HBO The Newsroom - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2x3

Bu bölüm güzeldi. Özellikle sonlara doğru baya güldürdü. :D (Komedi dizisi yorumu gibi olduğunun farkındayım ama öyle işte. :D)

Jim gazetecilikte devrim yapacağını sandı ama üç kişi yolun ortasında kalmaları komikti. :D En azından ona sürekli ters davranan kızın Jim'in yanında olması iyi oldu. :):)

Bu kısım ikinci bölümde olup yorumumda unutmuş olabilirim ama yine yazayım. (Bölümün ilk yarısını gece izledim o nedenle emin değilim) :D Will ile Charlie'nin Godfather, Scarface gibi filmlerle ilgili diyalogları güzeldi. :):)

Atladığım birkaç yer daha vardı. Drama açısından tatmin edici bir şeyler olmadı ama komedi açısından doyurucuydu ilginç şekilde. :D

Bir de bu dizide gerek Amerikan gündemine gerekse dünya gündemine biraz daha hakim olsaydım daha fazla tat alırdım herhalde. Mesela şu Cenevre olaylarından falan bir şey anlamadım. :)

7/10

2x4

Yine aynı tempoda bir bölümdü. :)

Maggie ilk sezon en sevdiğim karakterlerdendi ama bu sezon sahneleri sıkıcı geçiyor. Çocukların kamerayı silah sandığı sahne ilginçti ama...

Jim ve gazeteci kadının ilişkisi beklediğim hale geldi. Şüphelerim vardı sadece arkadaş kalırlar mı diye ama şüpheler kalktı. :)

Will ve Shelly'nin sahneleri de güzeldi. Will rezil etti kızı baştan ama neyse ki sonradan gönlünü aldı beklenmeyen bir şekilde. :)

O değil de Aya Cash'i izlemek büyük keyif ya. Kadın çok güzel desen değil, sempatik desen o da değil ama izlemekten büyük keyif alıyorum nedense. :):)

7/10

2x5

Aynı tempoda ilerliyor. Bir tık yukarı çıkmaya ihtiyacı var dizinin. :)

Will'in babasının ölümü üzdü. :(

7/10

2x1

Diziyi özlemişim baya. Bölüme gelirsek sezon için iyi bir başlangıç bölümüydü. :)

Mackenzie ablamızla Will'in atışmalarını da çok özlemişim. :)

Eski İMF başkanı Dominique Strauss-Kahn'ın skandalını ve Kaddafi'yi yeniden hatırlamış olduk. Daha dün gibi ama üstünden seneler geçmeye başladı. :)

Maggie ve Don'un daha ilk bölümden ayrılacaklarını beklemiyordum. 😱
7/10

2x2

Ortalama bir bölümdü. Tempo biraz daha artarsa güzel olacak. :)

Gerçekten bir ana haber bülteni. İnsansız hava araçlarının yaptığı katliamları sansürsüzce yayınlayabiliyorlar. Diğer yandan da Genoa olayı hakkında ufak tefek bilgiler de edinilmeye başlandı.
7/10

2x3

Bu bölüm öncekilere göre çok daha güzeldi. 1 kez izlemek yetmiyor her şeyi anlamak için, bir kez daha fırsat bulupta izleyebilirsem çok daha keyif alabileceğime inanıyorum. :)

Charlie'nin bir sürü film sayıp hiçbirini izlememiş olması, Don'un ofis sandalyesi macerası ve Sloan ile muhabbeti, Will'in kasayı zor açması velhasıl çok eğlenceli bir bölümdü. :)
8/10

2x4

Bölümün ortalarına kadar sıkıcı geçse de, ikinci yarısı daha iyiydi. :)

Maggie'nin düştüğü hale çok üzüldüm. Saçları ve ruhsal durumunun nasıl o noktaya geldiğini düşünüp dururken bunu muhteşem bir bölümle anlattılar.

Will programda Shelly'i yerin dibine soktu fakat kızda hiçbir soruya cevap veremedi. Wiil neyse ki ders verdiği üniversite de Shelly'in gönlünü almasını bildi. :)
8/10

2x5

Ciddi meseleler üzerinde koşunca, izlemesi çok daha güzel. :)

ABD beyaz fosfor/sarin gazını Vietnam başta olmak üzere birçok yerde kullandı. Dizide de kimyasal savaşa karşı duruş gösteriliyor.

Sloan'ın sızan fotoğrafları Jennifer Lawrence'nin başına gelenleri hatırlattı. :)

Jim ve Maggie'nin sahneleri sıkıcı geçmeye başladı. Bölümün sonunda Will babasını kaybetti.
8/10

2x6

Bölümü birkaç gün önce iki parça halinde (zorunlu olarak) izledim ve yorum yazmayı da unutmuşum.

Aklımda bölümle ilgili pek bir şey kalmadı doğrusu ama yine önceki bölümler düzeyindeydi diye hatırlıyorum 7 verip geçelim. :):)

@sürgünüm maşallah bir gecede 5 bölüm bu dizi için büyük başarı. :):) Kaç gündür film izlemiyorum bu 1-2 gece film izlemek istiyorum. Belki Cumartesi izlerim 7'yi. Hatta 8 ve 9'u da peşine ekleyebilirim. Altı bölümlük son sezonu daha yavaş izleriz. :):)

7/10

2x6

Bölümü birkaç gün önce iki parça halinde (zorunlu olarak) izledim ve yorum yazmayı da unutmuşum.

