sürükleme sahnesi güzeldi )2x7
Herkesin dediği gibi sonu harikaydı.
Phill sonunda çakma Phill'i kazığa bağladı helal olsun.
Bölümde en ilginç bulduğum yerler marketi araba ile gezmeleri ve Melissa'nın silahla telefonları parçalamasıydı.
7.5
@destere @Çiğdem- @sürgünüm @cevaa @crazymurat31
Öyle bir şey beklemiyordum ama çok iyi oldu cidden.sürükleme sahnesi güzeldi )
bir araba dolusu cips getirdi tandy kadın aradığını bulsun diye ,kadının istediği şeyi yinede dükkanda bırakmış ya ? ) bebeler için diyip bıraktığını istedi gail ? tandy de şansda yokÖyle bir şey beklemiyordum ama çok iyi oldu cidden.
Hiç sorma çok sabırlı bir adam cidden. Zaten bu adamı sana benzetiyorum.bir araba dolusu cips getirdi tandy kadın aradığını bulsun diye ,kadının istediği şeyi yinede dükkanda bırakmış ya ? ) bebeler için diyip bıraktığını istedi gail ? tandy de şansda yok
ben olsam kadını saçından arabaya bağlar dükkana kadar sürüklerdim
bu adam çok konuşuyor habire vır vır vır ben normalde daha sakinim bir benzerliğimiz kızları çok sevmemiz o yüzden her haltı yememiz olabilir )Hiç sorma çok sabırlı bir adam cidden. Zaten bu adamı sana benzetiyorum.
çekirgeden sonra inek çişi güzel gitmiştir ) önce çekirge yiyorsun sonra hazmetmek için inek çişi içiyorsun8.bölüm @Harunnn60 @sürgünüm @destere
ayy vlla geçen bölüm sonundan umutlandık ama herşey yine başa döndü
@sürgünüm çekirge yiyenler ölmüş boğa yemekten kaçınılmı hiççphil yine zenci phile yakınlık göstermeye basladı adam gitti kurtulduk dedik tekrar geldi ekipten affedildi başa döndük yine
inek çişimi 😱😱😱2x8 . bölüm
en güzel yeritandy nin boğa çişi iştiği sahneydi
gerisi vasat
birde şişko todd unteselliyi gail in kollarında aradığı sahneydi kadın azgınlıktan mankenlere tecavüz ediyordu neyseki şişko yetişti imdadına
uzaylı kerkenez mike miller sahneleri sıkıcı sevmedim o da kafayı bulmuş zaten nargilemi çekiyordu napıyordu tam çözemedim
çekirgeden sonra inek çişi güzel gitmiştir ) önce çekirge yiyorsun sonra hazmetmek için inek çişi içiyorsun
inek çişimi 😱😱😱
aaa ben bazen ileri sarıyorum benmi kaçırım boğayı kesip yediler çişi nerden çıktı
ahahah aa son haftalar çok ileri sarıyorum bu diziyi ama iyikide görmemişim yanı sende keşke söylemeseydin ıyyyyyyyhanı boğayı aramak için yola çıktılar ve bu esnada ineğe ait çişi bir şişeye koydular yanlarında götürdüler inek çişinin kokusuna boğa gelecekti öylece boğayı bulacaklardı senin saftirik tandy şişeyi kafaya dikti sonra tükürdü o sahneyi nasıl kaçırdın
topu topu 25 dakika ileri sarmakta nerden çıktı izle işteahahah aa son haftalar çok ileri sarıyorum bu diziyi ama iyikide görmemişim yanı sende keşke söylemeseydin ıyyyyyyy
tam yerinde ileri sarmısım bennnn sen şomm ağızlılık yapmasaydın eğertopu topu 25 dakika ileri sarmakta nerden çıktı izle işte