yazın izlenecek dizi çıktı @cookies @Harunnn60 @mrt-06 üçümüz izleriz @xemrexxx de bakabilirİnternetim az Ankara'ya dönünce bakarım.
Annem de harçlık verirse süper olur.![]()
yazın izlenecek dizi çıktı @cookies @Harunnn60 @mrt-06 üçümüz izleriz @xemrexxx de bakabilirİnternetim az Ankara'ya dönünce bakarım.
Annem de harçlık verirse süper olur.![]()
Ankara'dan dönsem dizi şov yapacam şimdilik sadece TVD izleyebiliyorum.
ben izliyorum zaten 21.dk de durdurdum devam edicem
ben izliyorum zaten 21.dk de durdurdum devam edicem![]()
ıyy bu izliyorsa kesin hoşuma gitmicektir bu dizi benimAnkara'dan dönsem dizi şov yapacam şimdilik sadece TVD izleyebiliyorum.![]()
Klavyem bozuk yaıyy bu izliyorsa kesin hoşuma gitmicektir bu dizi benim![]()
![]()
![]()
@mrt-06 oo vampir günlüklerine devam ediyor olman güzel arada yorumda yap ayoll![]()
bitmedi mi o fandazdik dizi hala 8 yıldır oğlanların memelerini mıncıklıyon rüyalarındaıyy bu izliyorsa kesin hoşuma gitmicektir bu dizi benim![]()
![]()
![]()
@mrt-06 oo vampir günlüklerine devam ediyor olman güzel arada yorumda yap ayoll![]()
bitmedi mi o fandazdik dizi hala 8 yıldır oğlanların memelerini mıncıklıyon rüyalarında![]()
aa ozaman bayram dönüşü toplu bir yorum yaparsın cnmKlavyem bozuk ya![]()
Final mi yaptı ben devam ediyor sanıyordum, neden 10. Sezona tamamlamadılar 😱aa ozaman bayram dönüşü toplu bir yorum yaparsın cnm
final yaptı ama atacana izlettiriyoruz şimdide![]()
bu hafta yasta oalcağım hogathayla fazla uğraşamam ı yüzden haftasonu haddini bildireyimaa ozaman bayram dönüşü toplu bir yorum yaparsın cnm
final yaptı ama atacana izlettiriyoruz şimdide![]()
Daha ben 19. Bölümü izlemedim şaka maka bitiyor harbi.bu hafta yasta oalcağım hogathayla fazla uğraşamam ı yüzden haftasonu haddini bildireyim
salı kösem çarşamba pll bitiyi çok yükleme oldu bir anda![]()
![]()
Final mi yaptı ben devam ediyor sanıyordum, neden 10. Sezona tamamlamadılar 😱
bu sezon final yaptı cnm 8.sezon sonbu hafta yasta oalcağım hogathayla fazla uğraşamam ı yüzden haftasonu haddini bildireyim
salı kösem çarşamba pll bitiyi çok yükleme oldu bir anda![]()
![]()
kösem gibi seni de öldürmesinler @mrt-06 da sana kraliçem diyorbu sezon final yaptı cnm 8.sezon son![]()
![]()
başrol kız çıkınca dizi tutunamadı reytingten dolayı bitti ama diğer the originals onay aldı o devam edecek
@xemrexxx buruşuk kösemden kurutluyoruz önce sonrada o ecünnü kızlardan
![]()
hhahah @mrt-06 diyor @Harunnn60 diyor @sokak sanati diyor benim ordum güçlü ayoll beni devirmek kolay değil
ayol biri beroşcu biri tubişçi ben onların arasını açarım 2 dk dehhahah @mrt-06 diyor @Harunnn60 diyor @sokak sanati diyor benim ordum güçlü ayoll beni devirmek kolay değil![]()
hahha ee @Harunnn60 kalıyor ona napacanayol biri beroşcu biri tubişçi ben onların arasını açarım 2 dk de![]()
Vuhu