Aklımda bölümle ilgili pek bir şey kalmadı doğrusu ama yine önceki bölümler düzeyindeydi diye hatırlıyorum 7 verip geçelim. :):)

@sürgünüm maşallah bir gecede 5 bölüm bu dizi için büyük başarı. :):) Kaç gündür film izlemiyorum bu 1-2 gece film izlemek istiyorum. Belki Cumartesi izlerim 7'yi. Hatta 8 ve 9'u da peşine ekleyebilirim. Altı bölümlük son sezonu daha yavaş izleriz. :):)

7/10
Benim izleyecek dizim yok. 2. sezonu bugün yarın bitiririm. 3 .sezona sen ne zaman istersen o zaman başlarız benim için sıkıntı yok. :)

2x6

Dizi genel çizgisinde devam ediyor. Bu haliyle de güzel bence. :)

Jerry yüzünden ihale Will, Mackenzie ve Charlie'nin üzerine kalacak.

8/10

2x7

Çok güzel bölümdü. Tartışmasız sezonun en güzel bölümü de diyebilirim. :)

Genoa hadisesi kapandığı için mutluyum. Leona istifaları kabul etmedi Allah'tan bizimkilere sahip çıktı. Son sahnedeki performansı ile de benden tam not aldı. :)

Chalie'nin ''En fena düşmanları ben ediniyorum, aslında çok tatlı bir adamım'' sözü güldürdü. :)

Daniel Craig diyalogları da ayrı komikti. :)
8.5/10

2x8

Önceki bölüm kadar olmasa da yine de iyi bir bölümdü. :)

Bizimkilerin Pakistan da sarin gazı kullanıldığı iddiasının yalan çıkmasından sonra bu bölüme kendilerine haber vermek isteyen kişiye Charlie'nin söyledikleri damga vurdu. :)

Charlie: ''Silahlı kuvvetlerde görevi suistimal ile ilgili ve iftira çıkma ihtimali olan bir haber olmadığı sürece dinliyorum.'' :)
Will'in gerçekten Mackenzie'yi kovduğunu sanmıyorum. Sezon finalinin mutlu biteceğini düşünüyorum. İkili arasında bir yakınlaşma olacağı bana göre kesin. :)
8/10

2x9 (Sezon Finali)

Durgun bir sezon finali olmuş, beklediğimden daha yavaş geçti. Sonu harikaydı tabii. :)

Neyse sevabıyla günahıyla yine de güzel bir sezon oldu. :)

7. bölüm kesinlikle sezonun en güzel bölümüydü. Sezon finaline de ona yakın bir puan verelim. :)

Will, Mackenzie'ye evlenme teklifi etti. Mac de evlenme teklifine hemen atladı. Çok güzel oldu, çok da iyi oldu. :Z
Will'in evlilik teklifi sırasında iki lafı bir araya getiremeden yaptığı itiraflar çok güzeldi. :)

Don ve Sloan bence en iyi çift oldu. Jim-Maggie cephesinde hala birliktelik yok. :)
8.3/10

2x7

Evet sezonun en iyi bölümüydü herhalde yalnız yine bazı kısımlarda sıktı. :(

Özellikle ilk başlarda sürekli masa başı geçmesi beni biraz sıktı ama sonrası güzeldi.

Bence diziyi iyi yapan noktalardan biri de komedinin iyi yerleştirilmesi ve dozunun iyi ayarlanması. En ciddi gözüken karakter bile ciddi bir konunun ortasında güldürebiliyor. :) Mackenzie'nin maça yorumu falan süperdi. :D

Genoa olayından tam olarak yırtamadılar herhalde daha, suçlamalar geri çekilecek mi ki? Ben anlamadım galiba tam olarak olayı. :)

8/10

2x7

Evet sezonun en iyi bölümüydü herhalde yalnız yine bazı kısımlarda sıktı. :(

Özellikle ilk başlarda sürekli masa başı geçmesi beni biraz sıktı ama sonrası güzeldi.

Bence diziyi iyi yapan noktalardan biri de komedinin iyi yerleştirilmesi ve dozunun iyi ayarlanması. En ciddi gözüken karakter bile ciddi bir konunun ortasında güldürebiliyor. :) Mackenzie'nin maça yorumu falan süperdi. :D

Genoa olayından tam olarak yırtamadılar herhalde daha, suçlamalar geri çekilecek mi ki? Ben anlamadım galiba tam olarak olayı. :)

8/10
Genoa haberi asparagasmış bizimkiler şimdi halkın tekrar güvenini sağlama peşinde. :)

Onu anladım da bunlara soruşturma falan açılmıyor mu bu haber yüzünden. Avukatlarla niye konuştular bölüm boyunca (hatta sezon boyunca)?
Davayı açan kişi aynı zamanda asparagas haberi getiren kişi Jerry'di. Kovulduğu için bütün ihalenin kendisine kalmasından rahatsız. O davadan bir şey çıkmadı. :)