Starz The Missing Mini-Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamam o zaman ilk bölümü izle kim niye kaçırmış çocugu bizede ben de geri kalan bölümleri izlemim
Valla bana da yazık hacı
Anlayamazsın ilk bölümde dedim ya gizler senarist çok masum gibi gösterip son bölüm açığa çıkarır bunlar dizi konusu değil . mecbur kalır senarist diğer bolum yanlış peşinde kosacak

son dizisinden örneklermi veriyorsun bana öyle geldi

denicem bu metodu

1x5. bölüm

hayatımda bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum diziyi merak etmiyorum konuyu hiç merak etmiyorum boşuna çile çekiyoruz
bir inat uğruna devam ediyorum
sonunda sanki boncuk bulacağım ?

bana bu diziyi öneren başta @Forumdash olmak üzere @OzaN ve @sürgünüm arkadaşlarımızın kulağını çınlatıyor iyi dileklerimi sunuyorum
)

tony vincent ı dövdü hapse girdi sonra gidip ian garret ı dövdü sonra öldürdümü öldürmedimi belli değil
bu arada çocuk hala ortada yok falan filan ıvır zıvır

53 kaset varmış sübyancıda yalnız öldümü ? ölmemiştir ölse teknedeki kim? zamanlar o kadar karışıkki anlamak zor
rini nin kardeşinden aldığı isim karl singer kimin nesi belli değil

ian garret denen adamın karısı vapurda sapasağlam ona günümüz demişti, sonra vincent ziyaret ettiğinde akıl hastanesindeydi kadınlardan iki tanemi var noluyoruz
)

Ben önermedim ki @destere

Yine de benim de bir gözatmam lazım diziye o kadar Altın Küre adaylıkları aldı Starz'da olmasına rağmen.
aman kaçırma derim bu çile bölüştükçe azalır
) eziyeti tek başına çekemiyorum
bu aralar @Forumdash da dinlenmeye çekildi tek kaldık ıstırabı yaşayan

Destere izlemek zorunda değilsin bu kadar sıkılıyorsan
@beyazsoy gibi 5 dk da izle bence güzel taktik

Acını Allah izin verirse yarın paylaşacam
Bugun CW dizilerini temizliyorum

Destere izlemek zorunda değilsin bu kadar sıkılıyorsan
@beyazsoy gibi 5 dk da izle bence güzel taktik
Kendi deli gibi sıkıldığı gibi bir de başkalarını zorla işletmeye çalışıyor)) bana ilk bölümü işletmeye kalktı ben biliyorum @destere yi nasıl bir dizi izlediğini hic izlermiyim)))) bak sonunda kendisi ne hale düştü

hayır niye bu kadar kendini kasıyor anlamadım sonunu çok merak ediyorsan son bölümü izle

Acını Allah izin verirse yarın paylaşacam
Bugun CW dizilerini temizliyorum
iyi bugün ıvır zıvırları izle yarın kaliteli missing e geçiş yaparsın
zaten fazlamız yok ikimizde 5 bölüm izledik sanırım
6. bölüme geçmek cesaret işi

dizi gittikçe açılıyor @beyazsoy
iş işten geçmeden başlamanı tavsiye ederim

hayır niye bu kadar kendini kasıyor anlamadım sonunu çok merak ediyorsan son bölümü izle
bir boğazın sularına atladık yoluda yarıladık
diğer tarafla geldiğim yer arasındaki mesafe aynı
sen şimdi geldiğin yere geri dön diyorsun oysa aynı yere döneceğime biraz daha dişimi sıkar karşı yöne geçerim daha iyi

@Harunnn60 ile @beyazsoy 'da ittifak kurdular illa vaz geçirecekler
Örnek sağlam olmuş

Boğazın ortasında ya bir tekne varsa (beyazsoy ve ben) ve seni tam bu çaresizliğin ortasında kurtarsa