Diğer The Mist - Dizi Yorumları

1x10 ( Sezon Finali)

Oha efsane bir bölümdü resmen. Çoğu olayı da kapatmışlar.

Yalnız bir olay var bu bölümde resmen Türk dizilerini solladılar. :F

O kızla o çocuk kardeşmişlerr laan. :F 😱 Bir an annesi yalancıktan söylüyor zannettim ama meğerse doğruymuş. 10 bölüm birde bunların aşklarını izlettirdiler bir an bi tuhaf oldum.ss

Şu eş cinsel çocukta ne fena arkadaş resmen şeytan çıktı çocğun içinde.

AVM içindekilere de iyi oldu. Her b*ka atlıyorlardı bilmiş gibi. Bi an dedim arabanın camı kırılmaz mı diye ama ne hikmetse kırılmadı. Senaristler abartı olmasın diye arabayı sıkıştırmışlar.

Dinci yaşlı moruk beklediğim gibi ölmedi. :F Herkes gerçek yüzünü görüp öyle ölmeliydi. :(

Son sahne ilginç geldi askerler filan bakalım yeni sezonda ne olacak.

9.0

Sezona gelirsek başlarda iyi gibiydi ama sonra bölümler düştü gittikçe ama son birkaç bölümde toparladılar. Yine oyuncu kalitesi, mantık hataları filan çok fazla ama yazlık dizi olarak bakarsak iyi gitti. Memnun kaldım ben. :D

@Çiğdem- @xemrexxx

1x10 ( Sezon Finali)

O kızla o çocuk kardeşmişlerr laan. :F 😱 Bir an annesi yalancıktan söylüyor zannettim ama meğerse doğruymuş. 10 bölüm birde bunların aşklarını izlettirdiler bir an bi tuhaf oldum.ss

AVM içindekilere de iyi oldu. Her b*ka atlıyorlardı bilmiş gibi. Bi an dedim arabanın camı kırılmaz mı diye ama ne hikmetse kırılmadı. Senaristler abartı olmasın diye arabayı sıkıştırmışlar.

Dinci yaşlı moruk beklediğim gibi ölmedi. :F Herkes gerçek yüzünü görüp öyle ölmeliydi. :(

9.0

Sezona gelirsek başlarda iyi gibiydi ama sonra bölümler düştü gittikçe ama son birkaç bölümde toparladılar. Yine oyuncu kalitesi, mantık hataları filan çok fazla ama yazlık dizi olarak bakarsak iyi gitti. Memnun kaldım ben. :D

@Çiğdem- @xemrexxx
Yarın bakar yorumlarım @xemrexxx sende izle yorumla :F

1x10 ( Sezon Finali)

9.0

@Çiğdem- @xemrexxx
demek ki bu diziyi foruma uyarlasak ; @Çiğdem- le @destere kardeş çıkacak ; oğlanlara sulanır gözüken @Yiğitt çiğdem hogathasına hallenecek:A

Yarın bakar yorumlarım @xemrexxx sende izle yorumla :F
ben izledim bugün izlicek 6 bölümüm var 5 farklı diziden o yüzden yorum yapamıyorum hepsi birikti :F

demek ki bu diziyi foruma uyarlasak ; @Çiğdem- le @destere kardeş çıkacak ; oğlanlara sulanır gözüken @Yiğitt çiğdem hogathasına hallenecek:A

ben izledim bugün izlicek 6 bölümüm var 5 farklı diziden o yüzden yorum yapamıyorum hepsi birikti :F
gölgeli dizide bittimi bende onu tamamlamam lazım bölümler birikti :F

Neler oluyor burda 😱 skandal :A geldi yine ortaliği kariştiriyor algıcı kaknem :F
ben biş idemedim harun dizideki şu karakter olmak istiyorum dedi :A
@Çiğdem- de çok sever nur yüzlü oğlanı :A
upload_2017-8-26_0-28-14.jpeg

Biraz emre ile uğraş artık.ss Yoklukta bizimle uğraşmaya başladı. :A :A
3-4 güne yokum kafam rahatlayacak :A aliş buna artık sen uğraşcan:A seni geldiğimde gelişmiş görmek istiyorum. @xemrexxx ye karşi çok zayıfsın. İron fistten farkın yok:F
ben biş idemedim harun dizideki şu karakter olmak istiyorum dedi :A
@Çiğdem- de çok sever nur yüzlü oğlanı :A
Ekli dosyayı görüntüle 56911
karakterin tipi depresif gibi(b)
@harunnn60 ın depresif anına gelmiş beğenmiş karakteri. Boşluktan (yokluktan) sarilmiş karaktere, nerden bilsin senin gibi bi yılana düşeceğini:A

Harunnnn60 sen o diziyi izleme :F intihar filan edersin :F

3-4 güne yokum kafam rahatlayacak :A aliş buna artık sen uğraşcan:A seni geldiğimde gelişmiş görmek istiyorum. @xemrexxx ye karşi çok zayıfsın. İron fistten farkın yok:F

@harunnn60 ın depresif anına gelmiş beğenmiş karakteri. Boşluktan (yokluktan) sarilmiş karaktere, nerden bilsin senin gibi bi yılana düşeceğini:A

Tatile ihtiyacım var zaten, bayramdan sonra tatile çıkacağım. :F Dayanacağım artık. :A

ama oğlan diziyi götüren karakter her türlü psikopatlık var:F diğerleri senin gibi kaknem zaten başrol vikingsteki at suratlı aslaug :F