s,n halflerini yazmamış bu seferde ayy bu klavyem ilk dokunuşta yazmıyor bazen halfleri bende yazımı okumadan gönderiyorum birisi demese farkında olmucamŞu Giresun'ca dilini bir öğrenemedim.Ama öğreneceğim yakında.
s,n halflerini yazmamış bu seferde ayy bu klavyem ilk dokunuşta yazmıyor bazen halfleri bende yazımı okumadan gönderiyorum birisi demese farkında olmucamŞu Giresun'ca dilini bir öğrenemedim.Ama öğreneceğim yakında.
ezo kim?
Phill çok gereksiz iyilik filan yapıyor bu adam ilk sezon gibi uyanık olmalı böyle.
Şu Giresun'ca dilini bir öğrenemedim.Ama öğreneceğim yakında.
Laptop'um 6 yıllık diyordun değiştirme zamanı gelmiş gibi sanki.s,n halflerini yazmamış bu seferde ayy bu klavyem ilk dokunuşta yazmıyor bazen halfleri bende yazımı okumadan gönderiyorum birisi demese farkında olmucam
Ahaha.
iyi olur, çeviri falan yaparsınLaptop'um 6 yıllık diyordun değiştirme zamanı gelmiş gibi sanki.
Ahaha.Evet @pompy 'nin dilini öğrendim işte arada Çiğdem zorluyor beni onunda dilini çözeceği İnşallah.
Spoiler içerisine ne yazacağını tahmin etmiştim. İnşallah.2x10
Ortalama bölümdü pek güldüren bir şeyi yoktu ama sonu güzeldi.
Phil'den kurtulduk galiba inşallah, hayırlısıyla.
7/10
Sen uyumadın mı ya?11.bölüm aa komedisi düşüktü philin kardeşine özel bir bölümdü ama 1.bölümden itibaren merak edilen bir soruya cevap aldık bu bölümde 🙂 @destere @Harunnn60 @OzaN @sürgünüm @Castei
aa bizimkiler yoktu ama philin kardeşide idare etti bölümü bence denizde şişme bisikleti güldürdü vlla beni
aaa virüsten ölen insanların cesetleri nerede bu eleştiri çok geliyordu bu bölümde gördük cesetleri
iyi geceler dünkü mesajımdı ama birazdan kaçarımSen uyumadın mı ya?Bir iyi geceler dedin bir kadınlar günü kutlu olsun dedin ben çıktın zannettim.
dur daha ben yeni geldimiyi geceler dünkü mesajımdı ama birazdan kaçarım
11.bölüm aa komedisi düşüktü philin kardeşine özel bir bölümdü ama 1.bölümden itibaren merak edilen bir soruya cevap aldık bu bölümde 🙂 @destere @Harunnn60 @OzaN @sürgünüm @Castei
aa bizimkiler yoktu ama philin kardeşide idare etti bölümü bence denizde şişme bisikleti güldürdü vlla beni
aaa virüsten ölen insanların cesetleri nerede bu eleştiri çok geliyordu bu bölümde gördük cesetleri
gittimi hogatha ?Geç kaldın.
sezon bitti cnm ama 2 bölüm sonra falan sezonda biticekmişnoldu ikinci sezonmu başladı sezon arasımı bitti benim haberim bile yok bunun başladığından ?
gittimi hogatha ?
Phill'in kardeşi çıktı mı ortaya ?11.bölüm aa komedisi düşüktü philin kardeşine özel bir bölümdü ama 1.bölümden itibaren merak edilen bir soruya cevap aldık bu bölümde 🙂 @destere @Harunnn60 @OzaN @sürgünüm @Castei
aaa evet bu bölüm sadece philin kardeşi vardı zaten ona özel bölümdü bak istersenPhill'in kardeşi çıktı mı ortaya ?2x5.bölümden beri izlemiyorum da bıraktım gibi bir şey oldu diziyi
aaa evet bu bölüm sadece philin kardeşi vardı zaten ona özel bölümdü bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?