Bir harf neleri değiştiriyorBaktım da alakası yok.
Bir harf neleri değiştiriyorBaktım da alakası yok.
2 VE 3.Bölümleri izledim kavga sahneleri zaman zaman iyiydi aklımda kalanları diyeyim@Çiğdem- 2. ve 3.bölümleri izlesene.
Anne hariç gerisi çöp bence sen niye anneyi sevmedin?2 VE 3.Bölümleri izledim kavga sahneleri zaman zaman iyiydi aklımda kalanları diyeyim
2.bölümson sahnede çalan müzik çok güzeldi orada arap bir adamla bir kadın asıldı benim sevmediğim kadın asıldı sandım sevinmiştim ama değil sanırım
3.bölümo arkasında kelebek resmi olan oğlan ağzından kelebekler çıkıp sırtındanda kelebek kanatı çıktı
bu arada bu anne kız nekadar gereksizdi 2 - 3 bölümlerde
1.Bölümde gözüme batmadı ama 2 ve 3. bölümde kızı ile annesi çok gereksizdiAnne hariç gerisi çöp bence sen niye anneyi sevmedin?
Destere seviyordu o kadını onun sevdiğinden beklenir1.Bölümde gözüme batmadı ama 2 ve 3. bölümde kızı ile annesi çok gereksizdi
yorumlardada anneye baya eleştiri var bu kadın niye hep gıcık rol oynuyor nerden gelmiş buraya diye
1x4
Biraz durgun olmakla beraber bi sahne gerilimliydi.
Yaşlı moruk kilisede ki herkesi yanına çekecek sanırım Filmde de öyleydi. Şimdi den polis yanında durdu.
AVM'de o çocuğu atmaları iyi oldu zaten o olayda filmde var. Diğer küçük kızı öldürüp bunu öldürmemesi garip geldi bana.
7.7
@Çiğdem-
o sis canavarı umut veriyorbiraz üstünde durulur umarım
aa ben izliyorum diye eklemişler demekkiFilmde öyle bişi yoktu bunlar yeni koymuş sanırım. Buna benzer yaratıklar çoğalırsa iyi olur.
Yazlık dizi zaten çok bişi bekleme.
5.bölüm de yayınlanmış bu gece izlerim.
Mutlaka izle.aa ben izliyorum diye eklemişler demekki
yarın akşam gidiyoruz dizilere ara verecem oyüzden gitmeden bu egce yarın gündüz izlerim bende
5.bölümü İzleyen @sürgünüm aslaug a at suratli demeyi birakmistir herhaldeMutlaka izle.
sende yorum yapsana bee madem izliyorsun @Harunnn605.bölümü İzleyen @sürgünüm aslaug a at suratli demeyi birakmistir herhalde
sende yorum yapsana bee madem izliyorsun @Harunnn60
@Aserat kaknemi kazık yapmış finaliYine sessiz sessiz izliyor bu. @xemrexxx
imdb nedir yav overrop dizi-film mekanı ayol 10 küsür sezonluk ergenik w dizisi süperportakal bile 8 küsür breaking bad denen yüzyılın overropunun puanına girmiyorum bileSenin izlediğin fantastik hep leş olur zaten imdb 5.5 bu ne beee @Çiğdem- ide ayartmiş bide