Diğer The Mist - Dizi Yorumları

1x10 ( Sezon Finali)

Oha efsane bir bölümdü resmen. Çoğu olayı da kapatmışlar.

Yalnız bir olay var bu bölümde resmen Türk dizilerini solladılar. :F

O kızla o çocuk kardeşmişlerr laan. :F 😱 Bir an annesi yalancıktan söylüyor zannettim ama meğerse doğruymuş. 10 bölüm birde bunların aşklarını izlettirdiler bir an bi tuhaf oldum.ss

Şu eş cinsel çocukta ne fena arkadaş resmen şeytan çıktı çocğun içinde.

AVM içindekilere de iyi oldu. Her b*ka atlıyorlardı bilmiş gibi. Bi an dedim arabanın camı kırılmaz mı diye ama ne hikmetse kırılmadı. Senaristler abartı olmasın diye arabayı sıkıştırmışlar.

Dinci yaşlı moruk beklediğim gibi ölmedi. :F Herkes gerçek yüzünü görüp öyle ölmeliydi. :(

Son sahne ilginç geldi askerler filan bakalım yeni sezonda ne olacak.

9.0

Sezona gelirsek başlarda iyi gibiydi ama sonra bölümler düştü gittikçe ama son birkaç bölümde toparladılar. Yine oyuncu kalitesi, mantık hataları filan çok fazla ama yazlık dizi olarak bakarsak iyi gitti. Memnun kaldım ben. :D

@Çiğdem- @xemrexxx
ama oğlan diziyi götüren karakter her türlü psikopatlık var:F diğerleri senin gibi kaknem zaten başrol vikingsteki at suratlı aslaug :F
10.bölüm sezon finali
enseste bağladılar ayoll :F şu oğlanın ölmesinede üzüldüm :( moruk kadın geberdi sonunda :A

son sahnede insanları sis e yemek oalrak atıyorlarmış sisi besliyorlarmış :F 2.sezona bakalım ne olur :A

10.bölüm sezon finali
enseste bağladılar ayoll :F şu oğlanın ölmesinede üzüldüm :( moruk kadın geberdi sonunda :A

son sahnede insanları sis e yemek oalrak atıyorlarmış sisi besliyorlarmış :F 2.sezona bakalım ne olur :A
Bu aralar her yerde ensest konular ve haberler çıkıyor farkında mısın. :F

Son sahne de beslemek için değil yem olsun diye koydular diye düşünüyorum. Bu canavarı görmek için.

10.bölüm sezon finali

Bu aralar her yerde ensest konular ve haberler çıkıyor farkında mısın. :F

Son sahne de beslemek için değil yem olsun diye koydular diye düşünüyorum. Bu canavarı görmek için.
Son sahnedeki adam dedi besliyorlar diye :F 2.sezona azıcık ümit besledim bende :A @xemrexxx
Şu diziyi ikimiz izliyorduk :F :F :F İkinci sezon gelmemişti :A :A :A

HAHAH hiç mi değişmem yarabbim :F :F
:A :A :A
y1_cage_joe_12102017_bs_244-1.jpg