FOX The Last Man on Earth 2. Sezon Yorumları

ezo kim?

Phill çok gereksiz iyilik filan yapıyor bu adam ilk sezon gibi uyanık olmalı böyle.

İşte dizinin en sıkıcı yanı da bu Phill iyilik yapmaktan ölecek neredeyse

Şu Giresun'ca dilini bir öğrenemedim.
Ama öğreneceğim yakında.

@Çiğdem- her zaman ki gibi yazım yanlışı geleneklerine devam ediyor ben takmıyorum pek

Hakim olmadığın dil yok senin de
@pompy 'nin dil vardı pompyce falan iyi ilerlettin bu işi, Giresunca'yı da öğren tamamdır

s,n halflerini yazmamış bu seferde ayy bu klavyem ilk dokunuşta yazmıyor bazen halfleri bende yazımı okumadan gönderiyorum birisi demese farkında olmucam
Laptop'um 6 yıllık diyordun değiştirme zamanı gelmiş gibi sanki.

Ahaha.
Evet @pompy 'nin dilini öğrendim işte arada Çiğdem zorluyor beni onunda dilini çözeceği İnşallah.

2x10

Sezon arası bölümü güzeldi bence.

Mike Miller kurtulur diye düşünüyorum. Phil için yaşama oranı düşük.
7.5/10

2x10

Drama bağladılar bu bölüm.
Çok güzeldi..

Phill'i pek sevmezdim ama diziden ayrılmaması lazım, farklılık katıyordu gruba ve karakterin sonu böyle olmamalı.
Tandy'nin abisi sonunda cesaretini topladı solucanla birlikte kapsüle bindi bakalım Dünya'ya gelince ne yapacak.

Tandy ve Todd'un da ceseti çıkarıp getirmesi komikti birde Todd'un morkta yaptığı dans.

9/10

2x10

İyiydi.

Todd'un Gail'le yattığını söyledikten sonra Phil reyizin tepkisi ve helal dostum deyip beşlik çakması sesli güldürdü

Phil öldü tamda sevmeye başlamıştım

Mike Miller'da gelirse komedi daha da artar süper olur

8.5/10

2x9. Bölüm

bırakamıyorumda izliyorum süresi az diye ama hiçbişey yok yine vasat altı bir bölüm
yılbaşı kutlamaları herkes birbirine hediye falan aldı oralar bayağı sıkıcıydı tandy malıda phil e gereksiz iyilikler yapmaya devam etti yukardaki uzaylı mike da kurtcuklarıyla konuşmaktan telef oldu en son kendini fırlattı mekikten

gülmedim sadece bitsin diye tahammül ettim bölüme arada bir güzel bölümler çıksada izlediğimize deyse ..

2x10

Ortalama bölümdü pek güldüren bir şeyi yoktu ama sonu güzeldi.

Phil'den kurtulduk galiba inşallah, hayırlısıyla.

7/10

11.bölüm aa komedisi düşüktü philin kardeşine özel bir bölümdü ama 1.bölümden itibaren merak edilen bir soruya cevap aldık bu bölümde 🙂 @destere @Harunnn60 @OzaN @sürgünüm @Castei
aa bizimkiler yoktu ama philin kardeşide idare etti bölümü bence denizde şişme bisikleti güldürdü vlla beni

aaa virüsten ölen insanların cesetleri nerede bu eleştiri çok geliyordu bu bölümde gördük cesetleri

Sen uyumadın mı ya?
Bir iyi geceler dedin bir kadınlar günü kutlu olsun dedin ben çıktın zannettim.

noldu ikinci sezonmu başladı sezon arasımı bitti benim haberim bile yok bunun başladığından ?

gittimi hogatha ?

Phill'in kardeşi çıktı mı ortaya ?
2x5.bölümden beri izlemiyorum da bıraktım gibi bir şey oldu diziyi

aaa evet bu bölüm sadece philin kardeşi vardı zaten ona özel bölümdü bak istersen

Bu aralar Vikings, Shameless, Gotham, Black Sails dizilerini izlediğim için zaman bulacağımı sanmıyorum ama belki boş zamanlarıma gelirse izleyebilirim bir ihtimal