FOX The Last Man on Earth 2. Sezon Yorumları

Bakamadım daha. :D Kısmetse bu gece bakacağım. :D

iş kısmete kaldıysa yanmışın :)
tam iki yıldır kısmetse @Çiğdem- le halvete gireceğiz diyorum bir türlü kısmet olmadı:) insan bazen kızmetini kendisi yaratmalı böyle beklemekle olmuyor :))

bizim hogatha @Çiğdem- gelmeden sayfadan çıkayım :)

Hogapatra.jpg

iş kısmete kaldıysa yanmışın :)
tam iki yıldır kısmetse @Çiğdem- le halvete gireceğiz diyorum bir türlü kısmet olmadı:) insan bazen kızmetini kendisi yaratmalı böyle beklemekle olmuyor :))

bizim hogatha @Çiğdem- gelmeden sayfadan çıkayım :)

Hogapatra.jpg
hhahahha 2 yıl oldu şaka maka ahh yaşlanıyoruz :F:F:F

Öyle bir şey beklemiyordum ama çok iyi oldu cidden. :D
bir araba dolusu cips getirdi tandy kadın aradığını bulsun diye ,kadının istediği şeyi yinede dükkanda bırakmış ya ? :)) bebeler için diyip bıraktığını istedi gail ? tandy de şansda yok :)
ben olsam kadını saçından arabaya bağlar dükkana kadar sürüklerdim :)

bir araba dolusu cips getirdi tandy kadın aradığını bulsun diye ,kadının istediği şeyi yinede dükkanda bırakmış ya ? :)) bebeler için diyip bıraktığını istedi gail ? tandy de şansda yok :)
ben olsam kadını saçından arabaya bağlar dükkana kadar sürüklerdim :)
Hiç sorma çok sabırlı bir adam cidden. Zaten bu adamı sana benzetiyorum. :F:F

2x8

İlk başlarda boğa aramaya çıktıkları kısımlar güzeldi ama sonunu yine masa başında tartışmaya bağladılar. :)

Buldukları boğayı da zaten fazla sakinleştirici iğne sıktıklarından dolayı mundar ettiler. Ölmüştür o hayvan eti yenmez ki. :)

7/10

2x8

Vasat bir bölümdü bence. Phil reyiz fazla iyilik sever olunca komik olmuyor maalesef :( Biraz daha çakallık yapıp grubu kızdırdığı zamanlar daha iyiydi :D

7/10

8.bölüm @Harunnn60 @sürgünüm @destere
ayy vlla geçen bölüm sonundan umutlandık ama herşey yine başa döndü:F
phil yine zenci phile yakınlık göstermeye basladı adam gitti kurtulduk dedik tekrar geldi ekipten affedildi başa döndük yine :F:F:F
@sürgünüm çekirge yiyenler ölmüş boğa yemekten kaçınılmı hiçç :F

The Last Man on Earth 2x8
fena bölüm sayılmazdı
boğa aramayı kararlaştırdıkları an baya iyiydi, tandyin uzaydaki kardeşinin sahneleri iyiydi. ama şu zenci phille hiç alışamadım ya gitsin şu adam, eski philli mizi istiyoruz tandy diyesim gelmiyor hiç ayrıca tandy in o ineğin çiişini içme sahnesinde baya güldüm.
8/10

2x8 . bölüm

en güzel yeri
tandy nin boğa çişi iştiği sahneydi :)

gerisi vasat :)

birde şişko todd un
teselliyi gail in kollarında aradığı sahneydi:) kadın azgınlıktan mankenlere tecavüz ediyordu neyseki şişko yetişti imdadına :)

uzaylı kerkenez mike miller sahneleri sıkıcı sevmedim :) o da kafayı bulmuş zaten nargilemi çekiyordu napıyordu tam çözemedim :)

8.bölüm @Harunnn60 @sürgünüm @destere
ayy vlla geçen bölüm sonundan umutlandık ama herşey yine başa döndü:F
phil yine zenci phile yakınlık göstermeye basladı adam gitti kurtulduk dedik tekrar geldi ekipten affedildi başa döndük yine :F:F:F
@sürgünüm çekirge yiyenler ölmüş boğa yemekten kaçınılmı hiçç :F
çekirgeden sonra inek çişi güzel gitmiştir :)) önce çekirge yiyorsun sonra hazmetmek için inek çişi içiyorsun :)

2x8 . bölüm

en güzel yeri
tandy nin boğa çişi iştiği sahneydi :)

gerisi vasat :)

birde şişko todd un
teselliyi gail in kollarında aradığı sahneydi:) kadın azgınlıktan mankenlere tecavüz ediyordu neyseki şişko yetişti imdadına :)

uzaylı kerkenez mike miller sahneleri sıkıcı sevmedim :) o da kafayı bulmuş zaten nargilemi çekiyordu napıyordu tam çözemedim :)

çekirgeden sonra inek çişi güzel gitmiştir :)) önce çekirge yiyorsun sonra hazmetmek için inek çişi içiyorsun :)
inek çişimi 😱😱😱
aaa ben bazen ileri sarıyorum benmi kaçırım boğayı kesip yediler çişi nerden çıktı
:F:F:F

inek çişimi 😱😱😱
aaa ben bazen ileri sarıyorum benmi kaçırım boğayı kesip yediler çişi nerden çıktı
:F:F:F
hanı boğayı aramak için yola çıktılar ve bu esnada ineğe ait çişi bir şişeye koydular yanlarında götürdüler inek çişinin kokusuna boğa gelecekti öylece boğayı bulacaklardı :) senin saftirik tandy şişeyi kafaya dikti sonra tükürdü o sahneyi nasıl kaçırdın :)

hanı boğayı aramak için yola çıktılar ve bu esnada ineğe ait çişi bir şişeye koydular yanlarında götürdüler inek çişinin kokusuna boğa gelecekti öylece boğayı bulacaklardı :) senin saftirik tandy şişeyi kafaya dikti sonra tükürdü o sahneyi nasıl kaçırdın :)
ahahah aa son haftalar çok ileri sarıyorum bu diziyi ama iyikide görmemişim yanı sende keşke söylemeseydin ıyyyyyyy :ppp::ppp::ppp: