FOX The Last Man on Earth 2. Sezon Yorumları

2x8

Herkes izlemiş bir ben kalmışım her zaman ki gibi. 😕:F

Ben artık bu diziye hiç gülemiyorum. İlk sezon gülerdim ama bu sezon o kadar komik değil bence. Bu sezon güldüğüm bazı sahnelerde acaba zorla mı güldüm diye düşünüyorum çünkü gülmem gerçekçi değil gibi geliyor bazen. (b)

Neyse ben beğendim bölümü. :A

Basit bir komedi dizisine bile entrika sokmuşlar. :F

Tood, Melissa gibi bir kadını unuttun hemen Gail'e yanaştı. Kadında dünden razı zaten. :A

Melissa bana kaldı oh. :Z Çok sevindim. :Z @destere

Phill iyi tavırları çok sıkıcı biraz kurnaz filan olsa ilk sezon ki gibi iyi olur. Birde çok kafa şişiriyor az konuşsun biraz.:(

Uzayda ki adam ne zamandır gözükmüyordu hatta ben senaristler unuttu filan zannetmiştim.:F Bu bölüm hortladı yine. :F

8.0

@destere @sürgünüm @Çiğdem- @crazymurat31 @cevaa @OzaN

2x8

Herkes izlemiş bir ben kalmışım her zaman ki gibi. 😕:F

Ben artık bu diziye hiç gülemiyorum. İlk sezon gülerdim ama bu sezon o kadar komik değil bence. Bu sezon güldüğüm bazı sahnelerde acaba zorla mı güldüm diye düşünüyorum çünkü gülmem gerçekçi değil gibi geliyor bazen. (b)

Neyse ben beğendim bölümü. :A

Basit bir komedi dizisine bile entrika sokmuşlar. :F

Tood, Melissa gibi bir kadını unuttun hemen Gail'e yanaştı. Kadında dünden razı zaten. :A

Melissa bana kaldı oh. :Z Çok sevindim. :Z @destere

Phill iyi tavırları çok sıkıcı biraz kurnaz filan olsa ilk sezon ki gibi iyi olur. Birde çok kafa şişiriyor az konuşsun biraz.:(

Uzayda ki adam ne zamandır gözükmüyordu hatta ben senaristler unuttu filan zannetmiştim.:F Bu bölüm hortladı yine. :F

8.0

@destere @sürgünüm @Çiğdem- @crazymurat31 @cevaa @OzaN

melissa çok kurnaz baktıki todd ayısından pek bir nane yok ordaki herkesi tek tek deneyecek o yüzden farklı arayışlarda kadın bilerek todd u uzaklaştırdı ama todd da şanslı yani boşta kalmadı gibi :)

2x7

Baya iyiydi bu bölüm, pek çok yerde güldürdü. Bence sezonun en iyi bölümü bile olabilir. Carol'ın hamilelik olayını duymayıp tekrarlatması ve Phil'in kendini acındırma çalışmaları aklımda kalan komik sahnelerden. :D

8/10

2x9

Bir öncekine göre az daha iyiydi sanki. Tandy güldürdü birkaç yerde. :)

Şişko Todd, Melissa'dan ayrılır ayrılmaz Gail'in kollarına atmış kendisini. Aralarındaki ilişkiyi de açıklayamadı. Bakalım Melissa'dan gelen sürpriz evlilik teklifine nasıl bir yanıt verecek? :)

Phil'in ultrason cihazlı Erica'ya yaptığı jest güzeldi ama Tandy'e bir teşekkürü çok gördüğü için bedelini ağır ödedi. Zannımca Tandy içkisine müshil koydu. :)

Mike Miller sonunda dünyaya atlayışı gerçekleştirdi. Melissa ile olur bence. :)
7/10

2x9

Geçen bölüm gibi bu bölüm de dizinin ortalamasının altındaydı bence. Bakalım gelecek hafta yarı sezon finali gibi bir şey var. :)

Phil ölmüştür inşallah :Z

Mike dünyaya iniyor, onun dizideki konumunu merak ediyorum. Kalıcı olmaz herhalde Jason Sudeikis. :)

6/10

Bu diziyi çok büyük beklenti ile izlememek lazım. :A Bazen de yer yer tempo düşüyor bazende iyi bir şey çıkıyor. :D

Diziden çok fazla bir beklentim olmadı zaten bu sezon ama şu ilk bölüm içerisinde dizinin sıkıcı yanları vardı. Phill'in hareketleri her bölüm ceza yemesi bunlar sıkmaya başladı zaten dizideki diğer karakterler ayrı gıcık :D

5 bölüm daha dayan bence sezon arasına girdi zaten bugün :F:F:F

İzle diyorsun yani :D

2x3'e kadar izlemiştim dün abim yeni bölüm çıktı mı deyince yayınlanan yılbaşı bölümünü de izlemek durumda kaldım. Bir değişik oldu arada 6 bölüm kaynadı bugün izleyeceğim.

Yalnız bölümün sonunda Phill neden bayıldı acaba Tandy'nin işi olabilir daha önce de öldürme girişimlerinde bulunmuştu. :F

Arada 6 bölümde neler olmuş o şişko Melissa'yı bırakıp yaşlı kadınla mı? 😱

Yalnız 2x3 çok güzeldi bu Tandy çok datlu adam. :F Bu kadar güzel özür dilemek beceri isterdi. :A

Diziden çok fazla bir beklentim olmadı zaten bu sezon ama şu ilk bölüm içerisinde dizinin sıkıcı yanları vardı. Phill'in hareketleri her bölüm ceza yemesi bunlar sıkmaya başladı zaten dizideki diğer karakterler ayrı gıcık :D

bu ezo bozdu malesef şu kadılar ve siyah phil yüüzünden tat alamıyoruz diziden ama yinede sıkmıyor bence zaten 20 dakıka yanı devam et bence :F:F:F

ezo kim? :D

Phill çok gereksiz iyilik filan yapıyor bu adam ilk sezon gibi uyanık olmalı böyle. :D