arada saçlarının normale dönmesi de çok yerinde olmuş. :)

@sürgünüm

8- /10

3x1

Güzel bir sezon açılışı oldu. Kadroda herhangi biri eksilse kesinlikle eksikliği hissedilirdi. :)

MacKenzie ile Will'in birlikte olmasını her zaman temenni ettim, çok güzel oldu, çok da iyi oldu. Düğünü de yapsalar bir an önce. O konuşmalar çok güzeldi. :)

Dijital verilerin gazetecilere ulaştırması wikileaks olayını akıllara getirdi. Umarım dizi bitmeden o konuya yer verirler. Birde dizinin en başından beri gezi direnişine yer vermelerini bekliyorum. :)

Boston'daki bomba saldırısı ve basın etiği konusunu ele alış biçimi, bizim haber televizyonlarının patronlarına ders niteliğinde izletilecek cinstendi. :)

8/10

3x2

Az daha yorum yapmayı unutup çıkıyordum. :)

Bu sezon tempoda iyi bir artış var. Bölümler sıkmıyor, çok daha akıcı. Bunda sezonun 6 bölümden oluşmasının da payı vardır herhalde. :)

Will'in MacKenzie ve avukatla tartıştığı sahneler harikaydı. :D MacKenzie'yi bir göğe çıkardı, bir yerin dibine soktu. Oldukça komikti o sahneler. :D

Jim'in sevgilisi çok büyük salaklık etmiş. Sen kimsin ki koskoca kanalın twitter hesabından kafana göre twit atıyorsun. :):)

Maggie'nin tren macerası da güzeldi. Oradaki adam (kulaklıkları verdiği) başka bir diziden tanıdık geldi, yanılmıyorsam House of Cards'ta vardı. :)

8- /10

3x2

Gerçekten çok iyiydi. Bu diziyi bu güçlü diyalogları için çok seviyorum. :)

Maggie'nın trende tanıştığı Jack'ten bi numara çıkıcağı kesin. @OzaN Evet, House of Cards'tan Gavin idi.

Habercinin kaynağını açıklamama hakkını savunmak için neleri göze alıyorlar. Sloan ve Don'un sahnelerine de bayıldım. :)
8.5/10

3x3

Yine iyi bölümdü. Geçen sezon 7 puanı geçen sadece 2 bölüm çıkmış, bu sezon 3 bölümün 3'ü de 7'yi geçti. :):)

Yer yer güldüren harika diyaloglar vardı bu bölümde de. :)

Maggie'nin ayarladığı adam ne konuştu öyle ya canlı yayında. Ölmüşüz de haberimiz mi yokmuş neymiş? :):)

Bizimkilerin haber için bu kadar ısrarcı olmalarını anlamıyorum. Ortada hayati tehlike var, hapsi boylayacaklar ne gerek var o kadar ısrara?

Don ve Sloan'ın ilişkilerini yeni elemandan saklamaya çalışmaları falan güzel kısımlardandı.

8 /10

3x3

Yine çok güzel bir bölümdü. :)

FBI'cıların binaya baskın sırasında MacKenzie'nin yapılan baskını canlı yayına sokma taktiği ve FBI'cıların geri çekilmesi çok güzeldi. :)

Will'in savcı yardımcısına söylediği sözler müthişti. "siz hangi korumadan bahsediyosunuz, bu yasalar artık vatandaşı devletten değil devleti vatandaştan korumaya yönelik, nasıl güveneyim?"

Will'e mahkeme celbi geldi. Hapishane yolu gözüktü bence ama içerde fazla yatmayacaktır. :)
8.5/10

Son düzenleme:
3x4

Güzel başlayan ve enfes biten bir bölümdü. :)

Will'in haber kaynağını açıklamama hakkını savunmak için hapisi göze alması. Bölümün sonundaki son dakika evlilik hazırlıkları ve evlilik töreni, Ave Maria ve Will'in ellerine vurulan kelepçeler. (zalımsın kader) çok acayip güzel bir finaldi. :)
9/10

3x4

Bence sezonun en zayıf bölümüydü ama sonu harikaydı ve diğer bölümlerle durumu eşitlemeye yetti. :):)

Düğün gerçekten çok hoş oldu. :)

Sloan ve Don'un instagram maceraları falan da komikti. :D

Will'in hapse girmeyi göze alışına anlam veremiyorum. :(

@sürgünüm dün gece yatmadan önce izledim, bitince foruma giremedim sabah da yorum yapmayı unutmuşum, iyi ki hatırlattın. :):)

8- /10

3x4

Bence sezonun en zayıf bölümüydü ama sonu harikaydı ve diğer bölümlerle durumu eşitlemeye yetti. :):)

Düğün gerçekten çok hoş oldu. :)

Sloan ve Don'un instagram maceraları falan da komikti. :D

Will'in hapse girmeyi göze alışına anlam veremiyorum. :(

@sürgünüm dün gece yatmadan önce izledim, bitince foruma giremedim sabah da yorum yapmayı unutmuşum, iyi ki hatırlattın. :):)

8- /10
Will hapise göze aldığı değerleri savunmak için giriyor, mesleğinin onuru ve şerefi için giriyor. Bende olsam öyle davranırdım. Hiçbir gazeteci haber kaynağını açıklamak zorunda değil. Amerika ve Avrupa'da basın bu yüzden özgür bizde de durum ortada. :)